.





.

| | | | |

streda 23. decembra 2020

BNHA VIANOČNÝ ŠPECIÁL 2020

 
Vítam vás na mojom blogu v tento vianočný podvečer! 🎄 Dúfam, že už máte stromčeky vyzdobené, balíky nachystané a pečivo upečené, lebo práve teraz začína ďalšia šialená jazda, ktorou hlavné aktérky budú naše milované OC, moja Nita, Dechina Hana a Petrikina Ramona. Pôvodne bol toto vlastne akýsi spoločný úvodný článok pre Dechi Kazemai a Petriku k im Secret Santom, ale napokon som sa to rozhodla dať von ako taký predvianočný špeciál (lebo ako vidíte, tak ja sa rada špecializujem, hlavne na sviatky 🤣 A tak som opäť dala tieto naše tri grácie dokopy a vznikol z toho tento prológ k vianočným poviedkam pre Dechi a Peťku, ktoré vyjdú zajtra a dovolila som si okrem ich dvoch úžasných a šarmantných dám pozvať na pomoc aj pár ďalších hostí. Vlastne, celá táto poviedka je ako tá halloweenska prešpikovaná malými, či väčšími cameo postáv z BNHA a je len na vás, že koľko z nich tu napočítate ^^ Všetky OC, ktoré sa objavia, samozrejme, patria ich autorkám a ja som si ich len požičala a zneužila na tieto nekalé účely. Všetkým prajem krásne prežitie zajtrajšieho dňa a aj večera a aby ste si sviatky užili v zdraví, šťastí, láske a pohode. Každému ďakujem za prečítanie a dúfam, že sa vám tento malý predvianočný dielik, ktorý sa celý točí okolo prípravy na zajtrajšie plesanie, bude páčiť! 


VIANOČNÝ ŠPECIÁL 2020

Počet slov: 5 906

V hlavných úlohách: 
Kasasagi Hana (c) Dechi Kazeami
Petrova Ramona (c) Petrika
Hiraoka Nita (c) Farah

Vo vedľajších úlohách:
✨ prekvapenie ✨

🎁 Špeciálny vianočný playlist 🎁





Hanin byt pripomínal skôr módne štúdio, než súkromné obydlie, keď ho práve okupovali tri ženské postavy, dve z nich oblečené vo formálnych šatách. Okrem toho, že takmer každý voľný povrch nábytku jej obývačky zaberali líčidlá, kozmetické štetce, bižutéria, sponky, hrebene, gumičky a iné ženské „nástroje“ určené na skrášľovanie, konferenčný stolík v Haninom byte sa prehýbal pod ťarchou vianočného pečiva a fľaše šampanského s troma pohárikmi, ktoré nepatrili nikomu inému, než spomínanej blondínke a jej dvom kamarátkam.

Polovička fľaše šampanského už bola skonzumovaná, ale to nebolo nič výnimočné, keďže vždy, keď sa Hana, Ramona a ich najmladšia kamarátka Nita stretli, nezaobišlo sa to bez drinkov. A dnes bola dokonca špeciálna príležitosť, keďže sa dve staršie spomenuté kamarátky potrebovali dostať do nálady a šampanské, ktoré Hana mala tak pohotovo pripravené v chladničke, sa ukázalo ako najlepší prostriedok na dodanie tekutej guráže.

Pýtate sa, že prečo by niekto potreboval posilnenie? Nuž, Ramonu aj Hanu v ten večer čakala výnimočná spoločenská udalosť. Predsa len, veľkolepý výročný vianočný večierok určený pre všetkých Pro Herov, ktorí sa nachádzali v krajine, nebol len tak niečím obyčajným. Bola to v podstate najexkluzívnejšia spoločenská udalosť roka (pokiaľ ste nerátali vyhlásenie každoročného rebríčka top 10 Herov v krajine) a aj z toho dôvodu tu teraz sedeli staršie dve z partie vyparádené ako snáď ešte nikdy pred tým, alebo si aspoň nepamätali, kedy naposledy išli niekam takto nastrojené.

„Och, ale aj tak vám stále závidím, že vy tam idete a ja nie,“ zafňukala Nita, ktorá práve stála za Hanou sediacou v kresle v jej obývačke a dokončovala posledné úpravy jej účesu. Rozhorúčená žehlička v jej rukách sa šikovne obracala, keď menila Hanine inokedy rovné blonďavé vlasy na vlny ako z katalógu. Nite sa podarilo presvedčiť obe jej staršie kamarátky, aby sa zverili do jej šikovných rúk a nechali ju vyčarovať z nich hotové filmové hviezdy. Už chýbala iba limuzína a červený koberec, i keď dievčina si s úškrnom pomyslela, že to prvé sa čoskoro dostaví.

Prehovorila Hanu, aby ju nechala kompletne zmeniť jej každodenný účes a vyčarovať jej na hlave bohaté vlny. V kombinácii s večerným líčením, ktoré Nita šikovne obkukala z tutoriálov na YouTube, tam teraz Hana sedela nastrojená vyzerajúc takmer ako princezná. Za iných okolností by sa takto v živote nenaparádila, no čakal ju naozaj výnimočný večer a istý Pro hero, ktorý sa mal akcie zúčastniť tiež, bude určite prekvapený, keď ju uvidí. S týmto pocitom spokojne sedela v kresle a nechala Nitu, nech dokončí posledné úpravy. Okrem krásneho účesu a make-upu jej celkový look dotváralo aj oblečenie.

Šaty, ktoré mala blondínka na sebe, boli všetko, len nie obyčajné. Keď sa všetky tri kamarátky pár dní dozadu vybrali na spoločné nákupy za cieľom nájsť vhodné outfity na ples, zatiahla ich Nita do jedného obchodu so spoločenskými šatami. Keď sa predierala regálmi s vešiakmi, na ktorých viseli róby rôzneho druhu a nadšene okríkla Hanu, že našla tie pravé pre ňu, blondínka sa mierne obávala toho, čo jej mladšia kamarátka vytiahne. Zostala však zarazene stáť a Ramona sa k nej nadšene pridala, keď jej Nita šaty ukázala a poslala ju aj spolu s nimi do skúšobnej kabínky. Mladšia dievčina mala pravdu. Tie šaty boli skutočne perfektné. A to, že ich farba mala rovnaký odtieň ako krídla istého Pro hrdinu, ktorý si získal Hanino srdce, ten celok perfektnosti už len dotvárali.

A tak tu teraz Hana spokojne sedela v červených spoločenských šatách, ktoré jej sedeli ako ušité na mieru. Všetko na nich bolo dokonalé. Celý chrbát a ramená zakrývala saténová látka, voľná sukňa splývala až k zemi a jednu z jej nôh odhaľoval rafinovaný a zvodný rozparok, ktorý sa dal jednoducho zakryť, pokiaľ by si nepriala odhaliť viac zo svojej pokožky. Vpredu boli tvarované do véčkového výstrihu a dlhé rukávy až po zápästia Hane dodávali ešte viac na elegancii. Šaty zakrývali presne to, čo mladá žena túžila zakryť a odhaľovali len toľko, aby nepôsobila vulgárne. Až bola prekvapená, že Nita bola schopná vybrať pre ňu niečo takéto.

Okrem toho jej mladšia kamarátka zladila karmínovo červený rúž s odtieňom šiat a celý outfit spoločne dotvorili krásnymi zlatými sandálikmi, ktoré našli v ten deň v ďalšom butiku, tento raz s topánkami. Tie sa zase perfektne hodili k zlatému make-upu očí, ktorý Hane Nita vyčarovala. Blondínka si nepamätala, kedy bola naposledy takto nalíčená, no keď sa uvidela v zrkadle, musela uznať, že sa jej to páčilo. Aspoň raz neuškodilo ´nahodiť´ sa takýmto spôsobom. Bola veľmi zvedavá, že ako zareaguje Hawks, keď ju uvidí. 


„Prepáč, zlatko, ale akcia je len pre dospelých,“ súcitne na ňu pozrela Ramona, ktorá sedela na gauči oproti a v ruke držala pohárik z polovice naplnený šampanským. Nebol to jej najobľúbenejší alkohol a hoci dávala prednosť vínu, neprotestovala, keď Hana slávnostne otvorila fľašku na počesť ich dnešného večera. Ružový bublinkový nápoj sa pomaly míňal, keď si z neho usrkávala, ako tak pozorovala Nitu, ktorá krášlila Hanu. Sama bola už v podstate hotová, zverila sa Nite do rúk ešte pred Hanou. A nebanovala.

Jej pery sa pritisli k okraju skleneného pohára a opatrne si odpila zo šampanského, snažiac sa nerozmazať si telový rúž na perách. Aj ona mala na sebe večerné líčenie, ktoré ju premenilo na hotovú femme fatale. Bábika... Prebleslo jej mysľou, no rýchlo zovrela stopku pohára v prstoch a vyprázdnila do seba zvyšok jeho obsahu. Ale pravdou bolo, že dnes skutočne vyzerala ako taká porcelánová bábika. Nita na celú jej tvár použila jemné, no rafinované líčenie a zvýraznila len jej oči, čo tmavovláskinmu vzhľadu dodalo dramatický nádych. Dymové líčenie sa dokonale hodilo k jej tmavým zelenomodrým dúhovkám a keďže zvyšok make-upu nebol vôbec prehnaný, ale jemný, no vkusný zároveň, bola Ramona spokojná. Tiež nezvykla takýmto spôsobom používať šminky a bola to po tých dlhých mesiacoch, odkedy prišla do Japonska a jej život sa v jednom kruhu točil iba okolo práce, veľmi príjemná zmena.

Nita ju po pár chvíľach prosíkania presvedčila, aby aj ona dovolila dievčine s jej tmavými vlnitými vlasmi trošku zaexperimentovať. A tak teraz Ramona sedela s dohladka vyžehlenými prameňmi, ktoré jej splývali okolo tváre ako tmavohnedý satén. Obe jej kamarátky ju uistili, že sa jej takýto účes nesmierne moc hodí. Ramona sa nikdy pred tým s takýmito vlasmi v zrkadle nevidela a tak musela prvotný pohľad trošku vstrebať, kým sa dostavila pozitívna reakcia. Ale páčilo sa jej, ako vyzerala. Nezvykla sa takto parádiť ale jeden jediný večer v roku si mohla dovoliť vyzerať trošku inak ako zvyčajne.

Čo sa týkalo jej outfitu, tiež v tom mali čiastočne prsty jej kamarátky. Ramona po tom, čo videla, ako si Hana kúpila červené šaty, prezerala regály len tak leda-bolo. Pôvodne vlastne na ten ples ani vôbec neplánovala ísť. Predsa len, nebola klasická Pro. Bola súčasťou podporného tímu a jeho členovia pozvánky na podobné akcie neodstávali Preto ju prekvapilo, keď ju Hana informovala, že má dve vstupenky na predvianočný slávnostný večierok a jedna z nich patrí jej. Keď zavadila rukou o na dotyk veľmi príjemnú smaragdovú látku, nemala v pláne šaty sťahovať z vešiaka a prezrieť si ich, no Nitu okamžite upútalo, ako sa okolo nich obšmietala a tak ich vybrala aj za ňu a priložila jej staršej kamarátke k postave.

Ramona nezvykla nosiť veci takejto farby, no po tom, čo Nita nástojila, že je to presne tá pravá „vianočná“ farba, s pozdvihnutým obočím napokon šaty v kabínke obliekla. Pri pohľade do zrkadla sa musela uznanlivo pousmiať. Neboli dlhé po zem, čiže nepatrili medzi tie róby, ktorými sa to na večierku pravdepodobne bude hemžiť. No to im na elegancii neuberalo práve naopak. Ramone sa páčilo, že neboli upnuté, neboli ani vyrobené z provokatívneho či nepríjemného materiálu a už vonkoncom neodhaľovali všetko, čo by chcela nechať skryté. Boli decentné, no rafinované zároveň. Zaujímavý zvinovací strih, voľné rukávy a drobný náznak rozparku ju očarili natoľko, že neriešila ani nevšednú farbu – predsa len, tá látka bola až príliš úžasná na dotyk – a vyšla z kabínky von s nadšením. To sa nestávalo často. Povzbudením jej boli aj užasnuté pohľady Hany a Nity, ktoré vyhlásili, že odmietnu butik opustiť, kým si Ramona šaty nekúpi.

A tak sa aj napokon stalo. Z obchodného centra odchádzala ešte aj so striebornými sandálikmi na tenučkom podpätku, ktorých sa potajomky trošku obávala, no Nita ju ubezpečila, že to v nich počas celej noci zvládne. Bol to síce drahší špás, no keďže mala na výplatnej páske tento mesiac dostať aj vianočnú prémiu, rozhodla sa, že raz za čas sa oplatí zainvestovať aj do seba. Kedy si naposledy kúpila niečo takéto pekné? Ani si už nepamätala.


„Ramona-senpai, ešte jedna vec,“ ozvala sa najmladšia dievčina znova, keď dokončila Hanin look. Položila žehličku na jediné voľné miesto na komode v Haninej obývačke, aby mohla vychladnúť. Prešla na opačnú stranu ku gauču na ktorom sedela Ramona a vedľa nej ležala Nitina kabelka. Hodnú chvíľku v nej šmátrala a potom vytiahla malú krabičku zabalenú vo vianočnom baliacom papieri a previazanú striebornou stužkou. „Šťastné a veselé, senpai!“ Zaševelila Nita a podala svojej staršej hnedovlasej priateľke darček.

Ramona s nadvihnutým obočím prijala krabičku a po tom, čo odložila už prázdny pohár na konferenčný stolík, opatrne rozbalila papier a otvorila ju.

„Nita,“ jej hlas znel takmer karhavo, no oči sa jej zaleskli, keď uvidela obsah balíčka. „To si nemala! Načo si si robila také starosti?“ Nemohla sa vynadívať na tie strieborné náušnice, ktoré jej Nita podarovala k Vianociam. Boli naozaj veľmi pekné a vkusné. Neboli prehnané ani prezdobené, skôr jednoduché visiace a úplne dokonale sa hodili k jej dnešnému outfitu.

„Ty si mi tiež dala úžasný darček, tak som sa ti chcela nejako odvďačiť,“ zašomrala Nita a nervózne sa zahniezdila po tom, čo si k nej prisadla. Načiahla sa za svojim pohárikom šampanského, ktoré jej staršie kamarátky tak ochotne naliali. Mala dovolený iba jeden a preto si ho celé poobedie šetrila a odchlipla si z neho iba nepatrné množstvo.

„Ďakujem, miláčik, sú nádherné,“ zajasala staršia žena a hneď si ich aj nasadila na uši. Nita bola spokojná, že mal jej darček pre senpai taký úspech a načiahla sa za svojou kabelkou znova, aby z nej vytiahla druhý.

„Teda, Nita, mohla by si sa týmto tu živiť.“ Vyhlásila Hana uznanlivo po tom, čo sa stihla dôkladne poobzerať v jej veľkom zrkadle, ktoré mala zavesené na chodbe prepojenej s obývačkou. Jemne si prstami prehrabla natočené vlasy. Spokojne sa otočila na vysokom podpätku a pridala sa ku kamarátkam za konferenčným stolíkom.

„Hana-senpai, pre teba tiež niečo mám,“ vyhlásila ružovovláska a podávala Hane cez stolík darčekovú taštičku. Blondínkino obočie sa nadvihlo v prekvapenom geste a keď si ju vzala, zvedavo do nej nazrela. Povzdychla si. Nita si vážne nemala robiť také starosti.

„Prečo si si míňala toľko peňazí?“ Spýtala sa jej naoko tiež karhavým tónom, no nedokázala skryť to nadšenie, ktoré sa jej zmocnilo, keď v rukách držala krásnu zlatú spoločenskú kabelku listového tvaru. „Ale je vážne úžasná. Presne som riešila, že akú kabelku si mám na večer vziať a nič schopné k tomuto,“ rukou demonštratívne ukázala na svoje šaty a topánky, „nemám.“

„To je v poriadku, senpai. Rodičia mi dali pred Vianocami štedré vreckové, takže teraz už máš!“ Zaškerila sa mladšia dievčina, potešilo ju, že sa aj darčekom pre Hanu trafila do čierneho. Načiahla sa za podnosom s medovníčkami a jeden si maškrtne vložila do úst. Od toho momentu, čo vkročila do Haninho bytu, ich už stihla zjesť peknú hromadu a tak Hana musela dvakrát dopĺňať podnos.

Celým jej bytom sa niesla príjemná sviatočná atmosféra, voňalo to tu vanilkou, škoricou a perníkovým korením, z rádia vyhrávali rôzne vianočné pesničky, ktoré si Nita počas úpravy svojich kamarátok s nadšením pospevovala. Haninu obývačku už zdobili krásne svetielka a aj ozdobený stromček, na ktorom však chýbali svetielka. Stromček jej pár dní dozadu dievčatá pomohli postaviť a ozdobiť, no svetielka na ňom neboli kvôli tomu, že tie, čo mala Hana doma, potrebovali na zapojenie mužskú ruku. Okrem toho však všetko ostatné bolo dokonalé a ku šťastiu im už snáď chýbala len nejaká tá druhá polovička, ktorá by vedela oceniť ich aktuálne looky.

V byte sa stretli o tretej hodine poobede a už bolo niečo málo pred siedmou. Nita obom z nich venovala skutočne veľmi dlhý čas a odvtedy stihli vypiť iba polovicu fľaše so šampanským, no výsledok skutočne stál za to.

„Naozaj sa ti to vydarilo, Nita,“ usmiala sa na ňu Ramona opäť, keď si prešla prstami po jej hladkých vlasoch. Bol to nezvyk, no nemohla povedať, že by sa jej to nepáčilo. „Ďakujeme, fakt.“

„Ako sa ti odvďačíme za takúto dobre odvedenú robotu?“ Spýtala sa Hana a dopila svoj pohár šumivého nápoja. Bola rada, že začali dnešný deň v takomto pohodovom a príjemnom duchu, inak by bola z celého večera určite nervózna. A Ramona na tom zrejme bola podobne. Nebolo úplným pravidlom, že by na večierok nechodil nikto iný okrem Pro Herov, no väčšina hostí patrila práve do tejto komunity. Ak sa vyskytol niekto  mimo kruhov, tak to bol iba človek, ktorý išiel ako doprovod nejakému Herovi a tých veľa nebývalo.

A presne preto Hana uprosila Ramonu, aby s ňou dnes večer išla. Nechcela ísť sama a vyzerať ako nejaká zúfalka a dobre vedela, že s Hawksom sa na verejnosti ako pár objaviť nemôžu. Boli dohodnutí, že sa tam stretnú, no stále museli držať ich vzťah v utajení a pod povrchom. Preto ju tešilo, že tam nepríde sama. S Ramonou po boku sa jej určite bude kráčať na tých hriešne vysokých podpätkoch cez vstupnú halu o čosi istejšie.

„Tak, že sa so mnou odfotíte a budem si môcť svoje dielo uverejniť na Instagrame.“ Navrhla Nita s nádejou vo svojom nežnom hlásku a obe jej staršie kamarátky na počudovanie sa bez námietok privolili. Vytiahla svoj mobilný telefón a odfotila si zopár záberov každej z nich tak, aby vyniklo ich líčenie. Bola pyšná na svoje dnešné výtvory a bola by škoda, ak by sa o ne nepodelila so svetom. Napokon ich uprosila aj na jednu spoločnú ´selfie´ a tak si k nej obe staršie kamarátky prisadli, každá z jednej strany a naštelovali sa na spoločnú fotografiu. Nita sa medzi nimi vo svojom svetlofialovom svetríku s vianočným vzorom cítila takmer ako taká šupáčka, no predvianočná nálada ju zmohla natoľko, že sa rozhodla dnes ukázať u Hany v tematickom oblečení. Urobila zopár fotiek a napokon vybrala tú najkrajšiu.

„Ďakujem! Naozaj vyzeráte super, obidve!“ Zajasala najmladšia dievčina a nadšene pridala fotografie na svoj instagramový účet. Hlavne ich spoločnú uverejnila s veľkým množstvom hashtagov a popiskom: 

Úžasná vianočná party strávená prípravou týchto dvoch krásnych dám na ich veľký večer #MerryChristmas #makeup #makeupartist #Deilephilia #beautifulgirls“. 

Uverejnila príspevok s nádejou, že obdrží čo najviac pozitívnych reakcií a „lajkov“, no úplne najšťastnejšiu by ju urobilo malinké srdiečko a notifikácia od jednej konkrétnej osoby. Ale už si ani nerobila nádeje. Nikdy pred tým jej nič „neolajkoval“, prečo by mal teraz?

Ešte stále bola v šoku z toho, že jej profil vôbec na tej sociálnej sieti sledoval. Pamätala si, ako sa jej skoro zmocnil infarkt, keď sa medzi jej notifikáciami ukázal účet s jeho menom, mobil jej vtedy takmer vypadol z rúk a bol by sa rozbil, keby nestihla pohotovo zareagovať. Samozrejme, ona ten jeho mala odsledovaný už odpredu aj odzadu. Shinsou na rozdiel od nej nezvykol nikdy zverejňovať nič osobné. Fotografie seba samého nepridával skoro žiadne, takže si nemala ani čo uložiť do pamäte svojho telefónu a potajomky sa tým kochať. V podstate bol na Instagrame dosť neaktívny a ak už raz za čas niečo pridal, tak to boli buď obrázky mačiek, či rôzne „meme“, ako tomu zvykli jej rovesníci hovoriť, alebo uverejňoval príspevky o počítačových hrách. Spomínal tam často nejaký ´stream´ a ´Twitch´, ale Nita tomu vôbec nerozumela, jediné, čo z toho dokázala vydedukovať, bolo to, že mal zrejme tieto videohry rád.

I napriek tomu každú chvíľku kontrolovala svoj telefón a nové notifikácie, či náhodou predsa len neprekvapí. Odkedy pridala príspevok, nahromadil sa jej tam obrovský počet pozitívnych reakcií. Nie len jej kamaráti, ale aj cudzie osoby jej do komentárov písali pochvalné komplimenty a tak sa dievčina trochu potešila. Stále však neprichádzala žiadna notifikácia so Shinsovym menom.

„Nemali by sme sa začať pomaly zberať na odchod? Čoskoro bude sedem.“ Ramonin perfekcionizmus sa nezaprel ani mimo pracovných hodín, keď jej hlas vyrušil Nitu z premýšľania a kontrolovania každej novej notifikácie. Skontrolovala čas na svojom telefóne. Ešte nebolo tak neskoro.

„Verím, že tvoj kolega príde na čas. Podľa mňa stačí, ak o siedmej vyrazíme z Musutafu. Za hodinu by sme to mali pohodlne zvládnuť, ak by aj bola na ceste zápcha.“ Skonštatovala Hana a ponaprávala si sukňu šiat. Slávnostný večierok sa mal konať v hlavnom meste, čo mnohých hostí mierne prekvapilo. Po iné roky sa odohrával väčšinou v Musutafu, no Tokio dávalo svojim spôsobom zmysel. Bol to jubilejný desiaty ročník a kde inde ho usporiadať, ako v hlavnom meste Japonska? Ramonin kolega a priateľ Sato sa ochotne ponúkol, že tam obe dievčatá odvezie.

Čo však Hana s Ramonou netušili, bol fakt, že Nita sa s pavúčím mužom potajomky dohodla na tom, že si prichystajú pre ich dve kamarátky malé prekvapenie. Bola to súčasť ich vianočného darčeka. Najmladšia z partie šikovne vyhľadala jeho profil na sociálnej sieti a skontaktovala ho s prosbou a nápadom a tak dúfala, že sa mladému mužovi podarilo všetko zariadiť tak, aby ich dnešná cesta do Tokia prebehla vo veľkolepom štýle. Tak krásne vyparádené si zaslúžili pricestovať na slávnostný gala večer nevšedným spôsobom.

Nita si opäť prezerala svoj instagramový feed, keď jej na telefóne cinkla nová správa od spomínaného Pavúka: 

Už som tu, kočka, mám so sebou aj niekoho ďalšieho. Dúfam, že tie dve sú už nachystané 😉

Nita sa uškrnula nad jeho správou a odpísala mu, že aby chvíľočku počkal, nech môže svoje senpai pripraviť na prekvapenie. Ramonin kolega si dal načas. Ešte nebolo ani dohodnutých sedem hodín, kedy sa mal dostaviť a už ich čakal vonku. Nezabudol im popritom ani olajkovať spoločnú fotografiu.

„Myslím, že už nový pohárik nebude nutné nalievať, lebo čoskoro pôjdete,“ oslovila najmladšia svoje dve kamarátky a sama siahla po svojom nedopitom šampanskom. „Dúfam, že si to tam riadne užijete! Pošlite mi odtiaľ aspoň nejaké fotky a videá.“ Zaprosíkala. Vedela, že sa dievčatá budú baviť, no určite by sa viac zabavili, ak by tam bola s nimi. Škoda... Možno o pár rokov, keď sama bude jedným z certifikovaných Pro herov...

Ramona s Hanou sa pomaly postavili z gauča a začali si chystať svoje veci na večer do kabeliek. Hana sa rozhliadla po svojom byte a uvedomila si, aká spúšť tu po nich zostane. „Bože, to je neporiadok.“ Zalomila rukami a pri pomyslení, že po prehýrenej noci ju bude čakať mega predvianočné upratovanie nanovo, sa jej dobrá nálada pomaly začínala vytrácať.

„Neboj sa, senpai,“ snažila sa ju uchlácholiť Nita, ktorá mala premyslené aj toto. „Ak sa nenahneváš, tak som si zavolala na pomoc Tooru a Minu, o chvíľu by mali byť tu. Všetko ti to tu poupratujeme a keď sa vrátiš zajtra domov, tak to tu bude ako pred tým, než sme dneska prišli.“ Prisľúbila a Hane sa uľavilo, dokonca mala čo robiť, aby nezačala Nitu dusiť v objatí.

„Och, zlatíčko, čím som si zaslúžila, že si dnes takáto sladučká a dobrá ako med?“ Zasmiala sa. Asi to bolo tými blížiacimi sa Vianocami. „Vôbec mi to nevadí, zober sem kamarátky a cíťte sa tu ako doma. Nezabudnite zjesť ten zvyšok medovníkov a koláčikov, máte to všetko v kuchyni.“ Hana im dala inštrukcie a navliekla na svoje nádherné šaty elegantný kabát, naposledy sa prezerajúc vo svojom zrkadle. „Nechám ti náhradný kľúč. Potom, keď budete odchádzať, tak ho len hoď do schránky.“

„Už je čas, Spider mi prezváňa.“ Oznámila Ramona, ktorá bola dohodnutá so svojim mladším kolegom, že keď bude vonku čakať na ne aj s odvozom, zavolá jej. Tiež na seba hodila svoj kabát a vzala si kabelku. Našťastie tohtoročná zima v tejto časti Japonska bola až výnimočne teplá a tak dievčatá nemuseli obúvať teplé čižmy a brodiť sa vo svojich šatách snehom. Keď opúšťali Hanin byt, zmocnila sa ich predvečierková nervozita, ale aj nadšenie. Tento mix emócii sa dostavil vždy, keď sa schyľovalo k nejakej výnimočnej udalosti a akosi obe tak podvedome tušili, že dnešný večer si pre ne prichystá niečo špeciálne.

Po tom, čo všetky tri vystúpili z výťahu a kráčali smerom cez chodbu von z bytového komplexu, Nita nadšene utekala dopredu ako prvá. Bola veľmi zvedavá na reakciu oboch starších žien, keď uvidia, v čom po ne Sato prišiel. Zbadala to vozidlo v diaľke a za sebou počula neveriace povzdychnutia od oboch jej kamarátok, čo jej vyčarovalo na tvári široký úškrn. „Prekvapenie!“ Vyhlásila nadšene, keď prešla spolu s Hanou a Ramonou cez cestu k dlhej nablýskanej bielej limuzíne, ktorá tu už čakala pripravená vyraziť do Tokia. Z dverí vodiča vyšiel nadšený Sato a veselo im kýval na privítanie.

„To nemyslíte vážne toto.“ Zajasala Hana a Ramona sa musela svojej kamarátky pridržať, keď razantne pokrútila hlavou, aby sa ubezpečila, že vidí dobre.

„Vy ste blázniví.“ Neveriacky hľadela na to parádne vozidlo, ktoré ich malo dopraviť až na večierok. Nikdy pred tým v limuzíne nešla. Nechápala, čo to Sata napadlo, no začínala podozrievať Nitu, že v tom mala prsty aj ona a podieľala sa týmto šokujúcim prekvapením veľkou zásluhou.

„Teda, slečny, vyzeráte úžasne, jedna lepšie ako druhá!“ Pochválil ich Spider uznanlivo „Ramona, konečne ťa vidím aj v niečom inom ako v tých handrách, čo stále nosíš a konečne vyzeráš ako dáma,“ potýril ju trošku, no jeho kolegyňa vedela, že si ju len doberá. „Takže takéto parádne outfity si zaslúžia takýto odvoz, čo poviete?“ Zachechtal sa a oprel sa chrbtom o kapotu limuzíny a než mu stačili obe ženy odpovedať, z auta zo strany spolujazdca vystúpila ďalšia osoba.

„Nemohol by som to povedať lepšie.“ Ozval sa silný európsky prízvuk keď sa mohutná postava pro Hera z Čiech Muscariho pristavila pri Satovi. Najprv pohľadom prebehol po svojej najlepšej kamarátke, ktorú takmer nespoznal. Hana takéto veci na seba nedávala často, vlastne, ani si nepamätal, či ju videl niekedy takúto nastrojenú. Chystal sa jej dať kompliment, no potom jeho pohľad skĺzol na o niečo nižšiu Ramonu stojacu v jej tesnej blízkosti a mal čo robiť, aby si zachoval chladnú hlavu. Nedokázal od nej odrhnúť oči. Už tomu bolo dlho, čo ju naposledy videl a to, ako práve vyzerala, mu momentálne vôbec nepomáhalo. Spod jej rozopnutého kabáta jasne videl ako nádherne jej šaty zvýraznili jej ženskú postavu a jeho oči zablúdili k odhaleným nohám od kolien až dolu k chodidlám obutým v rozkošných topánkach na podpätku. Hoci jej pridali umelo na výške, stále vyzerala oproti nemu tak drobná. „Nesúhlasím s tebou, Spider, Ramona vždy vyzerá úžasne, za každých okolností, no dnes sa ani nedá opísať slovami, ako moc jej to pristane.“ Vrhol smerom k žene jeden zo svojich najočarujúcejších úsmevov.

Ramona sa nervózne zahniezdila a spomedzi pery vypustila tiché ´ďakujem´. Nebola zvyknutá na takéto poklony. Kedy to bolo naposledy, čo jej muž zložil nejaký kompliment? Veľmi dlho. A od Muscariho to malo o dosť väčšiu váhu ako od kohokoľvek iného. Možno tu bol už iba jeden ďalší muž, od ktorého by si to pravdepodobne cenila ešte viac, no na toho práve myslieť rozhodne nechcela...

„Lukáš, čo ty tu robíš?“ Prekvapená Hana podišla k svojmu dlhoročnému kamarátovi a objala sa s ním na privítanie.

„Stretol som tuto kolegu,“ hlavou mykol Satovým smerom, „v požičovni áut, keď som si prišiel prenajať nejakú motorku a nejako sme hodili spoločnú reč a zistili, že máme spoločné známe. Tak som sa ho spýtal, či by som mohol robiť spolu-šoféra takým krásnym dámam. Okrem toho, keď som videl, že v čom sa po vás chystá ísť, tak som sa chcel v tomto parádnom vozidle odviezť tiež, veď ma poznáš, Hanička.“ Žmurkol na ňu a Hane bolo jasné, že pokiaľ šlo a autá a motorky hocijakého druhu, Lukáš nikdy neodolal. Bola rada, že ho tu vidí. Čím viac priateľských tvárí, tým lepšie.

„No, vlastne to bol prvotne nápad tejto peknej mladej slečny,“ Ukázal Spider na Nitu a tá sa mierne zapýrila, keď na nej spočinulo viacero pohľadov. „A keďže sa mi viac než pozdával, tak som sa hneď chytil. Dúfam, že sa vám váš odvoz páči, dámy.“

„Teda, Nita,“ vyhlásila Ramona, „ty ma dnes neprestávaš udivovať. A ty, Pavúčik, dúfam, že toto tu aspoň zvládneš odšoférovať.“ Oplatila mu jeho predošlé podpichovanie.

„Ak by nie, tak na to som tu ja,“ zasmial sa Muscari a Hana nepochybovala, že by si rád sadol za volant niečoho takéhoto.

Sato len čosi nezrozumiteľné zašomral, jeho tvár mierne zružovela a tak radšej nahnal všetkých účastníkov zájazdu do limuzíny. „Už je po siedmej, takže nastupujte, Popolušky, inak prídeme na bál neskoro.“

„Ďakujeme ti za všetko, zlatíčko naše,“ vykročila Hana k Nite a objala ju na rozlúčku. „Dávaj si pozor, dúfam, že Tooru a Mina tu čoskoro budú.“

„Neboj, senpai, každú sekundu sa objavia,“ Ubezpečilo ju mladšie dievča.

„Áno, Nita, toto máš ešte u mňa, vyčarovala si zo mňa dneska človeka, čo je takmer nemožný čin.“ Rozlúčila sa aj Ramona objatím, než nasadla cez zadné dvere do limuzíny.

„Jasné, hlavne sa obe poriadne zabavte!“ Popriala im Nita príjemný večer. Vedela, že sa zabavia, minimálne Hana, podľa toho, kto sa tam mal objaviť tiež. A Nita bola presvedčená, že keď ju uvidí v tej róbe a nachystanú, tak sa neovládne a už ich nebudú deliť celé stovky kilometrov tak ako to bolo na Halloweena. Pri tejto myšlienke sa nezbedne pousmiala.

„Ja objatie nedostanem?“ Zafňukal Sato a uprel na Nitu šteňací pohľad, na čo sa mladé dievča opäť začervenalo. „Maj sa kočka, nabudúce pôjdeš s nimi, neboj sa,“ venoval jej ešte malé žmurknutie, než sám zasadol za volant limuzíny a keď sa k nemu na sedadle spolujazdca pridal Lukáš, mohli konečne vyštartovať.

Nita im zakývala na rozlúčku a keď zbadala, ako sa k nej v diaľke blížia jej dve spolužiačky, rýchlo ešte nenápadne skontrolovala telefón, no opäť neukazoval nič, čo by ju nejako extra potešilo.

Keď sa zvítala so svojimi kamarátkami a vysvetlila im, aký je plán, vybrali sa všetky tri dievčatá naspať do paneláku, kde bývala Hana, keďže ich čakalo veľké upratovanie. Nita bola stále šokovaná tým, ako ochotne Tooru s Minou súhlasili, že jej s tým pomôžu, no nebolo to nič, na čo by sa mohla sťažovať. Pri krášlení svojich starších priateliek sa jej podarilo u Hany skutočne narobiť obrovský neporiadok a tá mala mať teraz iné myšlienky ako strachovanie sa o to, ako to všetko uprace, keď na druhý deň príde domov rozbitá po vianočnom večierku.


 

* * *

„Tak čo vravíte, dámy, môže byť? Spokojné so servisom?“ Ozval sa Sato spoza volantu, keď limuzína opúšťala predmestie Tokia a nabiehala na diaľnicu. Hana s Ramonou sedeli v zadnej priestrannej časti. Od prvého pohľadu, keď nastúpili, im z toho interiéru padla sánka.

Celá časť určená pre pasažierov bola luxusne zariadená a vysvietená. Jednu stranu vozidla lemoval honosne vyzerajúci pohodlný gauč, na ktorý by sa zmestilo aj desať osôb a oproti nemu bol podlhovastý bar. Ten zaujal obe ženy najviac.

„No, vážne si sa prekonal, Sato,“ uznanlivo vyhlásila Ramona, keď sledovala svoju priateľku, ako otvára fľašku ďalšieho šampanského, ktoré tu bolo pre ne pripravené. Sato na dievčatá občas mrkol v spätnom zrkadle. Limuzína bola tak navrhnutá, že medzi vodičom a pasažiermi bolo priestranné okienko ktoré sa dalo otvoriť a tak sa mohli veselo baviť obe so Spiderom aj Muscarim. Ten im zase na cestu púšťal pesničky, aby ich dostal do nálady a svojej úlohy DJ-a sa zmocnil naozaj s prehľadom.

„Škoda, že tu nie je s nami Nita, tá by z tohto celého odpadla. Mali by sme jej poslať aspoň fotku.“ Navrhla Hana, keď naliala pohárik sebe aj svojej priateľke.

„Neviem, či je to najlepší nápad, už tak dosť závidela, že nemohla ísť s nami, keď uvidí toto tu...“  Ramona si vedela predstaviť tú reakciu. Možno ju mali vziať so sebou aspoň previezť sa. I keď sa obávala, čo by sa s ňou stalo po tom, keby ju nechala ísť naspäť do Musutafu so Satom bez jej dozoru. Vedela však, že jej večne flirtujúci kolega má srdce rezervované len pre jednu dámu.

„Myslím, že to by nebol problém,“ vyhlásil Sato, počúvajúc ich rozhovor, no stále dávajúc pozor na cestu, „sama mi pomáhala vybrať limuzínu, takže dobre vie, že v čom sa teraz veziete.“ Uškrnul sa na dievčatá cez zrkadlo.

Hana nahrala pre Nitu video ako si s Ramonou pripíjajú a poslala jej ho cez sociálne médiá do chatu s ďalšími slovami vďaky. „Škoda, že nemohla ísť tiež, za to, čo z nás dnes večer urobila, by si to zaslúžila.“

„Vyzeráte naozaj k svetu,“ pochválil Spider opäť. „Škoda, že tu s vami nie je aj Elaine. Tiež by som ju veľmi rád videl takto podobne nastrojenú.“ Priznal s mierne zasnívaným výrazom v tvári, na čo sa zvyšok osadenstva okrem Muscariho, ktorý Vážku až tak dobre nepoznal, uškrnul.

Ramona dobre vedela, že neexistuje žiadna moc na svete – dokonca ani tá vyššia – ktorá by prinútila jej antisociálnu kolegyňu zúčastniť sa eventu, na ktorý sa práve chystali a už vonkoncom by si na seba neobliekla nič také, čo mali práve s Hanou na sebe. Ani keby blondínka zohnala tretiu pozvánku aj pre ňu – a Ramona vedela, že Hana by s ňou na večierok nešla vzhľadom na ich vzájomné antipatie – Elaine by na niečo takéto v živote neprivolila.

„Toho sa asi nedočkáš,“ odvetila svojmu kolegovi brunetka a odpila si zo svojho drinku. Premýšľala, že čo ich asi tak dnešný večer čaká a úprimne, začínala byť trochu aj nervózna. Predsa len, Hana tam bude pravdepodobne jediná osoba, s ktorou sa pozná. Stále sama neverila, že sa nechala na toto tu nahovoriť. No Hanino prosíkanie nemohla len tak ignorovať. Dúfala, že to neskôr na večierku neobanuje. Ale už len ten začiatok prebiehal vo veľkolepom štýle, tak sa pokúsila uvoľniť a aspoň trošku si užiť predvianočnú atmosféru. Pesničky, ktoré im Lukáš púšťal jednu za druhou, jej k tomu značne napomáhali, keď si poklepkávala nôžkou preloženou cez tú druhú, obutou v krásnom striebornom sandáliku. Občas sa jej pohľad s tým Muscariho stretol a ju vždy prekvapil ten obdiv v Lukášových očiach, ale snažila sa tváriť, že si to nevšimla. Ako jej venoval viac pozornosti, než zvyšku osadenstva v aute...

Hana na druhej strane cítila, ako sa jej pomaly zmocňuje vzrušenie. Nemohla sa dočkať, kedy sa s Hawksom konečne znova stretnú osobne. Netušila, že čo si na dnešný večer nachystal, ale ako ho už tak za tú dobu poznala, vedela, že určite príde sám nastrojený ako z módneho katalógu. Tešila sa, až ju uvidí takto premenenú na princeznú. Doposiaľ to boli väčšinou samé misie, náhodné strety alebo tajné schôdzky u nej či u neho v byte. Ale dnes to malo byť iné. Dnes ju uvidí na verejnosti a nebude navlečená v niečom pohodlnom, či v jej Pro kostýme, ktorý sám o sebe tiež vyzeral skvele. Ale počas takejto veľkolepej udalosti bude pri nej. Aspoň v to dúfala. I keď si nebudú môcť prejavovať náklonnosť na verejnosti, moc sa tešila, až sa ich pohľady cez celú sálu stretnú a možno si ukradnú pár minút v súkromí pre seba. Dúfala, že jej šaty a vzhľad ho vyprovokujú aspoň k niečomu malému, čo jej dnešnú noc urobí ešte lepšou.



* * *

Dievčatá v Haninom byte boli práve uprostred upratovania a Nita bola rada za to, že sa na to celé nepodujala sama. Takto to budú mať čoskoro hotové. Okrem iného im spoločnosť robila aj vianočná hudba, koláčiky a perníky, ktoré tu pre ne Hana nechala a v neposlednom rade fľaša šampanského, ktorá ležala nedopitá na konferenčnom stolíku.

„Hej, baby,“ oslovila ich Nita, keď sa na ňu už hodnú chvíľu miesto upratovania dívala. „Čo by ste povedali na trochu bubliniek?“ Spýtala sa s potmehúdskym výrazom v tvári. Keď videla video, ktoré jej Hana poslala do chatu, chytila ju opäť chuť.

„A nebude sa Hana-senpai hnevať, že sme jej to vypili?“ Spýtala sa Tooru, najrozumnejšia z ich malej partie.

„Ale kdeže, tá si alkoholu užije dosť na celé sviatky, mám také tušenie,“ uškrnula sa Nita a už začala rozlievať zvyšok fľaše sebe aj kamarátkam. „Myslím, že táto polovica jej až tak chýbať nebude. Bude to výplata za naše upratovacie práce.“ Zasmiala sa šibalsky a podala poháriky svojim spolužiačkam.

Urobili si nachvíľu pauzu, keď si všetky tri sadli a odpili si z nápoja. Zajedali to medovníkmi, ktoré Nita priniesla z kuchyne. Hana jej kázala, aby tu po nich nezostali žiadne nedojedené zvyšky, tak plánovala tento sľub aj dodržať.

„Videla som na Instagrame, ako si ich namaľovala. Fakt sa ti to vydarilo. Škoda, že som mala dneska poobedie s rodinou, inak by som ti prišla s tým pomôcť.“ Vyhlásila Mina, ktorá ako prvá dopila svoj drink až do dna.

„Bolo to strašne zdĺhavé, ale stálo to za to. Nie, že by niektorá z nich potrebovala veľa make-upu, no bola to fakt riadna zmena.“ Rozplývala sa Nita. Minine slová jej pripomenuli, že by mala znova skontrolovať, ako je na tom selfie jej a dvoch starších kamarátok, ktorú uverejnila na sociálnej sieti. Otvorila aplikáciu Instagram vo svojom telefóne a prescrollovala pár komentárov. Prekvapilo ju, keď našla aj jeden od spolužiaka Kaminariho.

´Aké máš krásne kamarátky! 😍 Ale aj ty tam nevyzeráš na zahodenie, Hiraoka 😘´ napísal jej Denki pod fotografiu a ona sa mierne zamračila. O čo mu akože išlo? Ale napokon sa rozhodla, že keď už sa blížia tie sviatky, nebude medzi nimi rozdúchavať oheň. V poslednej dobe mala na blonďavého chlapca mierne ťažké srdce kvôli určitým skutočnostiam, no dnes sa rozhodla byť veľkorysá a dokonca mu ten komentár aj ´osrdiečkovať´. Potom si však všimla, že už mu tú poznámku ´lajkol´ niekto pred ňou a zvedavosť ju prinútila rozkliknúť a pozrieť sa, kto zdieľal Denkiho názor.

Srdce jej vystrelilo do krku, keď to uvidela. Používateľovi Hitoshi Shinsou sa páči komentár používateľa Denki Kaminari. Videla dobre? To snáď nebola ani pravda... Ešte toho nevypila toľko, aby mala halucinácie. Spýtala by sa Miny a Tooru, či len oná má preludy, alebo to vidia tiež, ale nechcela, aby si ju zase začali dievčatá doberať kvôli jej tajnej láske. Jej malé srdiečko sa rozbúchalo vyššou rýchlosťou a zahrialo ju pri ňom, keď dlhší čas hľadela na to, čo jej oči videli na displeji telefónu. Keď znova pozrela ten obrovský zoznam všetkých, ktorí zaklikli „páči sa mi to“ na jej fotku, motýliky v jej bruchu sa ešte znásobili. Svietil medzi nimi aj Shinsov profilový obrázok. Ako je možné, že to prehliadla?!? Je pravda, že už dlhší čas si Instagram neskontrolovala, upratovanie ich celkom dosť pohltilo.

Zahryzla si do pery, aby sa nezačala na svoj telefón usmievať ako pablb. Mina a Tooru by mohli mať neželané otázky. Rýchlo siahla po poháriku s nedopitým šampanským a vyprázdnila ho celý na ex. Že by sa konal nejaký vianočný zázrak? Možno si robila len plané nádeje... Pravdepodobne jej fialovovlasý spolužiak súhlasil s Denkiho komentárom len v tej časti, kde Kaminari nazval jej staršie kamarátky krásnymi. Jedznoznačne bolo za tým len to. Vedela si predstaviť, že viacero chlapcov nie len z jej triedy, ale aj z jej školy by bez váhania nad Hanou a Ramonou slintali. Na tej fotke skutočne obe vyzerali ako bohyne a staršie dievčatá by určite ani na prstoch oboch rúk nespočítali to množstvo pubertiakov, ktorí by nad nimi fanboyovali. S Minetom na čele, samozrejme.

Keď sa Nita so svojimi kamarátkami pustila do ďalšieho upratovania, nevšimla si, že jej fotografiu olajkoval ešte jeden užívateľ. Keby rozklikla jeho účet, nič by na ňom nenašla, takže by netušila, o koho išlo. Dievčina nemohla ani len omylom vedieť, že v skutočnosti to bol fejkový profil villaina Tomuru Shigarakiho, ktorý venoval práve svoj oficiálne prvý ´like´ príspevku na instargrame. To, že to bol práve príspevok, na ktorom jeho pozornosť kompletne upútala nádherná blonďavá diva v červených šatách, ktoré ho snáď budú prenasledovať v snoch celý najbližší mesiac, bola už iba zhoda náhod...

 

 


Takže, prvú časť vianočného darčeka máme za sebou. Dúfam, že sa vám prípravy na predvianočný večierok páčili a varujem vás, že od tejto chvíle to už pôjde z kopca 🤣

Nasledovať budú Secret Santovia pre Petriku a Dechi! 🎅

3 komentáre:

  1. Ježin...
    Toto aká šupa bola!
    A to ešte nie sú na scéne ani tí naši alfa samci :D čožéé...
    To bolo dokonalé od začiatku, od tých príprav - proste krásne si im to vymyslela, ty si taká detailistka proste, tie forky, účesy. Veľmi sa mi páči, čo si nám vybrala a tá bložka s IG, proste paráda. A Sato môj milovaný, bol zlatý :D on je taká vhodná postava podľa mňa na také doplnenie :D a Muscari :3 vieš, čo teraz zažívam a ako si to opísala. Až mi slabo bolo. Joj, fešák môj mucinkový :D A potom tie detaily. Strašne veľa ich tam bolo, ako jej napísal Denki ten komentár ahneď tá Nitina hostilita a potom ako tam dal Shinso to srdiečko :D a komentár "Na čele s Minetou" ma odrovnal :D ach, krásna predstava slintajúcich pubertiakov :D jendého či dvoch by som brala hneď, veď vieš :D sakra...
    a tá cesta limuzínou - zasa Muscari - moje srdce plače :DDD I want them alllllllllllllllllllllllllllllllllllll T-T T-T T-T
    A akože attention please Shiggy. To si si nemohla odpustiť čo :D to ma zabilo. Sme ho takéhoto stvorili :D taký už nacždy bude v našich srdciach a predstavách :D
    Lucija, ty marha, čoho si sa bála? Ja som ani kúskom o tebe nezapochybovala :D ha a vidíš, veď to bolo DOKONALÉ
    DOKONALÉ
    čítaš dobre, marha?
    DOKONALÉ moreeee
    a vidíš, čo len tento úvod so mňou robí?
    To keď príde na scénu Dabeee, tak koniec stedrej večer :D
    To ja zhorím. Aj bez použitia jeho quirku.
    Som nažhavená, som úplne že qJKCABJBDHJSGHSVCHABHSGHJANXJabchsdbdjka
    JKAHJSEJSBF
    SAJHBFJSHFJKFJKSNFJS
    Ani nevieš, ako moc som ti za toto tu vďačná. Je to ako svetlo v týchto dňoch :D ďakujem, že si sa na tu podujala.
    Ďakujem :]
    A neskutočne moc sa teším na zajtrajšok :]
    Si skvelá, Farhauška :]

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Farah, zlatíčko, já nevím, co ti mám napsat...
    Tohle bylo naprosto geniální, ty obrázky k tomu byly naprosto boží, úchvatné.
    Takže musím, říct a srdečně poděkovat NItě, že si ty naše dvě nádhery vzala do parády, protože občas by mohli vypadat jako dámy a ne právě někdo, kdo vylezl z hrobky. :D Jakože teď mě tak napadlo, jak jsi to tam popisovala, že vlastně Hawks Hanu neviděl tak vyparáděnou a stejně ji má rád? To je tak sladký! ♥-♥
    A to jak celé to její líčení Nita nakombinovala k Hawksovi, bože on je takový Vánoční dárek fakt. ♥ Musela jsem si s tím dát na čas, jinak bych to zhltala, ale já si to chtěla vychutnat do posledního písmenka! ♥ A vyplatilo se, Ramona, taky zazářila a to jejich dívčí trio bylo fakt k nezaplacení. Taky bych jim mohla u sebe v povídce pak udělat nějakou hezkou holčičí jízdu. ♥ i když už pro ně v budoucnu mám něco malého nachystaného.
    A to jak, se tam objevil Muscari a Sato ♥ jžš... ti dva jsou fakt sladcí a zamilovaní a... Boha... ♥ Ten náš velký malý Lukášek a Ramonka ♥ Och...
    Ten popis jak společně jeli do Tokia byl naprosto boží a jak po ní pokukoval ♥ Oh... A ta poznámka Sata na to, že by mohla jet někdy i Vážka :D to bylo dobrý... To by se asi ani jedné nelíbilo! :D to by něbyl Vánoční duch! :D Ale chápu, ty ji miluješ! ♥
    A ty tři Cácorky u Hany v bytě?! ♥ Oh... Všechno sníst vypít (ještě štěstí, že je to jen zbytek a že tam nikde jinde nemám nic schovaného!) Ale zaslouží si to holky, no... Nebyli jsme o nic lepší ♥ xD
    A jak to okomentoval Denki, ten zlatý hoch můj oblíbený a Shinso, hlavně nenápadně! ♥ Já se Nitě nedivím, že chytala infarktové stavy... A ten poslední odstaveček věnovaný nenápadně Shiggymu... Oh... ♥ Ej... ♥ To bylo hezké... Hanin osobní Stalker v akci! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najskôr čaj počas poviedky u Dechi, teraz zákusok počas poviedky u teba. Mno, aby som sa potom nečudovala, keď sa po sviatkoch nedostanem cez dvere, ak takto budem pokračovať xD
    Inak, gratulujem, ako prvá si ma tento rok "donútila" pustiť si vianočné pesničky xD
    Poviedka, predslov, predpoviedka, prológ, alebo nech je to už nazvané akokoľvek sa ti vydarila. Čítanie som si užila. Bolo to milé a mám rada, ak sú takto popísané aj tie "jednoduché" činnosti. Dievčatá rozhodne museli vyzerať úžasne a chlapi si na nich budú môcť oči nechať xD A vlastne podľa popisu aj ženy (no, moje by na nich určite zostali, nech to už znie akokoľvek, mám rada, ak je niečo pekné na pohľad xD)
    Nita spravila kus roboty, šikovná je teda rozhodne a ešte sa ponúkla aj poupratovať. Zlatá~ a dokonca jej prácu olajkoval aj ten, od ktorého to tak čakala. Ňuňavé xD
    Mno, ako vidím, aj nejaký villain je s Instagramom u teba vpredšie než ja xD Okej, to je trochu kruté, ale moja chyba xD
    Ale späť k veci. Bolo to veľmi príjemné, dokonca priam sviatočné čítanie a ja som si ho užila do poslednej bodky :)

    P. S.: Príjemné vianočné sviatky prajem :)

    OdpovedaťOdstrániť