.





.

| | | | |

streda 23. decembra 2015

Secret Santa - pre Petriku


Tak a máme tu historicky prvého Secret Santu uverejneného na mojom blogu. Prvým pánom, alebo skôr slečnou na holenie nie je nik iný ako moja drahá Petrika :) je to šikovnica, lebo vždy je prvá s komentárom k akémukoľvek článku a teraz sa jej to vyplatilo - ako prvá sa dočkala svojho Secret Santu. Petrika si želala poviedku, konkrétne zo starého známeho fandomu Kuroko no Basuke na postavu Nasha Golda Jr x reader. Tí, ktorí anime Kuroko no Basuke poznajú, ale meno Nash Gold Jr vám nič nevraví, je to postava zo sequelu mangy - Extra Game :) Paradoxne je Nash záporná postava, no poznáte nás, fangirls, my aj v záporákoch dokážeme vidieť ich čaro. Priznám sa, že som Nashovi v tejto krátkej poviedke tak trochu naložila :D veď uvidíte, keď budete čítať, ale viete, to ten vianočný duch, nejako na mňa doľahol :D Petrika, moja drahá, dúfam, že sa ti to bude aspoň trošilinku páčiť a že ma nezahlušíš :D ber to s takou miernou rezervou, keď už sú tie Vianoce xD

Chcem sa ti veľmi moc poďakovať za všetky nádherné a úžasné komentáre, ktoré si mi tu zanechala, za to, že si môjmu blogu a poviedkam verná, ani nevieš, ako moc si to vážim :) Tvoja tvorba je niečo, na čo sa vždy nesmierne teším a som naozaj rada, že sme nejakým spôsobom na seba narazili v týchto vodách internetu :D Prajem ti, aby si nielen dnešný štedrý deň (hoci je ešte len polnoc, ale verím, že tu ešte ponocuješ :D) ale aj celkovo sviatky prežila tak, ako si predstavuješ, aby sa ti splnili všetky priania a aby si mala tie najkrajšie Vianoce, aké si človek môže priať :)

Príjmi tento skromný darček od Faraušky, ktorá sa snžila aspoň nejako ťa potešiť a dúfam, že som ti tvojho obľúbenca Nasha až príliš "nesprznila" :D Snáď ti to urobí aspoň malilinkú radosť a naladí ťa na ten viančný kolotoč, ktorý sapráve začna :D Uži si túto kratšiu jednohubku a "zajtrajší" deň preži v pokoji, príjemnej atmosfére s tými, ktorých máš najradšej :)


Secret Santa pre Petriku


[ Nash Gold Jr x Reader ]


* * *

´I don´t want a lot for Christmas. ♫ ♪ There is just one thing I need. ♫ ♫ ♪ I don´t care about the present underneath the Christmas tr-´ Slová pesničky ozývajúcej sa z rádia rázom ustali, keď prepol na inú stanicu, len čo zaznel notoricky známy refrén z obľúbenej vianočnej odrhovačky. Obrátila si k nemu hlavu, trochu si sa zamračila, ale iba naoko, práve v tejto chvíli sa na neho hnevať nedalo, absolútne za nič.

"Prečo si to prepol?" Snažila si sa znieť aspoň trochu prísne, no tvoj hravý podtón v hlase spoznal takmer okamžite, pretože ležérne odtrhol zrak od diaľnice pred vami a na malú chvíľu pozrel tvojim smerom. Jeho oči, v ktorých hrali malé belasé iskričky, sa na pár sekúnd zavŕtali do teba a potom opäť presunul svoj zrak k prednému sklu auta.
"Vieš dobre, že tieto pesničky neznášam."

Mierne si sa pousmiala. Áno, vianočný duch sa k niekomu ako je Nash, dostával ťažko. Napriek tomu si si v duchu zagratulovala, že si ho presvedčila, aby ste na Prvý sviatok vianočný išli spolu navštíviť tvoju rodinu. Bol to takmer nadľudský výkon, vedela si, že by najradšej strávil celé sviatky iba sám, s tebou vo vašom novom byte a venoval sa úplne iným aktivitám, ako bola návšteva blízkych a počúvanie vianočných hitparádových odrhovačiek. To ti pripomenulo...

"Mne sa tá pesnička páči," vyhlásila si a jeho ruka opäť zablúdila k autorádiu. Preladil na predošlú stanicu. Spokojne si sa zahniezdila na sedadle spolujazdca a urobila si pohodlie. Za ten čas, čo ste boli spolu, si si už takmer zvykla, no jazda v jeho super drahom športovom aute bola vždy zážitok. Hoci si si nikdy na také veci, ako sú rýchle a drahé autá nepotrpela, tvoj priateľ áno. Nash musel mať vždy všetko, čo druhých oslňovalo. Aj drahé hodinky na jeho zápästí pútali viac pozornosti, ako by človek čakal. Všimla si si, že mierne kŕčovito v dlhých štíhlych prstoch zviera volant.

Ak by si ho nepoznala lepšie, povedala by si, že je možno nervózny. Nash Gold Jr niečo také, ako nervozita nepoznal, nebolo to v jeho slovníku a zakaždým pôsobil maximálne sebavedome. Aj to bola jedna z tých vecí, vďaka ktorým, alebo skôr napriek ktorým si mu podľahla. Vyzeralo to však tak, že ani niekto ako on nie je úplne odolný voči rodinným návštevám, hlavne ak to mala byť tvoja rodina, za ktorou ste práve cestovali. Rodičia aj stará mama boli úplne nadšení, keď si im tento rok prisľúbila, že im na Vianoce dovedieš ukázať svojho priateľa, nanešťastie on rovnaké nadšenie nezdieľal. Od začiatku ti bolo jasné, že Nash nie je rodinný typ. Aj tieto sviatky, vaše prvé spoločné, trávil bez svojich rodičov. Tým, že napokon súhlasil, že s tebou pôjde navštíviť tvoju rodinu, ti dal najavo, ako moc mu na tebe záleží. A, samozrejme, nezaobišlo sa to bez toho, aby si mu neprisľúbila, že keď sa vrátite domov, bude ho čakať za jeho "obetavosť" odmena. Presne si vedela, akú odmenu si bude želať, za ten čas si ho už poznala viac ako dobre.

Auto zastavilo pred malým rodinným domom, stretnutie sa malo konať u starej mamy. Pred jej nízkou zasneženou bránkou parkovalo viacero vozidiel, no Nashovo športové auto medzi ostatnými vynikalo. V hlavne ti skrsla myšlienka, že zrejme všetci blízki zvedavo sledujú z okna, koho si so sebou priviedla.

Keď ste obaja vzali tašky s darčekmi a vyšli z auta, pritiahol si ťa za ruku k sebe a sklonil sa k tvojmu uchu. Napriek mrazivému počasiu ti bolo v tú chvíľu horúco. Jeho prítomnosť vždy dokázala robiť divy. Jeho pery sa takmer dotýkali tvojho ucha, keď zašepkal.

"Dúfam, že dodržíš, čo si mi sľúbila. Zaslúžim si to za to, že som s týmto súhlasil."

Prv než si mu stihla odpovedať, medzi dverami sa objavila drobná postava starej mamy. Nadšene k vám kráčala cez zasnežený chodník až k dvierkam bráničky a so širokánskym úsmevom na tvári vás vítala.

"Konečne ste tu! Poďte dovnútra, aby ste nepomrzli!" V jej typickom pevnom objatí si neskončila iba ty, ale na jeho veľké prekvapenie aj Nash. Nemohla si sa ubrániť drobnému zachichotaniu, keď si sledovala ako mu vtisla pusu na obe líca. Staré mamy už bývajú raz také. Vnímal to celé s dosť šokovaným výrazom v tvári, čo pôsobilo mierne komicky, no napriek tomu, že zrejme nebol na podobné rodinné zvítania zvyknutý, to ustál. Keď chcel, vedel byť veľmi šarmantný a vedel zapôsobiť na ľudí, vedel sa premôcť a brzdiť svoje za iných okolností extravagantné a najmä drzé správanie a za to si mu dnes bola vďačná. Vedela si, že to všetko robí iba kvôli tebe.

Po zvítaní sa so všetkými prítomnými rodinnými príslušníkmi a odovzdaní darčekov nasledovala večera. Opäť si pobavene sledovala ako starká nakladala Nashovi hlady jedla. Tradičná vidiecka kuchyňa bola na míle ďaleko od toho, čo bol zvyknutý jedávať, preto na tie kopy pečenej kačky, lokší a kapustnice hľadel dosť podozrievavo.

"Len si daj, zlatý môj, taký urastený chlap musí veľmi veľa jesť. Naložím ti ešte lokší?" Nash len bezradne sledoval, ako mu na tanier naložila kopcom ďalšiu porciu. Zabudla si ho dopredu varovať, že pokiaľ ide o tvoju starú mamu, nie je v nikoho silách, aby odmietol dupľu z jej kuchyne. "A donesiem aj ten skladaník a grilážky," obrátila sa na ostatných za stolom. "To sme piekli s Marienkou z vedľajšej ulice."

Neuniklo ti, ako sa zraky viacerých sediacich pri stole ukradomky upierajú na tvojho priateľa. Snažili sa byť nenápadní, no občas to bolo príliš okaté. Už pri zoznamovaní na neho tvoja matka upierala udivený pohľad, zrejme nečakala niekoho takého. Bol hlavným bodom, na ktorý sa upierala pozornosť všetkých tvojich rodinných príslušníkov počas večere. Jediné šťastie bolo to, že si nebola sama, kto priviedol ukázať rodine svoju polovičku, sesternica so snúbencom tu boli tiež. Preto sa pozornosť celej rodiny predsa len nesústredia výlučne na Nasha. Sesternicin priateľ bol však v porovnaní s ním vcelku obyčajný.

"Starká spomínala, že tvoj priateľ vraj hráva basketbal, však?" Obrátila sa k tebe teta, keď ti podávala misku s koláčmi. S úsmevom si prikývla.

"Áno, Nash je kapitán a veľmi dobrý hráč," dodala si pyšne, vždy si obdivovala jeho schopnosti na ihrisku, hoci nie vždy sa ti páčilo jeho správanie. Nash vedel byť veľmi arogantný, nie len pri športe, ale aj v ostatných veciach, no to sebavedomie a suverénnosť, ktoré z neho priam sršali boli čiastočne aj dôvod, prečo sa ti začal páčiť.

Odrazu si pocítila dotyk na svojom kolene. I cez hrubé pančuchy si cítila ako jeho prsty pomaly skĺzli vyššie po stehne. Takmer ti vypadla miska z rúk, nečakala si to. Srdce ti mierne poskočilo pri jeho dotyku, rýchlo si obrátila hlavu jeho smerom a vaše oči sa opäť stretli. Dúfala si, že si to nikto iný pri stole nevšimol. Zahryzla si do pery, keď si vycítila, na čo myslí. Vedela si, že je netrpezlivý, že by najradšej už šiel domov a venoval sa tomu, na čo má chuť on, mal by ťa celú pre seba. Jeho oči ti to dávali jasne najavo.

Tvoja ruka pod stolom zastavila tú jeho, než sa stihol pokúsiť o niečo ešte drzejšie. Jeho opovážlivosť ťa nikdy neprestávala udivovať, myslela si, že je v prítomnosti tvojich rodinných príslušníkov nesvoj, no pohľadom ti dával jasne najavo, že sa opäť vrátil starý dobrý Nash, ktorý si vždy rád dovoľoval viac, ako bolo vhodné. Rýchlo si sa k nemu naklonila.

"Dosť už, lebo si to niekto všimne." Musela si šepkať a hlas sa ti mierne triasol od vzrušenia, nedokázala si ho tak úplne potlačiť. Jeho dotyky mali vždy veľký účinok, hoci boli iba letmé. Obe vaše dlane ste položili opäť na stôl.

"To je tvoja vina, nemala si si obliecť tieto šaty," šibalsky sa uškrnul a ten víťazoslávny úsmev mu zotrval na tvári takmer celý večer. Rozdávanie darčekov prebehlo v príjemnom rodinnom duchu. Keď Nash vyfasoval vlastnoručne štrikované ponožky a sveter od starej mamy, bola si na rade s pobaveným úškrnom ty. Na malú chvíľu stratil slová, preto si musela zachrániť situáciu. Vedela si, že niečo podobné by si na seba nikdy neobliekol, no pre starkinu radosť bol napokon nútený ten nie práve lichotivý sveter na seba aspoň na malú chvíľu predsa len navliecť. Musela si sa veľmi premáhať, aby si pri pohľade na neho nevybuchla smiechom. Celý čas ti očami vysielal signály, ktoré znamenali, že budeš mať čo robiť, aby si mu to všetko po vašom príchode domov vynahradila.

Ani ste sa nenazdali a rodinný večer sa pomaly chýlil ku konci. S Nashom ste boli prví, ktorí sa začali zberať na odchod. S darčekmi v náručí ste sa na chodbe rozlúčili s celou rodinou a vybrali sa späť k jeho autu. Nasadli ste dnu, zavreli dvere a odložili tašky s vianočnou nádielkou. Čakala si, že pustí rádio a opäť sa vyberiete po zasnežených cestách domov, no nič také sa zatiaľ nekonalo.

Na tvoje veľké prekvapenie ťa z ničoho nič objal jednou rukou okolo pásu a pritiahol si ťa k sebe. Jeho pery sa žiadostivo vrhli na tie tvoje. Z bozkov, ktoré ste si vymieňali, si mohla cítiť ako moc sa celý večer premáhal a aký bol nedočkavý.

"Nemôžu nás vidieť z okna?" Pomedzi pár stonov sa ti ledva podarilo vysúkať zo seba slová, keď sa jeho pery presunuli na tvoje hrdlo.

"Je mi to jedno." Zamumlal a opäť sa venoval tomu najcitlivejšiemu miestečku na tvojom krku, ktorý mal už dokonal preskúmaný. Jeho drzá ruka opäť zablúdila na tvoje stehná a práve keď začínalo ísť do tuhého a pomaly si prestávala racionálne uvažovať, začuli ste zaklopanie. Niekto zaklopal na okienko auta.

V tom okamžiku ste sa od seba rýchlo odlepili, tvoje dýchanie sa ešte stále nevrátilo do normálu, líca ti takmer horeli. Nervózne si si začala uhládzať rozstrapatené vlasy a napokon si sa odvážila stlačiť tlačidlo, vďaka ktorému sa sklo okienka auta na tvojej strane zosunulo dolu. Za ním sa objavila usmiata tvár tvojej starkej, ktorá ti pchala cez pootvorené okienko škatuľu.

"Chvalabohu som vás ešte zastihla. Zabalila som vám skladaník, zabudli ste si ho zobrať."

Zahanbene si prikývla, tvoju tvár opäť zaliala horúčava a koláče si si od nej vzala. Podľa výrazu v jej tvári to vyzeralo tak, že našťastie nevidela, čo ste v aute robili sekundu pred tým, než vás vyrušila. Keď konečne naštartoval motor a starká vám za bráničkou kývala na rozlúčku, ďakovala si všetkým svätým, že má Nashovo auto tmavé sklá. A že je vonku už tma. Nuž, aj takéto veci občas patria k vianočným sviatkom...

* * *


Možno to nie je tak úplne to, čo si čakala, ale dúfam, že sa ti to i napriek tomu aspoň trochu páčilo a ešte raz ti ďakujem moc za všetko, som rada, že si si u mňa Secret Santu objednala a snáď ti tento oneshot navodil aspoň trochu vianočnú atmosféru :3 A že som to neprepískla i keď pokiaľ ide o Nasha, tak od neho môžeme čakať naozaj čokoľvek, všakže? :P

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára