.





.

| | | | |

utorok 4. mája 2021

BNHA SIMS | episode 1: INTRODUCTION! [ 2/3 Disaster ]

A je to tu, milí diváci! Máme tu druhú časť prvej epizódy nášho novo-rozbehnutého projektu s názvom "BNHA SIMS"! Kto ešte netuší, že o čo ide, nech si pozrie predchádzajúci diel, kde sme sa oboznámili s konceptom tejto série a tým, čo nás čaká. V minulej pilotnej časti sme si predstavili prvú rodinku Bakunita, ktorú tvoria hlavní účinkujúci v tejto reality-show. No a ako sme vám v predošlom dieli sľúbili, dnes s predstavovaním domácností pokračujeme a zoznámite sa s druhou várkou postáv, ktorých osudy budeme sledovať počas tejto krátkej TV série. Táto domácnosť je omnoho viac početnejšia a nesie velice záhadný názov - DISASTER. Pýtate sa, že prečo? Nuž, to sa čoskoro dozviete. Ale verte, že spektrum účinkujúcich, ich okupácia a charaktery sú tak moc široké a rozmanité, niektoré aj dosť protichodné, že v ich kombinácii môže vzniknúť jediné - katastrofa! Preto ten názov "Disaster". Môžete sa tu tešiť na canon postavy ale aj dve BNHA OC, ktorých autorky sú Petrika a Dechi Kazemai. No a v tejto domácnosti sa stretnú nielen profesionálni herovia, členovia podporného komanda, ale hlavne nebezpeční a obávaní záporáci, takže sa bude na čo pozerať!

Takže si opäť urobte pohodlie, milí diváci a vychutnajte si druhú časť prvej epizódy, ktorej účelom bude predstavenie ďalších účinkujúcich - tento raz veľmi zmiešané spektrum postáv a pevne veríme, že i tento diel bude pre vás zaujímavý a našich protagonistov si obľúbite!


E P I Z Ó D A  1

I N T R O D U C T I O N

P A R T  II

~ ~ ~

Po predošlej začínajúcej mladej rodinke v dnešnom dieli prichádza niečo z úplne iného súdka. Viete si predstaviť spolunažívanie pro-hera, ktorý je globálna superstar, ďalšej celebritnej hero, dvoch znepriatelených bratov, či kohútov na smetisku, ktorí sa bijú o post najväčší zlosyn a vládca temného podsvetia plného záporných postáv? Nie? Tak táto domácnosť vás presvedčí o opaku, že aj takéto spektrum personalít môže nažívať pod jednou strechou. Či tá strecha vôbec nejaký čas na svojom mieste vydrží, je otázne. A nielen vy, ale aj my sme zvedaví, či všetci protagonisti z tejto rodinky prežijú až do konca našej TV show v zdraví a bez ujmy. Ale poďme si ich pekne jedného po druhom predstaviť, takže tu sú oni - obávaní, kontroverzní, milovaní a nenávidení publikom zároveň:


Ako už bolo spomenuté, členov tejto domácnosti tvoria nie len herovia, ale aj villaini, takže o to viac bude dej v tomto dome zaujímavejší! Pripravte sa na drámu, drámu a konflikty! Nielen, že tu máme jedného z úplne najznámejších herov v celom simíkovskom svete a globálnu celebritu, ktorá to o sebe vie a patrične sa vďaka tomu aj chová, v tejto domácnosti sa nachádza aj pyromaniak, jeho znepriatelený mladší brat, líder mafie, ašpirujúci vládca sveta a dve ženy, okolo ktorých sa všetci títo chlapi budú motať ako mole okolo žiarovky! Milostné trojuholníky a možno aj iné útvary sú niečo, na čo sa môžete tešiť práve u tejto domácnosti. 

Tejto domácnosti som sa ešte poriadne nevenovala, takže zatiaľ sú tu vzťahy neutrálne, no akonáhle sa presunieme k nim do domu, verte, že sa to tu začne riadne zamotávať. Zatiaľ sú všetci také nepopísané papiere, no už si stihli bleskovou rýchlosťou vyformovať vzťahy s členmi domácnosti Bakunita. Ale medzi sebou sa ešte moc nepodružili, ani nerozkmotrili, no je to len otázka času! Verte, že to tu bude riadne vrieť. Toľko alfa-samcov pohromade bojujúcich o dve ženy, to nikdy nedopadne dobre, všakže? 

Títo tu majú nábeh na to, aby sa stali sledovanejšou partičkou ako samotné Kardashianky v kombinácii s VyVolenými, takže poďme k jednotlivým členom, s ktorými by sme vás radi zoznámili!

~

RAMONA PETROVA (alias: SHIELD)


Ramona Petrova je prvá siminka, ktorá tvorí členku domácnosti Disaster a prináša do tejto zmesky japonských alfa-samcov trocha exotiky v podobe zahraničného temperamentu a to priamo z Ruska! Táto rázna žena sa nebojí len tak hocičoho, ako veľmi mladá si prešla tvrdým vojenským výcvikom, ktorý ju zocelil, takže aj s piatimi rozkmotrenými chlapmi si v tejto vile hravo poradí. Čo sa týka sympatií, tak si od začiatku vytvorila priateľské puto s ďalšou členkou obývajúcou vilu - Hanou. Na druhej strane, nesadla si s mužom, ktorý má o jej blond kolegyňu záujem - s Hawksom. Radšej fandí druhému v boji o Hanino srdce, svojmu "bestie" Shigarakimu. No a, samozrejme, ani táto ruská kráska nenechala jedno srdce chladné, dokonca ani to najnedobytnejšie, takže sa o ňu začal zaujímať náš ultimátny bad-boy a play-boy v jednom, ktorý nesie pseudonym Dabi. Ramona však vďaka svojej chladnejšej povahe jeho neustále flirtovanie vždy iba odbije, takže to svedčí o tom, že bude jej srdce dobiť veľmi náročné. Ale možno by sa to mohlo podariť Dabiho mladšiemu bratovi Shotovi, ktorý na to pôjde zrejme iným spôsobom, omnoho viac galantnejším a na úrovni, opačným v porovnaní s tým ako na to šiel drzý a neberúci si servítku pred ústa villain. Lenže tam to nekončí, milí diváci! Najväčšou konkurenciou im bude mafiánsky Yakuza boss Chisaki Kai, no týchto troch gentlemanov si predstavíme neskôr, môžete sa však tešiť, ako sa budú všetci traja snažiť o ruku tejto na prvý pohľad drsnej a neprístupnej, no vo vnútri krehkej žienky. Uvidíme, ktorému z nich sa to podarí!

Čo sa týka povahových vlastností, Ramona je príťažlivá a charizmatická, milovníčka dobrého jedla a vína, perfekcionistka a dobrodružná, čo možno napokon nahrá do kariet villainovi Dabimu v queste za získaním jej srdca. Lebo niekoho takého ako je on, dokáže zvládnuť iba ten najväčší dobrodruh. Ramona je viac underground a i keď vykonáva hero work, pôsobí ako podporná zložka / agentka v utajení, takže nie je celebrita, čo jej životnému a profesijnému štýlu viac-menej vyhovuje. 

Jej ašpiráciou je nájsť si "soulmate", čiže spriaznenú dušu v tom romantickom zmysle slova. Zatiaľ sa jej to ešte nepodarilo a kvôli predošlým neúspešným vzťahom a trampotám s partnermi v minulosti je veľmi obozretná. Takže to bude mať naše súperiace trio mimoriadne ťažké a sami netušíme, že ktorému z nich sa to podarí ako prvému. Napíšte nám potom do komentárov feedback, že ktorému z trojice mužov bojujúcich o túto dámu fandíte najviac vy!

Čo sa týka profesie, momentálne sú všetci členovia tejto domácnosti iba vo vile a ťažia z peňazí, ktoré im boli poskytnuté pre účely tejto TV Show. Ramona však zastáva profesiu v armáde, no kvôli náročnému časovému harmonogramu, ktorý si táto séria vyžaduje, je momentálne na dlhodobej dovolenke. 


Naša ruská deva preferuje jednoduchší a prirodzenejší štýl, no práve ten učaroval nejednému mužovi vo vile a že to nie sú len tak hocijakí muži! Postavenie mafiánskeho vodcu, či syna Endeavora hovorí samo za seba. Takže môžete vidieť, že nejaký prirodzený šarm a kúzlo táto žena v sebe má určite! Okrem toho, keď je nutné vyzerať ako dáma, ani s týmto naša brunetka nemá problém a zvláda aj takúto rolu hravo a s noblesou. No a občas sa vo vile mihne vo svojom vojenskom outfite, ktorý je tak moc badass a príťažlivý, že privádza miestnych chlapov do šialenstva. A potom, že prirodzenosť už vymrela a prirodzená krása nezaberá. Ramona Petrova je jasným dôkazom, že zaberá!


~

HANA KASASAGI / ELSTER (alias: DEILEPHILIA)


Ďalší závan exotiky, tento raz západnejšie od Ruska, priamo zo západno-centrálnej Európy, z malej krajinky nazývanej Čechy, prináša druhá ženská členka domácnosti Disaster. Zoznámte sa s blonďavou Hanou, ktorá je pozoruhodná osobnosť sama o sebe a v kombinácii s týmito ďalšími charaktermi vo vile vám všetci zaručujú, že sa bude na čo pozerať! Hana je inteligentná, šikovná, talentovaná a ambiciózna žena, ktorá si toho v živote veľa vytrpela a vzhľadom na jej hektický spôsob života a extrémny vorkoholizmus jej pôsobenie v tejto TV show príde skôr ako oddych a dovolenka. Ale oddychovať a relaxovať nebude dlho, lebo sa jej do života primiešal nie len jeden muž, ale rovno dvaja! A jeden z nich dokonca z jej minulosti! Hana má tú výhodu, že okrem mužov preferuje aj ženy, takže v boji o jej srdce majú šancu aj dámy. Nuž, uvidíme, či členov v tejto domácnosti zostane sedem alebo tam ešte jeden pribudne - tento raz žena, aby to Shigaraki a Hawks, ktorí sa okolo tejto blond dámy motajú, nemali také ľahké. Z istých interných zdrojov sme sa totiž dopočuli, že naša česká hrdinka obľubuje určitý druh zajačikov a tento raz nehovoríme o veku mladých chlapcov ;) Tiež nezabudnite napísať do komentárov, či by ste prijali ešte jedného člena do tejto vily, sme zvedaví na názory našich divákov.

Z vlastností Hana disponuje odvahou, nadšením pre domácnosť a spolupatričnosť, čiže je rodinný typ, počítačovo zdatná a dobrá. Tieto vlastnosti z nej robia ideálnu ženu a hlavu rodiny, no tú svoju si Hana ešte nestihla založiť, takže zatiaľ len hľadá vhodného partnera na to, aby sa s ním vydala na takúto celoživotnú púť. Z predchádzajúceho vzťahu odišla so zlomeným srdcom, pretože jej predošlá partnerka tragicky zahynula a tak svoje srdce po tak úžasnej osobe nedá len tak hocikomu. No Hawks slovo "nemožné" nepozná vo svojom slovníku a keď sa už do našej blonďavej víly zahľadel, rátajte s tým, že urobí všetko pre to, aby si ju získal. No nebude na to sám, v ceste mu bude stáť muž z jej minulosti a momentálne rozrastajúci sa villainský boss Shigaraki Tomura, takže to bude pestré!

Rovanko ako jej nápadník Hawks, aj Hana je celebrita. Na rozdiel od neho však nie globálna superstar, ale zatiaľ "iba" tretieho stupňa - B-lister. Ale od statusu riadnej celebrity jej chýba už jediný krôčik a možno, ak sa dá dokopy práve s okrídlenou superstar, tak sa na túto priečku vyšplhá. Jej životnou ašpiráciou je mať veľkú a šťastnú rodinu, čiže uvidíme, že kto z jej nápadníkov jej to nakoniec splní a či vôbec. Ale rodina nie je iba manžel a deti, ale aj priatelia a tak si blondínka pomaly buduje solídnu základňu, do ktorej patrí už vyššie spomenutá Ramona, či účinkujúca z predošlého dielu Nita.

Profesiu kvôli účasti v TV Show momentálne nevykonáva žiadnu, no jej hackerské schopnosti jej umožňujú robiť prácu aj z domu ako hacker/ tech guru, takže občas si za svoj PC sadne a niečo urobí, z čoho potom môžu ťažiť aj ostatní členovia domácnosti. 


Hana je ďalšia éterická bytosť, ktorá tvorí nežnejšiu časť obyvateľov tejto vily a táto blond víla je skutočne čarovná, ako z rozprávky, no z krehkej žienky sa rázom dokáže stať dračica, ktorá by nemala problém zvládnuť oboch naraz - Shigarakiho aj Hawksa. Obaja sú z nej ako očarovaní a niet sa čomu diviť - kto by nebol? Hoci má naša hrdinka ohľadom svojho tela občasné komplexy, ktoré sa týkajú jej jaziev (pre účely tejto SHOW jej boli v creatori odstránené - čítaj: nemala som dostatočný CC na to, aby som jej ich mohla dať), no tie insecurities jej stále zostali. Preto preferuje zahaľujúcejšie oblečenie, niečo viac sofistikované, kvetinové vzory a aj jemné farby, no keď treba, vie zo seba spraviť aj sex-bombu. Najmä červená a bordová k nej idú priam dokonale ;D


~

TOUYA TODOROKI (alias: DABI)


Touya, prezývaný skôr Dabi je hotový postrach! A to doslova! Ide o jedného z najnebezpečnejších villainov, s akými ste sa kedy stretli. A to nie len pre všetkých jeho nepriateľov, ale aj pre srdcia všetkých dám, ktoré majú slabosť pre zlých chlapcov. Ide snáď o najmilovanejšieho bad-boya v celom simíkovskom svete nuž a keď sa na neho pozrieme, nemôžeme sa tomu ani diviť! Jeho gény, ktoré pochádzajú od samotného Endeavora, robia svoje. A tá drzá, arogantná, no vtipná a príťažlivá povaha tiež. Tento mládenec má nábeh na to, stať sa najväčším lámačom sŕdc v našej show, no len pozor, aby to jeho nebolo zlomené ako prvé! Náš villain sa totiž začal zaujímať o chladnú ruskú krásku Ramonu, ktorá jeho dobiedzanie a pokusy o flirty zatiaľ statočne a úspešne ignoruje a odmieta. Ale uvidíme, ako dlho mu vydrží odolávať, lebo Dabi má rozhodne mocné esá v rukáve! Ale okrem toho, vo vile nie je jediným zástupcom Todoroki klanu - účinkuje s ním v domácnosti aj jeho mladší braček, ktorého Dabi rád veru nemá, skôr naopak. Závidí mu snáď všetko, čo sa dá a ak sa Shotovi podarí zapôsobiť na Ramonu ako prvému, tak verte, že hrozí, že tento villain podpáli celú vilu v ktorej naša domácnosť Disaster žije a nechá ju zhorieť od jedu do tla. Žiarlivosť mu totiž cudzia nie je a zatiaľ sa krotí, no uvidíme, ako dlho mu to vydrží.

Z povahových vlastností je Dabi opovážlivý, "troublemaker", daredevil - pyromaniak s dobrým zmyslom pre humor. Hoci jeho otec je celosvetovo uznávaný a ospevovaný hero, Touya celebrita nie je. Tiež sa skôr drží v úzadí, aspoň zatiaľ, hoci jeho občasné melodramatické sklony by z neho urobili výbornú celebritu a herecký talent mu tiež nechýba.

Jeho životnou ašpiráciou je momentálne "public enemy", čiže sa chce stať verejným nepriateľom. Nuž, takáto ťažká povaha vo vile s ďalšími ľuďmi - budú to mať jeho spolubývajúci náročné. Ale, ktovie. Možno svoj rebríček hodnôt napokon prehádže a svoju životnú ašpiráciu zmení. Láska je vraj mocná čarodejka a my sme veľmi zvedaví, kam bude až schopný zájsť a čo všetko obetovať, aby na svoju dámu zapôsobil. Lebo ako verejný nepriateľ zrejme nebude mať proti vodcovi Yakuzy, či pokračovateľovi Endeavora vo vykonávaní hrdinských činov veľké šance...

Na to všetko sa však pozoruhodne ľahko skamarátil s členom z predošle predstavenej domácnosti Bakugom, čo je v podstate ako tajný agent jeho nepriateľ. Ale vidíte, nejako to šlo. Možno za to môže aj Nita, ktorá by mu najradšej dopomohla k tomu, aby si našiel cestu k svojej senpai a preto ho aj so svojim snúbencom "udobrila". Ale toto všetko príde v ďalších epizódach.


No a náš villain je i napriek tým jazvám, ktoré si sám spôsobil hotový playboy - ani toto zmrzačenie pokožky mu neubralo na atraktivite! Stačí jediný pohľad do jeho modrých očí a ženy šalejú. To mu poskytuje oproti jeho súperom značnú výhodu, no uvidíme, že dokedy... Je to temný mládenec, o čom svedčí aj jeho vzhľad, ale asi sa všetci zhodneme, že mu to najviac pristane bez trička! A to nás privádza k malej pikoške - Dabi je ten člen obývajúci vilu, ktorý chodí po jej spoločných priestoroch obnažený, či "hore bez" najčastejšie ;D

~

SHOTO TODOROKI


Todoroki Shoto je mladší brat vyššie predstaveného Dabiho, no tí dvaja k sebe majú veľmi, veľmi ďaleko. Či už povahovo, alebo celkovo, tí dvaja sú veľmi rozdielni. Ale jedna vec ich spája - nenávisť k svojmu otcovi. Vlastne, dve. Zaujatosť istou členkou domácnosti ruského pôvodu. Takže v tomto prípade budú stáť proti sebe znova. Shoto však nemal na výber, štábom bol prinútený nasťahovať sa do vily svojho staršieho brata. Našťastie však nie je jediným prítomným herom, takže útechu nájde aspoň u svojho staršieho kolegu Hawksa, Hany, či spomenutej Ramony, ktorí si ho vždy radi zastanú. Tento mladík je taký moc očarujúci, že tam medzi tými villainmi, ktorí vilu obývajú, pôsobí ako rozprávkový princ. Pýtate sa, že prečo? Prečo sme ho radšej neumiestnili k jeho kamarátom z UA? Nuž, takto to bude omnoho zaujímavejšie *maniacký smiech v pozadí*. 

Shoto je prototyp dokonalého princa z rozprávky - je génius vo všetkom, do čoho sa pustí, perfekcionista, rodinne založený, keďže sám pochádza z pomerne rozbitých pomerov a intelektuálne nadaný. I napriek obrovskej popularite a to najmä u dievčat zatiaľ nie je celebrita, no čo nie je, môže čoskoro byť. Uvidíme. Ale jeho prirodzená skromnosť mu zabraňuje chovať sa excentricky ako Hawks, či Bakugou, a preto z  neho zatiaľ nie je superstar, i keď vlohy na to má veľké. Preferuje radšej vykonávať si to, čo má, precízne a s pokorou a pomáhať v úzadí, nečakajúc za to peniaze a slávu. Nemusíte sa však báť, materiálne zabezpečený tento mládenec je viac, než dosť a všetky Endeavorove kreditky ako "najvydarenejší" syn zdedil práve on! Nuž, je to veru presný opak svojho staršieho brata.

Jeho životnou ašpiráciou je momentálne túžba po poznaní - chce byť tzv. "renesančný simík", ktorý zvládne odkryť tajomstvá viacerých vedných odborov a pomáhať vďaka svojim poznatkom ľudstvu. Okrem super-hera by sa určite hodil na pozíciu modela, no viac by mu vyhovovalo byť lekárom, vedcom, či učiteľom. Uvidíme, akú profesiu si po skončení našej reality show osvojí :)


Tento červeno-bielo-vlasý mladý muž s dvojito sfarbenými očami je skutočne krásavec a ani jazva - pozostatok z nehody z detstva mu na kráse neuberá. Na to, aký je pekný, je ale vcelku dosť skromný a svoju "moc", ktorú by mohol mať nad ženskými srdcami si tak úplne neuvedomuje. Uvidíme, či to nebude napokon on, kto sa stane najobľúbenejším mužským účastníkom v tejto domácnosti a nepredbehne svojho staršieho play-boy brata. Ale ešte je tu veľká konkurencia v podobe okrídleného Hawksa, takže to bude náročný boj o prvenstvo kráľa krásy v tejto vile!



~

KEIGO TAKAMI (alias: HAWKS)


Ak ste si mysleli, že už obľúbenejšia osoba ako predošlí Todoroki bratia nepríde, tak ste sa mýlili! Tí dvaja majú totiž obrovskú konkurenciu v podobe tohto mladého pána, ktorý tým, aký obrovský play-boy je, môže pokojne konkurovať Dabimu. Hawks, ako sa rád Keigo nazýva, je proste fenomén. A to nielen vďaka jeho pozoruhodným krídlam, osobnosti, vzhľadu, ale aj rýchlosti! Kam príde, tam urobí rozruch. Nuž a tento mládenec sa postará  o to, aby sa v tejto vile nikto nenudil. Minimálne naša blond členka ženského dua nie! Pretože práve okolo nej začal tento vtáčik nadšene poletovať, akonáhle boli do vily umiestnení. Hawks neverí, že je niečo nemožné a hoci Hana spočiatku tápala, lebo okrem neho má na výber ešte aj Shigarakiho, dáva do toho, aby ju ohúril, úplne všetko. Uvidíme, ako mu to pôjde, no do kariet mu hrá to, že je najobľúbenejší pro v krajine a mimoriadne očarujúci. Čiže tu máme ďalšieho miláčika ženského publika. A že je ním teda Keigo zaslúžene! Nielen, že je zábavný, extrovertný, má zmysel pre módu a všetko, čo sa sveta showbiznisu týka, ešte vie byť priam neodolateľný, keď chce. Dokáže mu Hana odolávať? Bude Shigaraki odstavený? A čo Ramona, ktorá ako jediná zo simíkovského sveta z tohto okrídleného hrdinu nepadá na kolená? No, Hawks nesmie poľaviť, lebo vďaka svojmu statusu globálnej superstar je stále pod drobnohľadom a každučký prešľap by mohol nahrať do kariet jeho konkurencii. 

Z vlastností dostal Hawks do vienka to, že je charizmatický, družný, spoločenský, rýchlo sa učí a je ambiciózny. Tieto vlastnosti mu dopomohli stať sa tak mimoriadne obľúbeným a všade, kam sa pohne, ho prenasledujú fanúšikovia, paparazzi a zamilované davy dievčat a žien. Ako už bolo spomenuté, je to celebrita toho najvyššieho kalibru, čiže mu zostáva tento status si iba udržiavať.

Jeho životnou ašpiráciou je stať sa "celosvetovo uznávanou celebritou", čo sa mu už v podstate aj splnilo, len čo teraz? Je na čase vybrať nejakú novú? Možno by bolo dobré začať myslieť na rodinu? Posunie sa v jeho rebríčku hodnôt príchodom blonďavej krásky do jeho života na prvé miesto pred prácou a slávou? To ukáže len čas.


Jediný pohľad na neho značí o tom, prečo je taký obľúbený! Blond, obrovské červené krídla a zlaté oči? Check! Štýl a charizma? Check! Ešte si dal tesne pred účasťou v našej show urobiť aj tetovanie! Nuž, kto by odolal? Okrem Ramony a jej stvoriteľky asi každý. Takže to bude mať Hana ťažké, ak sa rozhodne pre Shigarakiho a bude sa chcieť tohto vtáčatka zbaviť, lebo my v redakcii odhadujeme, že mu podľahne skôr či neskôr a ak sa z toho aj spamätá, city k nemu v nej určite zostanú. Veď sa na neho pozrite! A to nehovoríme o jeho nadaní a schopnostiach. Vzhľad je iba čerešnička na torte!


~

TOMURA SHIGARAKI (vl. TENKO SHIMURA)


Po predstavení predchádzajúceho účinkujúceho si len ťažko môžeme predstaviť, že kto by mu mohol konkurovať v boji o Hanino srdce. Ale nepodceňujte geekov a záporákov! Jedného takého by som vám radi ukázali, ktorý sa bude tiež uchádzať o Hanu a Hawks sa kvôli nemu musí mať na pozore. Je to totiž blondínkin ex, ale to by nebolo všetko. Obyčajný ex by proti globálnej superstar nemal šancu, ale Shigaraki je presný opak obyčajného! Nielen, že je super inteligentný, ale ešte si rozbieha pomerne dosť sľubnú kariéru vodcu villainov v celom simíkovskom svete. Takže takáto kapacita už Hawksovi konkurovať môže. A okrem toho má oproti okrídlencovi obrovskú výhodu - Hanu pozná z minulosti a majú veľa spoločných koníčkov, záujmov a momentov a verte nám, milí diváci, že aj tie môžu zavážiť. Okrem toho má podporu blondínkinej priateľky a spolubývajúcej Ramony a vlastne aj svojho podriadeného z Ligy Dabiho - i keď u neho si nemôže byť nikdy istý, lebo od neho môžeme čakať, že môže v budúcnosti prevrátiť kabát. Napriek tomu, že jeho prirodzeným súperom by bol v tomto prípade Overhaul, ktorý je tiež kráľom zločinu, aspoň v oblasti žien si nekonkurujú a každý si našli svoju vlastnú. 

Shigaraki je komplikovaná osobnosť - jeho povahové črty sú pre Hanu veľkou výzvou. Je nespoločenský, samotár, miestami aj dosť detinský, no na druhej strane extrémne inteligentný a geek - milovník video hier, čo je v podstate aj Hana, takže si určite majú tí dvaja čo povedať. Aj keď je vodcom villainského simíkovského sveta, superstar z neho nie je a na rozdiel od Hawksa pozornosť neznáša a fanúšikmi opovrhuje. Možno to bude tým, že preferuje byť sám radšej simpom - konkrétne Haniným. Podarí sa mu jeho uctievanie doviesť až k tomu, že bude jeho? Alebo mu to Hawks prekazí?

Životnou ašpiráciou tohto villaina je stať sa "Chief of Mischief", čiže veľkým šéfom podsvetia. So svojou Ligou villainov sa zatiaľ musel kvôli natáčaniu na istý čas rozlúčiť, no aspoň jeden z nich sa k nemu vo vile pridal - Dabi. To by mal byť totiž okrem Ramony jeho ďalší spojenec. Ale je dosť možné, že villainstvo môže kvôli Hane zavesiť na klinec, len sa musí potvrdiť, že je mu prednejšia ako jeho zločinecké kráľovstvo. A možno sa mu ašpirácia aj zmení. No na druhej strane sa môže stať aj opak a celé to môže mať katastrofálne následky. Villaini v tejto vile sú totiž extrémne nebezpeční a hlavne nevyspytateľní. 


Shigaraki pôsobí na prvý pohľad pomerne dosť odstrašujúco a desivo, za čo môžeme vďačiť aj sérii končatín, ktoré využíva ako módny doplnok a jedna z nich mu často zakrýva aj tvár, no redakcii sa podarilo ukoristiť aj pár záberov, kedy ich na sebe nemal a práve na nich môžu diváci vidieť jeho čaro a prečo si s ním éterická bytosť ako Hana v minulosti začala. Po babičke má tento mladík silné gény a keby začal viac používať kozmetické prípravky ako krém na pleť, či balzam na pery, zapadol by medzi ostatných krásavcov vo vile celkom slušne. Ale aspoň, že má celkom dosť dobrý cit pre módu a keď treba, vie sa oháknuť ako správny zločinecký boss ;D



~

KAI CHISAKI (alias: OVERHAUL)


Sedmičku účinkujúcich v tejto domácnosti uzatvára ďalšia kapacita simíkovského sveta - sám veľký vodca mafiánskeho podsvetia a Yakuzy - Overhaul, vlastným menom Kai Chisaki. Ako sme už úvodom spomínali, na tomto smetisku sa zišlo veru veľa kohútov a tento medzi nimi. Netreba ho podceňovať, lebo i keď oproti tým ostatným osobnostiam, ktoré tu boli, možno nepôsobí fandomom až tak obľúbené, tento mladý muž vie prekvapiť! Nebol by predsa vodcom mafie a magnátom len tak pre nič, všakže? Čiže je každému určite jasné, že tento muž disponuje kvalitami, o ktorým sa bežným smrteľníkom môže iba snívať. No a bude to aj on, čo sa začne zaujímať o našu ruskú krásavicu a zamieša tak karty. Či aj vypáli rybník bratom Todoroki, to sa uvidí. Šance sú na všetkých troch stranách, takže pokojne napíšte vaše odhady, ktorého z nich tipujete, že napokon uspeje. Ale Kai má celkom dosť výhodu - je to skúsený muž, rokmi aj guľkami ostrieľaný, vlastní majetky a k peniazom prišiel dávno pred účasťou v tejto show. Vlastní rozsiahlu sieť kasín a poskytuje svojej potenciálnej partnerke dobré zázemie, no tá sa však musí mať na pozore pred neustálym nebezpečenstvom, ktoré so sebou vzťah s takýmto vplyvným mužom nesie. Podstúpi Ramona aj takéto riziko? Oplatí sa jej to? Bude odmena lákavá? Uvidíme... Ale povahovo by k nej tento muž možno aj trošičku sedieť mohol, čo poviete? Keď chce, dokáže sa premôcť a potlačiť svoj odpor k ľuďom a byť očarujúci a galantný. Len čo na to povie Dabi, ktorý je jeho najväčší rival v boji o brunetkino srdce? Bude to tvrdý a ťažký boj. 

Z vlastností, ktorými Overhaul disponuje, musíme spomenúť to, že je snob (a kto by na jeho mieste nebol, všakže?), poriadkumilovný, má dobrého podnikateľského ducha, no je aj dosť podozrievavý a paranoidný. I napriek svojej germo-fóbii je ochotný si nechať Ramonu k sebe pripustiť, čo je u muža, akým je Kai, obrovský úspech! Na rozdiel od ostatných villainov, on sa, žiaľ, nevyhol tomu, aby bol aspoň čiastočne známy. Takže je rovnako ako Hana celebritou tretieho stupňa - B-lister, čo sa udialo bez jeho priameho pričinenia a dodnes ho to irituje, keď ho spoznávajú a otravujú na ulici. Možno ale táto pomaly sa formujúca fanúšikovská základňa by mohla napomôcť k tomu, aby na rebríčku obľúbenosti členov vo vile stúpol o čosi vyššie.

Jeho životná ašpirácia je stať sa magnátom - vlastniacim rozprávkové množstvo majetkov a obrovského sídla, niečo ako "mansion baron". Ideálne k tomu, by bolo mať po boku nejakú ženu, s ktorou môže toto všetko zdieľať. Ale ktorá bude tá jeho pravá? Nuž, on by možno mal aj predstavu o tom, kto by to mohol byť, ale dôležité je to, či jeho vyvolená bude s niečím takýmto súhlasiť. Konkurencia je veľká a srdce Ramony nedobytné. Takže sa aj taká kapacita ako Overhaul zapotí, to si môžete byť istí!



Maličká chyba v Matrixe spôsobila, že sa Kai istý čas vo vile prezentoval ako DragQueen, ale tá bola štábom odstránená a čoskoro sme ho mohli vidieť v jeho plnej mafiánskej kráse. Chisaki patrí k tým lepšie oblečeným mužom vo vile, respektíve si viac potrpí na luxusné oblečenie. Je to krásny kus chlapa, o tom sa nemôže nikto prieť, takže je len otázkou času, kedy mú čísla v obľúbenosti u žien vystrelia tak ako Dabimu a Hawksovi. A uvidíme, či sa mu podarí zaujať najmä tú jeho jedinú. Občas síce vytiahne rukavice a náhubok, vďaka svojej fóbii z baktérií, no vo vile sa nám podarilo dosiahnuť také hygienické podmienky, že svoj náhubok a rúško zložil, čo potešilo nejedno ženské oko ;)


~

No a čo sa týka ich prepychovej vily, tak aj tú vám predstavíme aspoň na pár záberoch:











Dúfame, že sa vám aj dnešný diel páčil a túto domácnosť budete sledovať s nami a čakáme vás pri ďalšej epizóde! 


                                                                                 - Vaša redakcia


2 komentáre:

  1. Samozrejme, čítanie tohto tu som si nesmierne užila. Spravila si z Ramony a Hany strašne kočky, tie obrázky sú úplne super a myslím, že si aj ten ich štýl úplne krásne vystihla :) chlapi sú jeden krajší ako druhý, bude to ťažké :D dúfam, že nás občas poinformujes, čo a ako, že ako to tam vyzerá :D ak teda budeš hrať aj v ich dome :) z toho Shota mám extrémnu radosť ❤️ je to slaďouš :) a tie tvoje poznámky a celkovo ten moderátorský štýl :D strašne je to podarené... Ďakujem za sprijemnenie toho dňa, kedy som to čítala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Výstižný názov, to sa musí nechať. Tí, čo sa zišli v tejto domácnosti veru nič iné ani len naznačovať nemôžu xD Jeden lepší ako druhý (a do toho rátam aj baby xD)...
    Znova len žasnem nad tým, ako moc sa ti simíci vydarili, ako fakt... všetci vyzerajú super...
    Ten "maniacký smiech v pozadí" som priam počula a popravde s tou poznámkou súhlasím. Celkom iste to bude dosť zaujímavé xD Napriek tomu ma odrovnalo toto: "Maličká chyba v Matrixe spôsobila, že sa Kai istý čas vo vile prezentoval ako DragQueen", proste som si spomenula na veci, na ktoré by som radšej mala zabudnúť a tentoraz to spôsobila tá "chyba v Matrixe" (ešte predtým, ako by si hocikto mohol pomyslieť, že za to môže dotyčný, o ktorom je reč v tej časti... hoci zaujímavá predstava to sa musí nechať xD).

    OdpovedaťOdstrániť