.





.

| | | | |

streda 23. júna 2021

BakuNita Shenanigas : I. s e l f i e

* * *

bathroom mirror selfies are the best kind of selfies...

🤳🤳🤳



User Melody.Nita shared a new post:


21 minutes ago

📷 📷 📷

* * *

Bakugou sa zamračil akonáhle otvoril po dlhšej dobe aplikáciu Instagram a palcom scrolloval po hlavnej stránke, nedbalo sledujúc, čo nové sa objaví na jeho feede. Svetlé obočie sa zvraštilo v momente, keď uvidel novú fotografiu, ktorú pridala istá dievčina. Nie, že by sa mu tá osoba na fotke nepáčila, to vonkoncom. Ako vždy, vyzerala dych-vyrážajúco, na čo bol už za tú dobu, čo ju poznal, zvyknutý. Keď však očami preletel po pár komentároch, ktoré sa pod príspevkom objavili v rekordne rýchlom čase, okamžite mu stúpol tlak.

Na instagramovej fotke, z ktorej na neho hľadela nevinným pohľadom zelených očí, nepotrebujúc ani filter na to, aby vynikol ich odtieň, nebola len tak hocijaká osoba, ale jeho priateľka! A preto ho iritovalo vidieť, koľko úchylákov, obdivovateľov a simpov si fotku jeho dievčaťa stihlo obzrieť. Možno tie komentáre od Ashido, či tej jej kamarátky zo Shiketsu High by až tak nevadili, ale akonáhle tam zazrel nejednu virtuálnu lichôtku nielen od kadejakých neznámych a nepodstatných idiotov, ale aj od tých, ktorých nanešťastie poznal, začalo to v ňom pomaličky vrieť. 

Nita pridávala fotky na Instagram často. Na to už bol zvyknutý. Mala veľa fanúšikov, každým dňom ich pribúdalo stále viac a viac a ona ich pravidelne zásobovala novým obsahom. Ale na čo si nezvykol, bol ten obrovský počet osôb mužského pohlavia pravidelne stalkujúcich jej profil. Stále mu vravela, že preháňa, no vadilo mu to, pretože dobre vedel, že pri lajkoch a občasných komentároch, nad ktorými škrípal zubami, to nezostalo. Privátne správy jeho priateľky boli permanentne priam zahltené novými žiadosťami a pokusmi o kontakt od všakovakých indivíduí. 

A Katsuki mal dnes obzvlášť bojovnú náladu, čiže stačil jediný maličký podnet na to, aby sa v ňom vzbúrili hnev, hormóny aj žlč a iné veci, všetky dohromady. Presvedčený, že videl dosť, zastrčil svoj mobilný telefón do jedného z vreciek a ťažkopádnym krokom napochodoval smerom tam, kde vedel, že dlhovlasú mladú ženu zaručene nájde, pretože ju už poznal a tušil, že pri jednej fotografií v kúpeľni to nezostalo. Nita nikdy neodchádzala odtiaľ iba s jednou vo svojom telefóne. Nikdy!

* * *

Samozrejme, nič netušiaca ružovovláska sa so zaťatými zubami snažila nájsť čo najlepší uhol, keď jej oči sledovali odraz v obrovskom zrkadle, pridŕžajúc svoj mobil tesne pri tvári. Už tu takto pózovala a klikala na ikonu fotoaparátu vyše pol hodiny, no a keďže bola do procesu pokusov o čo najlepšiu selfie zabraná naplno, až tak preľaknuto nadskočila, keď sa znenazdajky rozleteli dvere do kúpeľne, takmer sa roztrieštili o stenu. 

Do miestnosti nevošiel nik iný ako blonďavý mladý muž s prchkým temperamentom, rovnako ako ona ešte stále odetý vo svojom hero kostýme. Nita sa pred necelou hodinou vrátila z hliadky a on pravdepodobne tiež, no prv, než sa s ním vôbec zvítala, zamierila do kúpeľne a tam usilovne pracovala na fotografiách, ktoré by mohla zverejniť medzi novými príspevkami na svojom Instagramovom účte, ktorý jej okrem iných vecí začal celkom slušne zarábať. 

Rázom však zabudla na svoj biznis a fanúšikovskú základňu, ktorá už určite netrpezlivo čakala na ďalšiu selfie, ktorú Melody uverejní, stačil jediný pohľad na nasrdený výraz mladého muža, ktorý na ňu upieral rozzúrené bordové oči a škrípanie jeho zubov od jedu mohla počuť aj voľným uchom. 

"Katsukiii!~" Zanôtila prívetivo, odkladajúc telefón na okraj umývadla a naťahujúc k nemu ruky, venujúc mu ten najnežnejší úsmev, o ktorom vedela, že bol jednou z mála vecí, ktoré dokázali tohto výbušného mladého muža aspoň čiastočne upokojiť, keď zúril. 

"Vidím, že pracuješ na nových príspevkoch," zašomral podráždene, no Nita si z tónu jeho hlasu nič nerobila. Pristúpila k nemu o čosi bližšie, čo by pre kohokoľvek iného nebol práve najlepší nápad - aktuálna situácia veľmi nápadne pripomínala antilopie mláďatko kráčajúce v ústrety rozzúrenému levovi, no akonáhle priložila svoje dlane na jeho hruď, ktorá sa ešte stále dvíhala a klesala v neprirodzenom tempe, keďže ten, komu patrila, naštvane funel, začal sa pomaly upokojovať.

"Nepáči sa ti moja nová fotka?" Vrhla na neho snáď najnevinnejší a najsladší pohľad zelených očí, s akým sa za posledný mesiac stretol a v duchu preklínal túto jeho slabosť. 

"Vieš dobre, čo sa mi nepáči! Všetci tí sku*vení extra, čo ti to tam bez hanby komentujú!" Neodpustil si nadávky a Nita len pretočila očami, omotávajúc svoje paže okolo jeho krku. Ak si myslela, že jej to prejde tak ľahko... Mala pravdu. Pretože Katsuki opäť iba zavrčal a odvrátil hlavu pred tým, než mu stihla vlepiť na pery pusu a tak sa nimi obtrela iba o jeho líce. 

"Nedurdi sa toľko," zaševelila mu do ucha a potom sa od neho odtiahla, meniac tón z prosebného na zastretejší a zvodnejší, až sa tak vnútro jeho žalúdka nepatrne zachvelo. "Okrem toho, dobre vieš ako to je v skutočnosti. Všetci tí moji fanúšikovia sa síce môžu dívať, koľko chcú," postavila sa na špičky a jej pery sa obtreli tento raz o jeho ucho, "ale jediný, kto si môže chytiť, si ty.

Nezabudla mu venovať ešte žmurknutie a v kombinácii s jej predošlým ťahom to zabralo naplno. Bakugou len čosi nezrozumiteľne odvrkol, opäť odvracajúc tvár, namosúrený výraz na jeho tvári sa pretavil do čohosi neidentifikovateľnejšieho, no zľahka odutá spodná pera naznačovala, že ešte stále mierne trucuje. 

"Už budem končiť, urobím poslednú a hneď sa ti venujem." Dodala ružovovláska a opäť sa vrátila pred zrkadlo, berúc do ruky svoj telefón a pokúšajúc sa nájsť vhodnú pózu pre poslednú fotku. 

Než však stihla stlačiť spúšť na telefóne, v odraze sa za ňou objavila mohutnejšia postava jej priateľa, ktorý pomaly obmotal svoje pevné paže okolo jej útlej postavy, priťahujúc si ju bližšie k sebe, až skončila zozadu nalepená na jeho hrudi. Neprestával ju objímať tak silno, až mala podozrenie, že za chvíľu začne lámať jej kosti a jej zelené oči sa v odraze zrkadla stretli s jeho tmavočervenými. Pozdvihla jedno obočie v mierne zmätenom výraze, no jediné, čo jej Katsuki daroval, bol arogantný úškrn, keď ju stisol ešte pevnejšie. 

"Uh, chceš ma zadusiť?" Prehovorila, no neprestávala hľadáčik fotoaparátu v telefóne upierať na oboch z nich tak, aby boli v zábere. Blonďavý mladík mierne sklonil hlavu a zašepkal jej do ucha tento raz on, samoľúbosť len tak pretkávala jeho tón, až sa Nita mierne zachvela, no zmocnilo sa jej aj vzrušenie, ktoré rozhodne nepríjemné nebolo. 

"Na čo čakáš, princezná? Už to stlač konečne." Prikázal jej a potom sa opäť o čosi viac narovnal, ten úškrn ešte stále pohrával na jeho perách. A Nita usúdila, že toto naozaj stojí za zvečnenie, takže o pár sekúnd už mala fotografiu toho, ako ju jej priateľ zviera v železnom objatí, uloženú v telefóne. 

"A nezabudni ju zverejniť a poslať každému jednému extra, ktorý ťa otravuje v DM-kách (direct messages)." Prehovoril opäť, čo vyvolalo malé zachichotanie u dievčiny, ktorá si nemohla pomôcť, no pri tomto alpha-sameckom výstupe svojho priateľa sa musela sama uškŕňať od ucha k uchu. Klamala by, ak by tvrdila, že jej to neimponovalo, no tváriac sa vážne prikývla.

"Samozrejme, Katsu, všetkým bude jasné, že som len a len tvoja.~" Uvedomila si, že ju ešte stále zviera v náručí a nie, že by jej v takejto polohe bolo zle, no odkedy sa vrátila z hliadky, nesmierne moc túžila po vlažnej sprche a zhodiť svoj hero-kostým, v ktorom dlhé hodiny behala po meste. "Už ma konečne pustíš?"

Bakugou miesto toho, aby stisk povolil, ho ešte umocnil, no Nita neprotestovala a pomedzi pery jej uniklo ďalšie zachichotanie. Pobavený výraz na jeho tvári ale vystriedal opäť ten nadurdený, no tento raz to mohla dlhovláska spozorovať, že ho len predstieral a keď otvoril ústa, jeho tón ju tiež neoblafol. 

"To si musím ešte rozmyslieť..." 



#Melody #Dynamight #couplegoals #alphamaledisplay


Internetoví stalkeri : 0  | Alpha male-display : 1

📷 📷 📷

* * *


2 komentáre:

  1. Boha to bylo dokonalé... :D Vážně pěkňučké! ♥ Sice to nebyl Shinso, ale tak BakuNita taky ujdou! :D však víš, ale i tak, tento malý příspěvek vedený formou povídky a nádhernými obrázky, potěšil a zpříjemnil den! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Strašne super nápad si mala a najlepšie na tom je, že k Nite sa to veľmi hodí,o ona a selfie, to je proste canon, ak som sa správne vyjadrila :D a teda ja tak milujem tieto žiarlive doťahovačky :DD a Baku je úplne materiál na žiarlenie, strašne chutné a zlaté to bolo. Tak tak, treba si chrániť svoju žienku, prišlo mi to strašné sympatické a najmä, že to takto otvorene priznal. A to, ako ho Nita hneď spracovala :D mne sa páči veľmi, ako si našla na neho patent a očividne aj keď sa tvári naďalej drsne, tak to zaberá úplne a to, ako si ju chytil. Ahwrrr ❤️😩😩😩 vyzerá tam božský, jak ja moc ľúbim poriadne kusy a Baku je 200% alfa samec, proste ako jasne, Shinso má svoje tajomné čaro, ale Bakugou je v tomto ohľade iná liga, z každého póru to ide z neho a mne sa páči, ako sa držis jeho charakteru a vieš to vždy tak dobre s ním napísať, že mám pocit, že nečítam FF, ale nejakú odnož pôvodného príbehu :))
    Krásna práca Farah :) Nita je taká maličká oproti nemu a je to strašne kjut a hát zároveň 🥰🥰🥰🥰 krásny párik, vidieť, že ona bola pôvodne ako Kuli spieva, vyrobená pre neho :D

    OdpovedaťOdstrániť