.





.

| | | | |

štvrtok 8. júla 2021

BakuNita Shenanigas : II. s k i n c a r e


 Ten pocit, keď máte plnú hlavu Shinsa a všetkého *kašeľ* možného *kašeľ* s ním a čo urobíte, ako prvú vec? Idete napísať cute/fluffy nevinnú drabble oddychovku o Bakugovi 🙈

* * *

remember, kids, skincare is important!

💄 💄 💄

* * *

Bol to jeden z tých pohodových víkendových dní, kedy jedinou vecou na programe, bolo ležať v posteli, prípadne na gauči pred televíziou a užívať si sladké nič-nerobenie. Dokonca aj niekto tak akčný a večne v pohybe a pozore ako Katsuki Bakugou, mal až podozrivo krotkú náladu a dovolil si v prítomnosti istej dlhovlasej dievčiny kompletne vypnúť mozog aj svaly a po veľmi dlhom čase relaxovať.

Nita trávila tento víkend v rezidencii Bakugovcov a keďže rodičia jej priateľa odišli na celé dva dni preč, nechávajúc tak mladým celý obrovský dom iba pre nich, mohli si spolu s Katsukim užívať tento lenivý sobotný podvečer bez akéhokoľvek rušenia.

Práve teraz ležal blonďavý mladík na posteli, zvierajúc v ruke jeden z komiksov, ktorý sa mu doma povaľoval už dlho, no doposiaľ si nenašiel čas si ho prečítať a zelenooké dievča sa rozvaľovalo na bruchu v jeho tesnej blízkosti, v ruke telefón so zapnutým TikTokom a už dlhší čas scrollovala svojim feedom, sledujúc, čo je nové.

Okrem videí a displeja svojho mobilného telefónu venovala však pozornosť aj čomusi inému. Bakugou si ju spočiatku nevšímal, pokúšajúc sa sústrediť na komiks vo svojich rukách. Ale keď už dlhšiu dobu cítil na sebe pohľad jej zvedavých očí a o malú chvíľu cítil dokonca aj to, ako sa v posteli pomrvila a primkla bližšie k nemu, jej tvár nebola ďaleko od tej jeho a tento raz na neho vyslovene civela dlhšie, než by mu bolo pohodlné, povzdychol si, zaklapol knižku s komiksom a obrátil hlavou na stranu. Následne ju spražil podozrievavým pohľadom.

„Chceš odo mňa niečo?“ Spýtal sa jej a ona roztiahla pery v rozpačitom úsmeve.

„Áno. Mám takú jednu otázočku, môžem?“

Jeho blonďavé obočie sa o čosi málo zvraštilo, keď sa pokúšal vyčítať z tváre, čo má za lubom, ale Nita iba uprene hľadela do tej jeho a tak privrel oči a hundraním ju vyzval, aby sa pýtala.  

„Prezraď mi tvoju skincare!“

„Čo?“ Zmätený výraz sa rozprestrel po Bakugovej tvári, keďže nemal poňatia, o čom to jeho dievča rozpráva, no ona sa tvárila sústredene a stále od neho neodlepila svoje svetlé oči ani na sekundu, akoby skúmala podrobne každý milimeter štvorcový jeho tváre.

„Že akú máš skincare! Čo robíš pre to, aby tvoja pleť vyzerala takto... dokonale? Nikdy som ťa nevidela, že by si mal jedinú vyrážku. A nemáš ani upchaté póry! Ako to robíš?“ Nita našpúlila pery a natiahla k nemu ruku, prstom jemne prešla po malej vráske, ktorá sa mu vytvorila medzi obočím keď spracovával, čo mu práve povedala.

„Neviem, o čom hovoríš, trdlo. Nerobím pre to nič.“ Pokrčil ramenami, odvracajúc od nej na malú chvíľu tvár. Nechcel to priznať, ale jej uprený pohľad a slová chvály na adresu jeho vzhľadu, ho priviedli do malých rozpakov, ktoré pred ňou okamžite zamaskoval. „Tá stará ježibaba raz spomínala, že to má niečo spoločné s našimi quirkami. Ona má quirk Glyceryn a keďže som časť z neho zdedil po nej, tak to vraj nejako pôsobí na kožu, či čo... Alebo nejaký podobný bullshit.“

Opäť privrel oči a nonšalantne si založil ruky na hrudi, zatiaľ, čo Nita pokývala hlavou, snažiac sa porozumieť tomu, čo jej práve povedal. Jedným očkom na ňu ukradomky pozrel, všímajúc si, aké sústredenie sa zračilo v jej tvári a potom sa jej výraz pretavil do mierne odutého, keď našpúlila pery a venovala mu grimasu, ktorú neznášal, no zbožňoval zároveň.

„Hmm... To ale nie je fér!“

„Čo nie je fér, trdlo?“ Nadvihol svetlé obočie, keď opäť otvoril obe oči a sledoval ako sa od neho o čosi málo odtiahla, pohrávajúc sa s vlnitými vlasmi, ktoré mala stiahnuté do vysokého chvosta a viseli jej cez rameno.

„Že si chlapec a máš takú dokonalú pleť, ktorú ani nepotrebuješ, lebo vy to tak neriešite ako my, dievčatá!“ Povzdychla si, akoby to snáď bola tá najväčšia krivda na svete. „Čo by som ja za to dala...“

Zareagoval na to odvrknutím a potom sa o čosi viac v posteli narovnal a nahol k nej, uchopujúc jej bradu medzi prsty a priťahujúc si ju bližšie k sebe, až takmer mohol na svojej pokožke cítiť jej horúci dych a jej zelenkavé oči sa na neho prekvapene upreli.

„Neviem, čo to trepeš. Nevidím, že by bolo na tvojej tvári niečo zle...“

„Hej, ale to len pre to, že viem, ako sa používa make-up a na rozdiel od teba, mám náročnú a zdĺhavú rutinu ohľadom starostlivosti o moju pleť. Keby sa jej nevenujem, tak by môj ksicht vyzeral hrozne.“

Povedala to tak skrúšene a namosúrene zároveň, až sa vystrel do úplného sedu a naklonil hlavu na stranu, prebodávajúc ju bordovými očami.

„Hrabe ti? Prestaň trepať sprostosti...“ Nechápal, čo to do nej zrazu vošlo. Nita vždy pôsobila tak sebavedomo, čo sa týkalo jej vzhľadu. Zvykla sa veľa maľovať, no už ju videl aj bez make-upu, hoci vtedy riadne vyvádzala a nechcela sa mu poriadne ani ukázať. No napokon ju spracoval, pretože on to vnímal úplne inak a netušil, s čím má taký problém, tak ako teraz.

„A okrem toho, myslel som, že sa v tých vašich babských kravinách vyžívaš.“ Narážal na to, koľko času zvykla tráviť pred zrkadlom skrášľovaním svojho zovňajška, ktorý podľa jeho názoru viac upravovať nepotreboval. Spočiatku mu to išlo na nervy, no zvykol si. Keď ju to bavilo, rozhodol sa nechať ju tak a viac nešomrať.  

„Oh, to mi pripomína, že aj dnes si chcem spraviť pleťovú kúru a dať čistiacu masku! Tak ťa poprosím, aby si aspoň pol hodinu nechodil do kúpeľne, dobre?“ Začala sa štverať z postele, uvedomujúc si, že takmer zabudla na svoj plán. Predsa len, ku Katsukimu prišla nabalená na dva dni tak, že by jeden povedal, že u neho bude tráviť celý týždeň. Minimálne, čo sa kozmetiky a toaletných potrieb týkalo...

„Prečo?“ Bakugova ruka uchopila jej členok v tuhom zovretí, keď sa štvornožky zberala preč z jeho postele a zabránil jej tak urobiť čo i len ďalší krok vpred, ťahajúc ju naspäť k sebe. Zvýskla, keď klesla na brucho až sa jej popri tom skoro vyhrnula jej kratučká trigovica a odhalila to, čo mala pod ňou. Nita si ju stiahla dolu, ale nechala ho, aby ju k sebe opäť pritiahol.  

„Čo prečo?“ Odpovedala mu na jeho otázku vlastnou.

„Prečo nemám chodiť do kúpeľne?“

„Oh,“ Nita sa prevrátila a teraz ležala na chrbte, upierajúc na neho rozpačitý výraz, zatiaľ čo on stále zvieral jej členok vo svojej moci a prsty pomaly začínali masírovať jej chodidlo. „Lebo nechcem aby si ma videl v tej maske. Vyzerám v nej ako strašidlo.“ Pokrčila nosom a venovala mu znechutenú grimasu.

„Tak to chcem vidieť,“ prehlásil tónom, ktorý naznačoval, že momentálne neprijíma žiadne protesty, no Nita i tak pokrútila hlavou, predstavujúc si, ako v zelenej maske vyzerá. Prirovnanie k Fantomasovi – záhadnému strašiakovi z kultových francúzskych filmov by bolo v tomto prípadne asi najvhodnejšie. A aby ju tak videl jej chlapec? Tak to teda nie!

„Nie, ty tu pekne počkaj a čítaj si zatiaľ tú svoju mangu, či čo to je a ja sa o pol hodinku vrátim aj s pleťou ako bábätko.“ Snažila sa vyslobodiť svoju nohu z jeho zovretia, no bolo to márne.

„Už ma nebaví... A chcem ťa v tom vidieť!“ Trval na svojom. Jeho pery sa roztiahli v nabudenom úškrne, ktorý na tvári dokázal vyčarovať jedine Katsuki Bakugou a jeho priateľka ho už veľmi dobre poznala.

„Čo to robíš? Katsuu~kiii!“ Zapišťala a potom jej hlások prešiel do chichotu, keď jej nohu pustil, postavil sa a následne sa k nej, ktorá ešte stále ležala na posteli, zohol a obmotal jej nohy, ktoré práve teraz zakrývala iba tenká elastická látka legín, okolo svojho drieku. Nita sa neprestávala chichúňať a ruky ovinula okolo jeho krku, keď ju zdvihol z postele a v takomto tuhom objatí zotrvala, zatiaľ čo on si ju o čosi málo nadvihol a chytil rukami tak, aby mu nespadla.

Vykročil zo svojej izby smerom na chodbu a ona zaborila svoju tvár do krivky jeho krku. Jej dych ho šteklil na odhalenej pokožke, no bola to ona, ktorej z úst stále vychádzal chichot.

„Čo? Hovorila si, že chceš ísť do kúpeľne. Tak ideme do kúpeľne. Chcem vidieť tú tvoju skincare.“ Šomral popri tom, ako kráčal k pootvoreným dverám, ktoré následne jedným z ramien odsunul, zatiaľ, čo Nita bola ešte stále zavesená na ňom.

Prešiel cez miestnosť, jeho bosé nohy príjemne zospodu chladili hladké kachličky, ktorými bola kúpeľňa vydláždená. Prešiel až na jej opačnú stranu a posadil dlhovlasú dievčinu vo svojom náručí na mramorový pult, ktorý stál hneď vedľa umývadla.

Stále spočíval uvelebený medzi jej kolenami a ona sa porozhliadla po kúpeľni, až jej padol zrak na veľkú kozmetickú taštičku, ktorú si tu po príchode k svojmu priateľovi odložila. Siahla po nej a odzipsovala ju, zatiaľ čo on uprene sledoval každý jej pohyb a čakal, kým mu konečne vyhovie.

Vylovila z neho ampulku a keď odskrutkovala veko, Katsuki si vnútri všimol akúsi podozrivo-vyzerajúcu hmotu nechutnej zelenej farby.

„Toto si dávaš na ksicht?“ Znechutenie v jeho tóne bolo evidentné, no Nita mu iba vyplazila jazyk, naberajúc si trocha z tej hmoty na prst a potom ním pomaly mierila k jeho tvári, na čo sa on mierne odtiahol a jej ruku schmatol do svojej.

„Nevieš si predstaviť, ako tento malý zázrak pomáha.“ Prehovorila obhajujúcim tónom a uškrnula sa, zatiaľ čo jej Bakugou vytrhol ampulku z ruky. „Má sa to na pleti nechať pôsobiť aspoň pätnásť minút, než to zmyješ. Vravela som ti, že máš počkať na mňa v izbe, kým sa vrátim.“

„Fajn, tak sa nehýb, trdlo,“ vyzval ju a začal jej masku nanášať na tvár, sústrediac sa na každý milimeter jej pokožky, akoby práve pracoval na nejakom umeleckom diele a dlhovláske bolo jasné, že jej nezostáva nič iné, než čakať, kým jej priateľ bude s tým, ako maska na jej tvári vyzerá, stopercentne spokojný.

„Už?“ Ozvala sa po vyše minúte a on pokýval hlavou, odkladajúc ampulku s hmotou späť na pult vedľa ostatných kozmetických potrieb, ktoré sa Nite vysypali z tašky.

„Už. Pozri sa na seba.“ Podal jej malé zrkadielko, ležiace na poličke vedľa toho veľkého, ktoré lemovalo celú stenu za Nitiným chrbtom, aby sa nemusela otáčať. Ešte stále totiž stál medzi jej kolenami, takmer nalepený na nej, no nemohol povedať, že by sa mu takáto poloha nepáčila.

„Hmm, celkom dobrá práca, mohol by si sa začať živiť ako beauty guru.“ Zasmiala sa ružovovláska, kompletne zabúdajúc na predošlé rozpaky z toho, že ju takto Katsuki uvidí. Netváril sa zdesene, ani znechutene a to jej dušičku upokojovalo.

„Presne, ako som si myslel,“ zašomral, stále ju uprene pozorujúc, zatiaľ čo ona odložila zrkadlo späť na svoje miesto a zmätený výraz zaplavil jej tvár, keď sa k nemu znova obrátila.

„Huh?“

„Že je úplne jedno, čo máš na tvári. Stále si jak princezná.“ Vyhlásil to tak neoblomným tónom, že Nita nadvihla obočie, neschopná mu oponovať. Dúfal, že týmto sa mu podarí vyhnať tie hlúposti, nad ktorými pred malou chvíľou fňukala, z hlavy. Bolo mu jedno, či má pleť hladkú ako porcelán, alebo sa jej občas na nej zjavila nejaká nedokonalosť. Ale, keď si uvedomil, že ako moc nechutne sladko to vyznelo, dodal malé podpichnutie, ktoré si skrátka odpustiť nemohol. „Len práve teraz vyzeráš jak tá zelená zo Shreka.“

„No, že mi to hovorí práve taký zlobor ako ty...“ Nita prižmúrila svoje veľké svetlozelené oči a stisla pery. Durdila sa však iba naoko, pretože jej to prišlo istým spôsobom aj akési vtipné. Chvíľku jej trvalo, čo chcel povedať tým prvým, no jej pery sa pomaly rozťahovali v sladkom úsmeve, akonáhle jej došlo, že skutočne nemá prečo ohľadom svojej pleti stresovať.

Bakugou sa k nej nahol o čosi viac, zatiaľ čo sa jeho hrejivé dlane usadili na oboch jej stehnách a ona to teplo sálajúce z nich mohla cítiť aj cez látku legín. Jeho nos sa obtrel o ten jej, keď jej venoval eskimácku pusu, čo opäť podnietilo chichot, ktorý vyšiel dlhovláske pomedzi pery.

„Máš to na nose, Katsu,“ zasmiala sa ešte viac, keď sa odtiahol a ona si všimla, ako sa veľká časť z masky, ktorú mala práve teraz nanesenú na tvári, otlačila na jeho vlastnú. „Môžem ti naniesť tú masku tiež? Nie, že by si to potreboval, ale chcel si vidieť, ako funguje moja skincare, takže...“

„Môžeš, princezná,“ zahundral, no kútik úst sa mu podvihol v úškrne a položil svoje dlane vedľa nej na mramorový povrch pultu, na ktorom sedela. Nadšenie v jej tvári, keď opäť do rúk vzala pleťovú masku a začala mu ju nanášať na tvár tak, ako to on urobil jej chvíľku dozadu, stačilo na to, aby sa nechal nahovoriť na jednu z týchto hlúpych babských záležitostí tiež.  

„Odteraz sa môžeš k mojej rutine pripojiť, dávam si ju vždy jeden večer v týždni. Veľmi dobre to vyťahuje čierne bodky a čistí upchaté póry...“ Jej bľabotanie vnímal len tak na polovicu, viac pozornosti venoval tomu, ako mu jej drobné prsty masírujú tvár, keď nimi ťapkala zelenú hmotu na jeho pleť, čo si náramne užíval.

„Možno sa mi niekedy podarí prehovoriť ťa aj na to, aby si so mnou natočil „My boyfriend does my make-up challenge na YouTube.“ Ozvala sa zas, na čo on zhodnotil, že sa radšej nebude ani pýtať o čo konkrétne išlo. Už iba ten názov znel viac, než hlúpo...



💄 💄 💄


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * 



Áno, je to tak. BakuNita ešte nie je mŕtva! Práve naopak! BakuNita kope a vreští a troška sa nám pripomína. Okrem spicy scén so Shinsom mi totiž v hlave stále strašia aj takéto kjút/wholesome momenty, z ktorých chytám cukrovku, no srdce mi plesá zároveň ♥



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára