.





.

| | | | |

sobota 13. augusta 2022

THESE VIOLENT DELIGHTS [ Katsuki Bakugou x OC ] BNHA/crossover fanfic series - NSFW/18+!

 

BOKU NO HERO ACADEMIA FANFICTION

These Violent Delights

Bakugou Katsuki x Hiraoka Nita (OC)


Každého, kto sa dostal až k tomuto rozcestníku - zameraného na novú fanfickiu s názvom These Violent Delights, vítam. Rozhodla som sa pustiť do ďalšej fanfikcie na fandom Boku No Hero Academia, keďže tento nápad mi leží v hlave už pomerne dlho - čoskoro to bude rok. Nepôjde však o klasickú canon poviedku, ale tento raz som sa rozhodla pustiť do alternative universe príbehu, ktorý bude tak trocha crossoverom viacerých nielen žánrov, ale rovno aj fandomov. Pokúsila som sa zmiešať moje obľúbené supernatural univerzum so svetom Boku no Hero, v ktorom budú vystupovať staré známe postavy, no v tak trocha inej verzii. Téma upírov/vlkolakov/čarodejníc tu už bola mnoho rázy, spracovaná v mnohých dielach, no i tak dúfam, že práve táto poviedka nebude hodená do jedného vreca s Twilightom a podarí sa mi vytvoriť niečo takt trochu iné, nové a čitateľné, dostatočne zaujímavé na to, aby si získalo aspoň nejakého čitateľa. Primárnou inšpiráciou k tomuto príbehu bol paradoxne datadisk k hre The Sims - Realm of Magic a tiež mnoho ďalších diel, ktoré sa zameriavajú na supernaturálne veci. Viac než samotným Twilightom som sa nechala inšpirovať dielami ako Practical Magic, AHS: Coven, Charmed alebo Legacies a v podobnom duchu sa bude niesť aj moja poviedka. Takže, hoci sa tu vyskytne náš starý dobrý milovaný aj nenávidený milostný trojuholník, budem sa ho snažiť poňať inak, než aký tvorili Bella/Edward/Jacob. Ako ste sa už z predošlých slov mohli dovtípiť, pôjde o príbeh v ktorom sa naši starí známi hrdinovia premenia na nadprirodzené bytosti, no všetko v rámci normy a zachovania čo najlepšieho čitateľského zážitku. Tiež sa tu objavia prvky typické pre Omageverse, no iba veľmi ľahké, keďže túto tému plánujem komplexne a detailne spracovať v inej fanfikcii. Takže, pýtate sa, na koho sa môžete v tomto príbehu tešiť? Objaví sa nielen moja OC Nita v tak trocha inej a magickejšej verzii seba samej, ale aj istí dvaja mladí muži, ktorí sú neoddeliteľnou súčasťou každej poviedky, v ktorej sa objaví. Dúfam, že vás táto fanfikcia oslovila a prajem príjemný čitateľský zážitok, či už pri samotných kapitolách, alebo prehliadaním nižšie spracovaného úvodného článku/rozcestníka.



Všetky postavy, ktoré sa v poviedke objavia a nie sú mojimi vlastnými OC, patria ich pôvodným autorom/autorkám a ja si na ne nevyhradzujem žiadne právo, ani ich nevydávam za svoje. Len si ich prepožičiavam za účelom písania tejto fanfikcie. Čo sa týka mojich vlastných originálnych postáv, tak tie patria mne a ich kopírovanie a privlastňovanie je zakázané. Rovnako je zakázané kopírovať túto poviedku a vydávať ju za svoju, či bez dovolenia autora používať iné vizuálne prvky, ktorými je poviedka doplnená (ako obrázky, či koláže). Ďakujem za pochopenie a rešpektovanie týchto skutočností.


Poviedka These Violent Delights vznikla v Júli 2022, nápad sa zrodil cca pred rokom.

*

~ venované môjmu Bakugovi, ktorý si to zaslúži.

* * *

Upozornenie: poviedka je crossoverom s hrou The Sims 4 - Realm of Magic a tiež sa jedná o alternative universe, kde vystupujú postavy z canon anime/mangy, no upravené na iné (supernatural) verzie, pre potreby príbehu. Okrem iného sa tu vyskytne aj OOC chovanie postáv, čiže budú trocha iné, na aké sme boli doteraz zvyknutí.

Obsah je nevhodný pre neplnoletých čitateľov (prístupnosť - 18+!).


*

I have never in my life
Felt so calm
And yet on fire
All at the same time
Knowing deep in my bones
He is who I have waited for
All my life.

                                                                                            - Vera Valentine

~* ~* ~


~

What we find in a soulmate is not something

w i l d

to tame, but something

w i l d

to run with.

                                                                 - Robert Braul

* * *


  


p l a y l i s t :



* * *

In the eyes of the saint
I'm the stranger.

We're all trying to find a way.

At the death of every darkness
there's a morning.

Though we all try,
We all try
We're all one step from grace.

                                                                       - Grace | Rag 'n' Bone Man







Oficiálny názov: THESE VIOLENT DELIGHTS

Fandom: Boku no Hero Academia

Žáner: alternative universe, nadprirodzené, romantika, dobrodružné, nsfw, horor

Hlavné postavy: OC / Witch!Nita Hiraoka, Werewolf!Katsuki Bakugo

Veďlajšie postavy: Vampire!Hitoshi Shinso, Morgyn Embers, L Faba, Simeon Silverstein, Caleb Vatore, Wolf!Kirishima Eijiro, Wolf!Mina Ashido, Wolf!Hanta Sero, Vampire!Eri, Vampire!Shota Aizawa, Vampire!Shoto Todoroki a iné...

Miesto deja: Forgotten Hollow

Čas deja: súčasnosť, všetky postavy sú dospelé

Prístupnosť: 16+ / nevhodné pre maloletých čitateľov!

Dej: Doposiaľ sme o nich počuli iba z rozprávania, no všetky tie legendy o nadprirodzených tvoroch, ktorých moc ožíva najmä v noci, sú pravdivé. Stačí sa preniesť do Forgotten Hollow, mestečka, kde po zotmení neradno blúdiť uličkami a už vôbec nie okolitými lesmi. Pretože nikdy neviete, na koho môžete natrafiť... Ich ostré pazúry a tesáky, inštinkty divokej šelmy, hlad po krvi číhajú v tme a s určitou istotou si vás nájdu, nech sa schováte kdekoľvek. Vlkolaci proti upírom? Áno, tieto tvory boli odjakživa rivalmi, no keď sa do toho zamieša ešte mágia a jedna mladá čarodejnica, ktorá sa tak ľahkovážne rozhodne presťahovať práve na toto miesto, nemôže z toho vzniknúť nič iné, než chaos...


Stav: nedokončené | pripravované

Rozsah: cca 15 - 18 kapitol

Poznámka autora: v príbehu vystupujú alternatívne verzie canon postáv z Boku no Hero Academia mangy + moja BNHA OC Nita. Ide o crossover medzi nadprirodzeným a MHA univerzom. Všetky postavy okrem Eri, ktoré v poviedke vystupujú, sú dospelé. V príbehu sa objavia nadprirodzené bytosti ako upíri, vlkolaci a čarodejníci. Upozorňujem, že nejde o tzv. "Twilightovú" verziu týchto bytostí, príbeh bol skôr inšpirovaný dielami ako Charmed / The Order / Legacies / Practical Magic alebo Interview With a Vampire.


Upozornenie:

Táto fanfikcia je kvôli  mládeži neprístupným témam striktne určená len pre dospelé/16+ publikum! Jedna z hlavných postáv vystupujúcich v poviedke bude v tomto príbehu zápornou.

 Nachádzajú sa tu:  explicitne popisované násilné scény, zmienka/y smrti, iné násilie páchané na ľuďoch, či zvieratách, krv, nadávky a ľahšie nsfw scény, praktizovanie čarov/bosoráctvo/okultizmus.

Čítate na vlastné riziko. 




* * *

The Witch


Hiraoka Nita | species: čarodejnica (človek)

Hlavná hrdinka - mladá Nita, ktorá má nie tak úplne obyčajný pôvod, sa rozhodne opustiť pohodlie domova a dať svojej najbližšej rodine na chvíľu zbohom, keď sa presťahuje do malého mestečka a zabýva v dome, ktorý jej po sebe zanechala zosnulá babička. Okrem toho, že je v meste úplne novou tvárou, ktorá na seba strhne pozornosť viacerých obyvateľov, vyčnieva v dave medzi obyčajnými ľuďmi ešte aj z iného dôvodu - excentrický vzhľad a povesť, ktorá sprevádza jej rodinu totiž v miestnych vzbudzujú podozrievavosť, s akou sa nestretá len tak kadekto. No právom. Nita totiž nie je tak úplne obyčajným dievčaťom, ale rovnako, ako jej babička a všetky ostatné ženy z ich rodu, narodila sa s magickými schopnosťami!


 ⋆˖⁺‧₊☽◯☾₊‧⁺˖⋆


⋆˖⁺‧₊☽◯☾₊‧⁺˖⋆


The Wolf


Bakugo Katsuki | species: vlkolak (lycan)

Možno ste na nich doposiaľ neverili, no vo Forgotten Hollow majú svoj domov už odjakživa a áno, oni skutočne existujú. Lycani, prekliati mesačným svitom, či zvlčilí ľudia, miestni ich nazývajú rôzne. ´Monštrá´ často unikne nejednému z nich z úst, keď pred ostatnými rozprávajú legendy a príbehy o ľuďoch, ktorí vlastne už nie sú tak úplne ľudskými. Veď ako inak by ste nazvali to, na čo mnohí natrafili počas potuliek hustou húštinou zarastenými cestičkami nočného lesa? Obrovské laby, dupotajúce po lestnej ceste, smrteľne ostré tesáky a oči svietiace v tme ako dva žeravé uhlíky... Pred hladnými vlkolakmi sa treba mať na pozore prv, než otvoria svoju tlamu a pozrú vás ako to najmenšie sústo!


⋆˖⁺‧₊☽◯☾₊‧⁺˖⋆


⋆˖⁺‧₊☽◯☾₊‧⁺˖⋆


The Vampire

Shinso Hitoshi | species: upír (nemŕtvy)

Ak ste si mysleli, že vlkolaci sú najväčší problém pre miestnych vo Forgotten Hollow, dovoľte mi vyviesť vás z omylu. Existujú tvory ešte hrôzostrašnejšie a krvilačnejšie. Tieto deti noci však človek na prvý pohľad nespozná tak ľahko, za tie stáročia, čo obývajú našu Zem sa naučili splynúť s obyčajnými ľuďmi priam dokonale. Možno len ich neprirodzená krása a večná mladosť ich robia aspoň sčasti výnimočnými. No dokážu vaše zmysly opantať natoľko, že prv, než na to prídete, už sa ich ostré zuby zaryjú hlboko do vášho krku, kým vo vašich žilách nezostane ani posledná kvapka krvi. A Shinso je jedným z tých, ktorí nikdy nemajú dosť...


⋆˖⁺‧₊☽◯☾₊‧⁺˖⋆


⋆˖⁺‧₊☽◯☾₊‧⁺˖⋆



The Familiar

Salem a.k.a Sal | species: mačka

Nitin najvernejší spoločník - Salem, alebo ako ho jeho panička familiárne volá - Sal, je nie tak úplne obyčajná mačka. Rovnako ako jeho spoločníčka, ktorú sprevádza ešte od čias, kedy bola malým dievčatkom a on mačiatkom, aj Sal dostal do vienka čosi nie tak úplne pochopiteľné obyčajným ľudským mozgom.  A títo dvaja tvoria neodlúčiteľné duo, pretože každá správna čarodejnica potrebuje svojho malého chlpatého a štvornohého spoločníka. 



  * * *

*


Jednotlivé kapitoly k fanfikcii budú pridané čoskoro.






Všetkým prajem príjemné čítanie a ďakujem za všetky spätné väzby/reakcie/komentáre.

~ Farah             


2 komentáre:

  1. Absolutně krásný rozcestník ♥ A ani nevíš, jak moc se těším, až to vyjde, smíchání všech mých oblíbených věcí do jednoho... Oh... ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pane jo, ten rozcestník je úžasný! Miluji BnHa a nadpřirozeno takže se moc těším až začneš vydávat!
    S úctou a úšklebkem Eevee💙💜

    OdpovedaťOdstrániť