.





.

| | | | |

štvrtok 13. mája 2021

BNHA SIMS | episode 2: ZÁSNUBY! [BakuNita]

Milí diváci! Redakčný tím, ktorý má na starosti tvorbu tohto programu by sa dnes s vami rád podelil o špeciálnu epizódu, ktorá bude venovaná jednej z najvýznamnejších udalostí v živote zamilovaných a tým sú zásnuby! V úplne prvej časti prvej epizódy sme vám predstavili mladý nádejný pár pozostávajúci z Katsukiho a Nity a ich rozkošnej ratolesti. Nuž, to, čo sa dialo v ich domácnosti bolo pestré, bolo toho tak veľa a ich spoločné nažívanie a lá zamilované hrdličky bolo tak rozkošné, že sa z toho ešte do teraz spamätáva aj naša hlavná šéfka štábu, ktorá to má celé pod palcom. Ale, je tu jedno ale! Tejto idylke a romantike a dokonalému rodinnému životu čosi chýbalo! Bakugou a Nita síce zostali spolu a narodila sa im dcérka, úbohého Shinsa vysťahovali zo svojej domácnosti a presťahovali sa do luxusnej vily na kopci, nažívajúc si takmer rozprávkový život jeden s druhým a svojim dieťaťom, ku ktorému sa ešte neskôr pridal jeden zlatý retríver. Ale kamaráti aj rodina zvykli Bakuga podpichovať ohľadom jednej veci. Malá Himeko z dojčaťa vyrástla na batoľa a Nita stále na ruke nemala prstienok! Niečo takéto nezačalo trápiť len našu samotnú ružovovlasú účastníčku, ale aj jej známych! A Bakugovi parťáci to tiež občas spomenuli, čo, samozrejme, Katsukimu začalo vŕtať v hlave a uvedomil si, že je to pravda - jeho priateľka ešte stále nie je jeho oficiálnou snúbenicou. A tak sa to v tejto epizóde bude snažiť náš Lord Explosion Murder napraviť a spoločne sa môžeme pozrieť na to, ako vyzeral ten slávnostný deň, keď sa konečne odhodlal požiadať Nitu o ruku ;)


E P I Z Ó D A  2

P R O P O S A L  /  Z Á S N U B Y

~ ~ ~

Náš zásnubný deň, ktorý začal v celku normálne sa rázom premenil na záhadný, keď Bakugou oznámil Nite, že malú Himeko zoberie k svojim rodičom, aby ju na večer a noc postrážili, pretože má pre neho a Nitu spoločný program! Tiež jej kázal sa prichystať a dať si na seba niečo viac 'fancy', keďže pôjdu niekam, kde sa bude vyžadovať formálne oblečenie.

Viete si teda predstaviť, ako moc bola naša ružovovláska zvedavá a prekvapená, no zatiaľ jej jej partner nič neprezradil a tak sa poslušne chystala pred zrkadlom celé hodiny, aby vyzerala čo najlepšie, lebo šípila, že to bude pravdepodobne nejaká špeciálna príležitosť. Bakugou sa medzi tým tiež chystal, aby vyzeral čo najreprezentatívnejšie. 



No a keď bol náš párik konečne prichystaný, hádajte, kam Bakugou Nitu zobral na večeru? Do snáď najromantickejšej reštaurácie v celom simíkovskom svete! Takže takéto prekvapenie  nečakala a jej výraz hovorí sám za seba.



Nuž, vyzeralo to na skutočne výnimočný večer, no naša dlhovlasá dievčina si zatiaľ nechcela nič namýšľať. Možno to bolo len tým, že odkedy sa malá narodila, neboli ešte na žiadnom poriadnom rande a jej milý sa snažil toto napraviť a urobiť si po dlhej dobe spoločný večer iba pre nich dvoch.






Večera prebiehala vo veľmi príjemnom duchu. Dokonca neboli naši dvaja hrdinovia otravovaní ani novinármi, ako je to za iných okolností, kedykoľvek sa na verejnosti Dynamight objaví... Ale dnes zrejme vybral dobrý podnik, kde sa personál postaral o to, aby mali súkromie. O romantiku núdza nebola, no prstienok stále nikde! Kedy sa konečne odhodláš, Katsuki? Alebo, že by si si to rozmyslel, prípadne nervozita zvíťazila a z požiadania o ruku nebude dnes večer nič?


Ale žiadne strachy! Bakugou nie je niekto, kto by vycúval z čohokoľvek a požiadanie o ruku matky jeho ratolesti nie je žiadna výnimka. A možno bola naša Nita tak trocha sklamaná, keď zaplatil za účet a odvádzal si ju z reštaurácie preč, bez toho, aby pred ňou pokľakol na kolienko, no keď jej prezradil, že ich čaká pred cestou domov ešte jedna zástavka, až jej tak zažiarili očká!


Katsuki ju zobral na ďalšie krásne miesto, ktoré bolo takmer úplne vyľudnené (až na pár jeho najposadnutejších fanúšikov, ktorí ho prenasledujú úplne všade a sú mimoriadne vytrvalí) a okrem kytičky sa našej ružovovláske ušlo aj pár vyznaní lásky. Dnes sa naozaj preknoával! Že by to bolo konečne ono? Blíži sa ten  moment, na ktorý Nita čakala tak dlho, odkedy sa dozvedela, že je s ním tehotná?





Áno, milí diváci, Bakugou sa konečne vzmužil a ohol kolená tak, ako Jon Snow pre svoju Daenerys, hoci dúfame, že príbeh týchto dvoch dopadne o čosi šťastnejšie a nikto neskončí s dýkou v chrbte. Takže naozaj vyslovil tú otázku, na ktorú čaká snáď každá zamilovaná žena, ktorá sa v hlave predstavuje ako bude budúca pani Bakugová (alebo si doplňte meno toho svojho). 




No a ako na to zareagovala Nita? 

To sa dozviete, keď si pozriete tento maličký zostrih celého zásnubného dňa:




PS:

Milí diváci, dúfame teda, že sa vám dnešná kratučká no za to sladká epizóda páčila. Bolo už na čase, aby sa táto dvojica oficiálne zasnúbila, Himeko predsa potrebuje vyrastať v plnohodnotnej rodine, no nie? Možno týmto konečne aj umlčia tie klebety v bulvárnych plátkoch, či je Bakugova dcérka vôbec jeho a prečo s jeho partnerkou stále nie sú zasnúbení, keď majú spolu dieťa. 

Ja dúfam, že sa vám páčilo aj video, je to akýsi prvý pokus / výkrik do tmy, podotýkame, že naša redakcia pred 2 dňami ešte nemala ani poňatia o tom, ako sa video upravuje, či strihá a bolo zbúchané na kolene xD Zvukové stopy patria ich interprétom a video vzniklo čisto za účelom pobaviť, nie za tým, aby zaň autor dostal finančnú odmenu (i keď by to bolo krásne, ale život je krutý).

Vidíme sa pri ďalšej epizóde!

                                                                                                            Vaša redakcia

2 komentáre:

  1. Mno, dostala som sa aj sem. Takže toto bolo... sladké a ako som spomínala v prvom článku, celé je to skvele napísané. Dobre sa to číta a napriek tomu, že sa jedná o hru - čo je pre mňa nezvyk - je to fakt zaujímavé.
    Určite sa pozriem aj na ďalšie epizódy až pribudnú :)
    Hm, ja osobne žiaden problém s videom nemám. Všetci nejako začíname, okrem toho hlavné je pokúsiť sa o to, aj keď s tým človek skúsenosti nemá. Takže podľa mňa je video podarené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Samozrejme, všetci sa radujeme zo zásnub. Dajnamajt si dal na čas, ale verím, že aj tak veľmi potešilo :) som zvedavá na svadbu :D

    OdpovedaťOdstrániť