.





.

| | | | |

sobota 5. februára 2022

WHERE IS MY MIND [ Hitoshi Shinsou x OC ] BNHA fanfic series - NSFW/18+!


BOKU NO HERO ACADEMIA FANFICTION

WHERE IS MY MIND

Hitoshi Shinsou x Hiraoka Nita (OC)
~

Všetkých, ktorí sa rozhodli pustiť sa do čítania tejto poviedky s názvom Where is My Mind, vítam. Ide o moju hlavnú kapitolovú fanfikciu na fandom Boku No Hero Academia. V ústredí vystupuje moja úplne najobľúbenejšia postava z tohto anime a možno aj najobľúbenejšia fiktívna postava vôbec, ktorá už prekonala všetky doterajšie fiktívne lásky - Hitoshi Shinsou. A spolu s ním tento príbeh rozpráva aj o mojej BNHA OC Hiraoke Nite. Celá fanfikcia prvotne vznikla ako špeciál pri príležitosti Shinsových narodenín. Napokon som sa však rozhodla v písaní tohto načatého príbehu pokračovať, keď ma úplne pohltil, rovnako ako ma pohltil aj tento pár - Shinsou & Nita. Ide snáď o moje doposiaľ najrozsiahlejšie dielo, aké som kedy napísala. A bola by som moc rada, ak by ho počas čítania brali všetci vážne, pretože na rozdiel od rôznych BNHA špeciálov, ktoré na tomto blogu boli vydané, som sa v tomto prípade pokúšala o niečo seriózne. Tiež som sa rozhodla v tejto fanfikcii preskúmať tému nekonvenčného vzťahu, čo bolo počas písania rozhodne výzvou a objavovaním aj pre mňa samú, ako autorku. Ak moje diela poznáte už dlhšie, viete, že do všetkého dávam 100% a snažím sa vzdelávať a písať tak, aby bol každý z mojich príbehov čo najviac autentický, i keď ide len o fanfikcie. A okrem Shinsa a Nity v ústredí sa v tomto príbehu objavia v pozadí aj iné páry a nebude chýbať ani ďalšia postava, ktorú v páre s mojou OC vidím rada - Katsuki Bakugou - ktorý dej tejto poviedky rozhodne ešte zamotá.

  

Všetky postavy, ktoré sa v poviedke objavia a nie sú mojimi vlastnými OC, patria ich pôvodným autorom/autorkám a ja si na ne nevyhradzujem žiadne právo, ani ich nevydávam za svoje. Len si ich prepožičiavam za účelom písania tejto fanfikcie. Čo sa týka mojich vlastných originálnych postáv, tak tie patria mne a ich kopírovanie a privlastňovanie je zakázané. Rovnako je zakázané kopírovať túto poviedku a vydávať ju za svoju, či bez dovolenia autora používať iné vizuálne prvky, ktorými je poviedka doplnená (ako obrázky, či koláže). Ďakujem za pochopenie a rešpektovanie týchto skutočností.

 

Poviedka Where is My Mind vznikla v Júli 2021.

*

~ venované môjmu comfort-characteru - Shinsovi ♥

* * *

Upozornenie: poviedka obsahuje spoilery z mangy Boku No Hero Academia (chapter 300+)

Obsah je nevhodný pre neplnoletých čitateľov (prístupnosť - 18+!).



~
"The more she trusted him, the more she wanted
his hands on her.

In her hair and on her neck.

She longed to be vulnerable
in their custody."

                                                          - Jm. Storm

~ ~ ~

   

~
"Cling to me,
wrap your soul tightly around me
and let me go deeper
into your being.

Feel me moving inside your 
inner core,
as the air burns your lungs
witch each exhale of
my name."

                                                - Onur Taskiran

* * *

   




p l a y l i s t :



* * *

Oh, when I have you

I'm gonna brand you with my lips

And all of the world will know that you're mine now

We'll never lose faith

'Cause we'll never forget this taste

My love has the power to keep the tide down

Oh, I'll get you tied down, tied down


Jaymes Young / Tied Down - 2017                







Oficiálny názov: WHERE IS MY MIND

Fandom: Boku no Hero Academia

Žáner: romantika, dráma, nsfw, psychologické, humor, akčné

Hlavné postavy: OC / Nita Hiraoka, Hitoshi Shinsou

Veďlajšie postavy: Katsuki Bakugou, Best Jeanist, Eri, Camie Utsushimi, Shota Aizawa, Neito Monoma, Denki Kaminari, Mina Ashido, Hawks/Keigo Takami, Ochako Uraraka, Ramona Petrova (OC), Hana Kasasagi-Elster-Takami (OC), iné OC

Miesto deja: Musutafu, Japonsko,

Čas deja: blízka budúcnosť, cca 3 - 4 roky po udalostiach v aktuálnej mange

Prístupnosť: 18+ / nevhodné pre maloletých čitateľov!

Dej: Underground pro hero Shinsou, známy pod menom Mind-Jack, nemá čas na také udalosti, ako je Medzinárodné vyhlasovanie rebríčka top herov (Hero Billboard Chart Event) v krajine a predsa sa jeho dočasnému kolegovi a v podstate nadriadenému - Hawksovi - podarí presvedčiť ho, aby sa tam tento rok ukázal. Čo spočiatku vníma ako obrovské mrhanie časom, postupne vyústi v pre neho najzaujímavejšiu noc za veľmi dlhú dobu a hlavnou príčinou toho celého je nečakané stretnutie s istou zeleno-okou a dlhovlasou kráskou, pre ktorú mal slabosť už počas štúdia na strednej, no nikdy mu ani len nezišlo na um, že sympatie boli vzájomné. Ke´d sa však s Hiraoka Nitou stretne po rokoch, jej kúzlo na neho zapôsobí ešte väčšmi, ako kedykoľvek pred tým. A noc, počas ktorej si títo dvaja odlišní, no predsa niečím priťahovaní a spájaní mladí ľudia k sebe nájdu cestu, je iba začiatok. Shinsou a Nita zisťujú, že možno konečne obaja našli to, čo im v ich na prvý pohľad kompletných a usporiadaných životoch tak zúfalo chýbalo. Otázne je však to, že ako s ich citmi obaja naložia. Rozumom riadiaci sa Shinsou a citmi ovládaná Nita tvoria vskutku nekonvenčný pár, ktorý si k sebe nájde cestu pomerne rýchlo, no nebudú to mať obaja až tak moc ľahké, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. 

Stav: nedokončené | rozpísané

Rozsah: cca 7 - 10 dlhých kapitol o rozsahu 25k+ slov

Poznámka autora: ako som už spomínala, Shinsou v tejto poviedke pracuje ako underground pro hero a pôsobí pod prezývkou "Mind-Jack" (ktorú som videla na internete veľmi často v súvislosti s jeho postavou a špekuláciami o tom, aké hero-meno bude používať). Tiež sa držím head-canonu, že si Aizawa adoptoval Eri a Shinsou má s oboma veľmi blízky, takmer až rodinný vzťah. 


Upozornenie:

Táto fanfikcia je kvôli sexuálnym a iným mládeži neprístupným témam striktne určená len pre dospelé/18+ publikum! Poviedka rozoberá určité témy, ktoré nemusia byť po chuti každému čitateľovi.

 Nachádzajú sa tu:  explicitne popisované sexuálne scény, BDSM, (podrobné upozornenia ohľadom explicitných sexuálnych praktík budú vždy uvedené v úvode jednotlivých kapitol), požívanie alkoholu a ľahších aj tvrdších drog, násilie, nevera, rozoberanie ťažších duševných porúch a iné.

Čítate na vlastné riziko. 






🎵


Hiraoka Nita | alias Melody | ♀ | 22 | blíženec | 162 cm | ENFP | 
sidekick v Genius Office + influencer 

Zbožňuje ružovú, všetko sladké, módu a hudbu, je rozmaznaná, precitlivela, urážlivá, tvrdohlavá, no so srdcom na pravom mieste. Taká je Hiraoka Nita - hlavná protagonistka fanfikcie, ktorá sa už objavila v mojich predošlých príbehoch. Je to mladá žena s quirkom, ktorý dokáže ovplyvňovať fyzický a emočný stav živých osôb a bytostí za pomoci melódie jej hlasu. Pracuje ako sidekick pre Best Janistu v jeho agentúre a je bývalou spolužiačkou hlavných protagonistov BNHA mangy/anime. Táto na prvý pohľad sladká a krehká princezná je v skutočnosti celkom dosť divoký živel. Jej naivita a nepozornosť ju často dostanú do situácií, z ktorých sa len ťažko dostáva a preto by potrebovala vo svojom živote niekoho, kto ju povedie tým správnym smerom a dá na ňu pozor vtedy, keď si bude vďaka svojej roztržitosti sama sebe nebezpečím. I keď rozumu jej do vienka príliš veľa nadeleného nebolo, kompenzuje to svojim veľkým srdcom a bezprostrednou povahou, ktoré z nej robia nielen vernú a odovzdanú priateľku, ale aj beznádejnú romantičku. Od strednej školy bola zahľadená najskôr do Katsukiho Bakuga, ktorý jej zlomil srdce a zranil vtedy ešte jej tínedžerské city. Následne sa až po uši zaláskovala do Hitoshiho Shinsa, ku ktorému sa však z dôvodu predošlých nie práve najlepších skúseností zdráhala čo i len priblížiť a tak kde Bakugou zostal trpkým sklamaním a odstrašujúcim prípadom, Shinsou bol vždy len akýmsi nenaplneným snom. A ani v dospelosti jej milostný život nevyzerá priam najružovejšie. Na after-párty sa však stretne s oboma mladými mužmi, ktorí kedysi zvykli trápiť jej zasnívanú hlavičku a všetko sa zmení, čím sa nielen milostný život dlhovlásky, ale všetko vo všeobecnosti obráti naruby.   

Viac informácií o postave nájdete v tomto článku.




🧠


Shinsou Hitoshi | alias Mind-Jack |  | 22 | rak | 187 cm | INTP | 
underground pro hero (akt. č. 23 v rebríčku top herov Japonska)

Hitoshi Shinsou je hlavný mužský protagonista poviedky, okolo ktorého sa primárne sústredí jej dej. Aktuálne pôsobí ako underground pro hero, sčasti aj po vzore svojho mentora a jednej z najbližších osôb v jeho celku osamelom živote, bývalého učiteľa hlavných hrdinov BNHA univerza – Shotu Aizawu. To, že sa mu podarilo stať sa pro herom je z veľkej časti splnením jeho sna, keďže mu odjakživa jeho uskutočnenie komplikoval fakt, že sa narodil s nie práve hrdinským quirkom. Jeho „brainwashing“ je vcelku dosť kontroverzná schopnosť, ktorá mu mnoho razy komplikovala život už od mladého veku, no podarilo sa mu dostať do hero kurzu a naučiť sa s jeho quirkom narábať tak, aby bol prospešný spoločnosti a neskĺzol na temnejšie chodníčky, ktoré by viedli až k tomu, že by sa z neho stal villain, ako mnohí mylne predpokladali. Tento mladý muž je vcelku dosť záhadou, na prvý pohľad chladným a neprístupným, držiacim si odstup, no ani on nie je tak úplne odolný voči takým veciam ako je čaro istej mladej dámy, ktorá mu nečakane skríži cestu a svojou kúzelnou osobnosťou, ktorá je protipólom tej jeho zamotá večne zádumčivú hlavu. Ale čosi na nej ho nepredstaviteľným spôsobom k tejto jeho bývalej spolužiačke priťahuje a ani jeden z nich sa tomu už zo začiatku nebráni, čo vyústi v sled udalostí, ktoré by sa spestrením života oboch vo viacerých ohľadoch ani nezvať nedalo. Bude za tým totiž omnoho, omnoho viac...




💥


Bakugou Katsuki | alias Dynamight |  | 23 | býk | 179 cm | ENTJ | 
 pro hero (akt. č. 3 v rebríčku top herov Japonska) 

Má slávu, bohatstvo, popredné postavenie v rebríčku obľúbených herov Japonska, prácu ktorú miluje a je v nej neprekonateľný a zástupy fanúšikov po celej krajine. Čo viac by si mladý Katsuki Bakugou, ktorý sa práve teraz nachádza obrazne povedané na vrchole sveta priať? Možno niečo, čo by jeho na prvý pohľad perfektný život povznieslo na ešte vyššiu úroveň. Alebo možno nejakú ďalšiu výzvu v jeho živote, ktorú by mohol zdolať a znova raz si dokázať, že je úplne najlepší? Takže mu príde mladá dlhovláska, ktorá pracuje ako sidekick v agentúre jeho bývalého mentora a jedného z najbližších priateľov, ktorých v pracovnej sfére našiel pod ranu priam ako na zavolanie. Kedysi s ňou zdieľal školské lavice v jednej triede a zdá sa, že Hiraoka nezabudla na to, čo sa medzi nimi udialo, keď boli ešte prakticky deti dodnes. Prečo inak by bola voči nemu taká vyhradená a odolávala by aj vtedy, ak by použil svoje najlepšie zbrane? Nikto ho ešte doposiaľ neodmietol. A čím viac sa musí snažiť, tým viac ho to baví, lenže postupne zistí, že Nita už nie je iba výzvou, či niečím, čo sa snaží pokoriť a čoraz viac času stráveného s ňou spôsobí, že sa mu táto mladá žena dostane pod kožu väčšmi, ako by pôvodne čakal.  





💄


Utsushimi Camie | alias Maroborocamie | ♀ | 24 | lev | 167 cm | ENFP | 
pro hero + foto modelka

Utsushimi Camie je bývalou študentkou Shiketsu High a Nita sa s ňou spoznala, keď boli obe ešte tínedžerky. Už vtedy si obe dievčatá padli do oka a vďaka tomu, že sú si povahovo veľmi podobné, majú nespočetné množstvo spoločných vecí a najmä záujmov, zrodilo sa priateľstvo, ktoré pokračovalo aj po tom, čo obe úspešne zmaturovali. Camie a Nita si boli vždy až tak moc blízke a rozumeli si natoľko dobre, že sa rozhodli spolu začať bývať, keď sa obe chceli osamostatniť a vyletieť z rodičovského hniezda. Zdieľajúce spoločný apartmán vo veľmi peknej a vychýrenej časti veľkomesta a žijúce si prakticky svoj post-graduálny sen, Camie a Nita sú dvojka k pohľadaniu. Ale keď jedna začne okrem kolotoča módy, starostlivosti o svoj vzhľad a bohémskeho spôsobu života riešiť aj opačné pohlavie, nezaostane za ňou ani druhá. A tak krásna mladá žena, ktorá pracuje na polovičný úväzok ako foto modelka nemá problém zbaliť hocikoho, na koho jej pekné hnedé oči pohliadnu. To, že tým vyvoleným bude práve Sero Hanta, Nitin bývalý spolužiak, však nečakal nikto, ani samotná dlhovláska...



🕺🏽


Sero Hanta | alias Cellophane |  | 22 | lev | 191 cm | ESFJ | 
pro hero (akt. č. 29 v rebríčku top herov Japonska)

Sero Hanta – na prvý pohľad nenápadný bývalý študent legendárnej 1-A triedy, no kto by bol povedal, že v tomto príbehu zohrá celkom zaujímavú rolu? Okrem toho, že patrí medzi členov partie, ktorá sa odjakživa točila okolo Katsukiho Bakuga, Sero je aj celkom dosť schopným pro herom, ktorý si pomaly razí cestu vpred po rebríčku obľúbenosti v Japonsku a vcelku zaujímavým mladým mužom. Jeho hispánske korene z neho robia niekoho, kto vyniká v dave aj niečím iným, než len svojou pozoruhodnou výškou a jeho priateľská a veselá, tak trochu až flegmatická, no stále príjemná povaha mu dovolia vychádzať s kýmkoľvek. Aj Nita ho mala počas štúdia na U. A. akadémii, keď boli obaja ešte tínedžeri rada. A o to viac sa poteší, keď sa začne schádzať s jej najlepšou priateľkou a spolubývajúcou. Na rozdiel od Miny ju aspoň Sero nasilu netlačí do toho, aby dala druhú šancu Bakugovi a hoci je spomínaný blond hero jedným z jeho najbližších priateľov, v boji o to, kto získa dlhovláskino srdce, mu Sero nenadržiava, ale práve naopak. Zdá sa, že si celkom dosť rozumie aj so Shinsom, čo Nita berie ako obrovské plus.



🎭


Monoma Neito | alias Phantom Thief |  | 23 | býk | 175 cm |  ENTP | 
pro hero (akt. č. 34 v rebríčku top herov Japonska)

Kto by to bol povedal, že sa raz niekto ako Neito Monoma začne priateliť so Shinsom? Už od prvého ročníka po ňom tento egocentrický mladý muž, ktorý by sebavedomím mohol konkurovať aj Bakugovi, pozeral. Kto vie, čo to bolo, čo ich napokon spojilo, no z večne škodoradostného a ukričaného mladíka sa stal jeden z najlepších priateľov Shinsa a prebojoval sa do toho veľmi úzkeho kruhu mála ľudí, ktorým spomínaný underground hero dôveruje. Asi to raz bude tak, že mladý fialovo-vlasý muž zbiera extrovertných blond ľudí, ktorí nevedia, kedy sklapnúť ako Pokémonov. A i napriek tomu, ako sa Monoma občas prezentuje, ukáže sa, že to má v hlave celkom zrovnané. Nita ho nikdy nemala príliš v láske, no nebola by ani prvá ani posledná, ktorá by bola ochotná tolerovať prítomnosť niekoho druhého iba kvôli tomu, aby uspokojila muža svojho srdca. A Shinsou ju niekoľko rázy veľmi efektívne presvedčí o tom, že na Monomu ani Denkiho skutočne žiarliť nemusí. 



🦋


Kasasagi-Elster-Takami Hana | alias Deilephilia| ♀ | 30 | kozorožec | 163 cm | INFJ | 
pro hero (č. 1 v Čechách) + hacker + matka na materskej

Tvrdo pracujúca a milujúca matka a manželka – Kasasagi Hana (vlastným menom Elster a po novom aj Takami) je jednou z Nitiných najbližších priateliek, s ktorou sa zoznámila ešte ako študentka počas praxe v Genius Office. Blonďavá pro, pôsobiaca v Japonsku pod pseudonymom Deilephilia, úzko spolupracovala s Nitiným terajším šéfom - Best Jeanistom a to spojilo obe mladé ženy dohromady. Táto pomerne ešte stále mladá cudzinka už stihla za svoj život toho preskákať mnoho a po sérií ťažkých rán prišlo konečne aj niečo pozitívne. I napriek strastiam a dilemám nie len v pracovnom, ale najmä milostnom živote sa Hane podarilo založiť si šťastnú rodinu, o ktorú sa stará spolu so svojim manželom – aktuálnym číslo jeden pro herom Japonska – Hawksom. Ich početná rodina je na prvý pohľad vcelku nevšedná, no funguje tak, že im môže každý len závidieť. A Nita v nej má skutočne cennú staršiu a skúsenejšiu priateľku, ktorej ratolesti robia dlhovláske rovnakú radosť, ako ich vlastným rodičom. 



🍷


Petrova Ramona | alias Shield | ♀ | 31 | býk | 162 cm | ISTX | 
člen podporného komanda + bývalá vojačka

Ramona Petrova je ďalšia z cudziniek, s ktorými sa Nita spriatelila ešte v mladom študentskom veku. Dlhovláska jej v podstate ani nedala možnosť nebyť jej novou kamarátkou, len čo sa obe mladé ženy po prvý raz stretli. Pýtate sa, že čo mohlo dve tak odlišné osoby, ktoré k sebe majú povahovo pomerne dosť ďaleko a za iných okolností by sa zrejme nespriatelili, dať dohromady? Bola to Hana, ktorá poznala obe a tak vzniklo vcelku nevšedné trio priateliek, ktorých puto vydržalo všetko možné, od strastí oboch starších z nich v osobných aj milostných životoch, až po diaľku, ktorá aktuálne Ramonu od zvyšných dvoch členiek ich babskej partie delí. Bývalá vojačka a členka podporného komanda, ktoré v Japonsku spolupracovalo s pro herami sa totiž odsťahovala do rodného Ruska, kde aktuálne žije so svojim partnerom – bývalým členom Ligy Villainov – Dabim. On bol aj primárnym dôvodom, prečo z Japonska odišla, zanechávajúc tam za sebou viac, než len dve blízke priateľky. Ale Rusko bolo nový štart, nový začiatok a našťastie v dobe moderných technológií Nita o svoju staršiu hnedovlasú priateľku neprišla a zostávajú stále aspoň v on-line spojení. 



🦅


Takami Keigo | alias Hawks |  | 28 | kozorožec| 174 cm | ESTJ | 
pro hero (akt. č. 1 v rebríčku top herov Japonska)

Keigo Takami, ktorý je verejnosti skôr známy pod pseudonymom Hawks sa už v pozoruhodne mladom veku vyštveral na úplné top priečky rebríčka pro herov Japonska. Už začiatkom svojich dvadsiatich rokov založil vlastnú agentúru a hneď po Endeavorovi dlho pôsobil ako najobľúbenejší a najlepší pro v krajine. Aktuálne zastáva pozíciu čísla jeden, no najväčšia výhra pre stále ešte mladého blond hera je určite jeho krásna manželka a deti. A to nielen dvojčatá, ktoré mu porodila, ale dokonca aj chlapček, ktorý je Hanin, no nie jeho vlastný. Okrem toho, že sa stará o svoju rodinu, dáva pozor aj na občanov Japonska ako hero, ktorému patria hneď dve pobočky tej najúspešnejšej agentúry. Tú raz môže prekonať snáď už iba tá Bakugova, ale to sa blonďavý mladý muž s výbušným quirkom bude musieť ešte riadne posnažiť. Keigo aktuálne spolupracuje aj s určitými herami z underground sféry a to ho priviedlo k tomu, aby sa zoznámil s Hitoshi Shinsom, mladým mužom, ktorý začína mať celkom dosť blízko k jeden z najlepších priateliek jeho manželky. 








Táto fanfikcia je písaná formou samostatných dlhých kapitol, ktoré sú označené ako VOLUME a každé z nich má rozsah viac ako 30 tisíc slov. 

Jednotlivé volume sú ukončené a každé jedno nadväzuje na to predchádzajúce.

Kapitoly/volume pribúdajú v nepravidelných časových intervaloch a kvôli obrovskému objemu textu je časový rozdiel medzi vydanými dielmi tak veľký.

| pre jednotlivé kapitoly kliknite na obrázok |


Počet slov: 52 911
Prístupnosť: 15+
Žáner: romantika, slice of life, napätie, fluff (veľmi veľa sladučkého fluffu!)
Upozornenie: dirty talk, consensual mind-control, nadmerné požívanie alkoholu



Počet slov: 24 739
Prístupnosť: 15+
Žáner: romantika, slice of life, napätie, fluff, akčné

Poznámka:
V tomto dieli sú spomenuté ako guest-star dve ďalšie BNHA OC, ktoré nie sú moje, ale patria ich autorkám. Za zapožičanie oboch postáv pre účely tejto fanfikcie vopred ďakujem.



 Počet slov: 67 315
Prístupnosť: 18+
Žáner: romantika, slice of life, fluff, dráma, nsfw 
Upozornenie: nsfw!, kink-shaming, dirty talk, semi-public sex, heavy petting, teasing, orgasm-denial

Aj v tomto dieli sú spomenuté ako guest-star dve ďalšie BNHA OC, ktoré nie sú moje, ale patria ich autorkám. Za zapožičanie oboch postáv pre účely tejto fanfikcie vopred ďakujem.



Počet slov: 30 975
Prístupnosť: 18+
Žáner: romantika, fluff, vianočné, mierny angst, zmienka mierneho nsfw

Spin-off / vianočný špeciál



  



Pár poznámok na záver: 

  • Väčšina obrázkov a fanartov, ktorými sú táto poviedka a jej jednotlivé diely doplnené, pochádzajú z mojej vlastnej dielne. Ide o moju tvorbu, ktorú sa snažím využívať pri písaní, ako sa dá. Prosím, aby nikto tieto moje obrázky nekopíroval a nevydával za svoje. S dovolením autora môžu slúžiť na inšpiráciu. Tie, ktoré sú mládeži prístupné, uverejňujem aj na Instagrame. Tie viacej "spicy" nájdete na mojom 18+ Patreone v predstihu, verejne sú publikované až po tom, čo ich uverejním tu na blogu aj s konkrétnou časťou poviedky. Nemám moc vo zvyku ich zverejňovať vopred, kvôli spoilerom a aby som zachovala efekt prekvapenia. 
  • V poviedke prirodzene vystupuje v ústredí pár Shinsou & Nita, no vedľajším párom, ako už každému stihlo dôjsť, je Bakugou & Nita. Okrem tohto trojuholníka sa budem v tejto fanfikcii venovať rozoberaniu ešte jedného páru, ktorý bude slúžiť na doplnenie a tým je Sero & Camie. Nejako som tomuto shipu podľahla, takže som sa rozhodla ho zahrnúť aj vo svojom príbehu. 
  • V tejto poviedke som sa rozhodla popustiť uzdu svojej fantázii a aj skrytej zvrhlej duši a tiež som sa pustila do témy rozoberania BDSM dynamiky vo vzťahu. Snáď nikdy pred tým som nepísala nič tak zvrhlé a explicitné, no keď už raz človek s týmto začne, nie je cesty späť. Snažím sa v tejto téme vzdelávať čo najviac, ako sa dá, aby som ju spracovala v tejto fanfikcii čo najdôveryhodnejšie a najrealistickejšie.
  • Postava ako Shinsou mi prišla tak-povediac úplne nečakane do rany, no jeho charakter sa snažím poskladať z toho, ako ho vnímam ja, čo bolo zatiaľ v canon materiáloch o ňom odhalené a do veľkej miery aj z tzv. "fanon" interpretácie jeho charakteru tvorenej z fanfikcií a headcanonov podobných fanúšikov tejto postavy, ako som ja sama. Do veľkej miery vychádzam aj z charakteristiky typológie Shinsovej osobnosti, ktorou je INTP, čo mi tiež pomáha pri písaní o ňom. Viac o tomto osobnostnom type (ktorý je imho veľmi fascinujúci a atraktívny) nájdete tu: INTP personality.
  • Vznik a prvá časť poviedky je do veľkej miery inšpirovaná jednou úžasnou role-play, ktorú som mala na Instagrame. Aj do budúcna plánujem napísať scény, ktoré budú inšpirované ďalšou úplne dokonalou RP, ktorú mám práve rozbehnutú. Bol by hriech niečo z nej nevyužiť, pretože je mojim každodenným zdrojom inšpirácie a materiálu na fantazírovanie a "simpovanie". 
  • Občas budú v poviedke spomenuté dve OC, ktoré nepatria mne, ale ich autorkami sú Dechi Kazemai (Hana Kasasagi) a Petrika (Ramona Petrova). Obe tieto postavy som si pre účely tejto fanfikcie požičala s vedomím ich autoriek.
  • K tejto fanfikcii určite odporúčam vypočuť si priložený playlist alebo jednotlivé pesničky uvedené ku konkrétnym volume. Boli mojou veľkou inšpiráciou pri písaní a úplne dokonale dotvárajú atmosféru a celkový finálny dojem z jednotlivých dielov. Najmä čo sa týka diskografie intreprétov ako sú Jaymes Young alebo Rosenfeld - tie sú vyslovene úplne ShinNita vibes ♥
  • Ak by bol niekto zvedavý, pre môj milovaný Ship [Shinsou x Nita] mám vytvorenú aj pinterestovú nástenku. Je tam veľa zdrojov inšpirácie a obrazový materiál k tomu, ako tento môj milovaný pár vidím ja, ich autorka. 


 

Všetkým ďakujem za prečítanie a feedback ♥




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára