.





.

| | | | |

nedeľa 16. augusta 2015

Moments in Dark ~ A m e t h y s t ~ [ murasakibara x reader ]

Oh, sweet Jesus. Okej, dobre. I did a THIIING! Nemôžem uveriť, že som to vážne napísala. Hallelujah, radujte sa, pribudla konečne ďalšia časť do mojej trápnej série Moments in Dark (alebo sa aj radšej netešte). Niektorí z vás sa velice dožadovali pokračovania a Farah bola k vám stále krutá, lebo už tomu bolo pár mesiacov, čo do tejto série niečo pribudlo. Moc ma teší váš záujem, no mala som s týmto tu naozaj trampoty. Nevedela som sa vymotať z miesta, nedokázala som zo seba nič zmysluplné vypotiť. Nejako som sa zaťala a napísala toto tu. Ale upozorňujem vás - je to naozaj hrozné. Ale vy ste to chceli, nie ja, vy! :D Vy ste chceli Murasakibaru a ja som urobila len to, čo bolo v mojich schopnostiach. Zaozaj sa mi o ňom písalo úplne hrozne. Priznávam, že sa mi nikdy nepáčil a prišiel mi vždy anti-sexuálny a za tým si stojím doteraz. Ale bol vyžiadaní, tak tu ho máte. Je mi jasné, že je to hrozné, napísané aj vymyslené... úplne meh. Nie som spokojná, ale myslím, že lepšie to už nebude. Bolo to to jediné, čo som dokázala na Murasakibaru napísať a už nikdy o tomto uh... chlapíkovi písať nebudem, nope, nope, nope, it was a big mistake! Takže, tu to máte - nový diel do takmer zabudnutej série - tento raz pár Murasakibara Atsushi x reader.

Jediné pozitívum je, že už mám Murasakibaru konečne za sebou (vďaka ti, bože) a nech je to akákoľvek hrôza, už ma s ním nikto "zaťažovať" nemôže :D A je to také letné xD takže sa to hodí k momentálnemu počasiu, všetci, kto idete na dovolenku, tak vás to snáď trochu eh... navnadí? A, btw, využila som svoju veľmi obľúbenú pesničku, je úplne nádherná. Prepáč, drahá Alina Baraz, že som tvoje umelecké dielo zneužila na napísanie tohoto ehm... výplodu.

Takže, príjemné čítanie, folks. Pevne verím a modlím sa, že ma nezvozíte úplne pod čiernu zem. Je to sklamanie, ale aspoň to mám z krku (yahooo!) a snáď ak niečo v budúcnosti pribudne do tejto série, tak to bude 100x lepšie.

Vaša Farah


- Moments in Dark -

Amethyst
~
Murasakibara Atsushi x reader

počet slov: 2 220

pred čítaním si pustite:


Alina Baraz & Galimatias - Fantasy





A m e t h y s t

[ murasakibara atsushi ]


( theme )

~*~

So you say you wanna get away
We don't need a plane
I could be your escape

"Uh, to sa ti vážne páči?" Sestrine slová prerušia tok tvojich až príliš nemravných myšlienok, keď už dlhšiu chvíľu sleduješ pohybujúcu sa postavu neďaleko od teba. Prvé, čo ťa na ňom upútalo, bola jeho výška. Je naozaj vysoký a veľmi dobre stavaný. Medzi ostatnými, ktorí hrajú plážový volejbal, doslova vyčnieva. A tie vlasy nezvyčajnej farby... Slovo exotický práve nabralo úplne nový význam.

"A čo ak áno?" Obrátiš sa na lehátku k nej a nadvihneš svoje slnečné okuliare, mierne zvraštíš obočie. Kto je ona, aby si dovolila spochybňovať tvoj vkus? Veď nech sa na neho pozrie ešte lepšie. Taký kus chlapa si už veľmi dlho nevidela. Každý jeden sval v jeho tele akoby bol vysekaný z kameňa.

"Veď vyzerá ako prerastený medveď. A ešte sa tak aj hýbe." Rýpne si tvoja sestra a ty pretočíš očami. Čo ty o tom vôbec vieš, pomyslíš si. "Nechápem, ako sa ti môže páčiť. A kto to vlastne je?" Pokračuje dievčina vedľa teba a odpije si zo svojej ľadovej kávy.

"Netuším," skúmavý pohľad sa vráti opäť k nemu. Je pravda, že sa pohybuje pomalšie ako ostatní chlapci, ktorí sa naťahujú za volejbalovou loptou, horúci piesok sa im lepí na spotené chodidlá a predbiehajú sa, kto odrazí loptu za súperovu sieť grandióznejším spôsobom. On však nie, len tam tak postáva, jeho držanie tela je uvoľnené, apatické, dalo by sa povedať. "Ale pozri na tie svaly." Dovolíš si ešte jeden neslušný pohľad na jeho telo, práve vo chvíli, keď sa natiahne za loptou on. Nemusí sa príliš namáhať, jeho výška je obrovská výhoda, ktorú ostatní spoluhráči nemajú. Chlapci sa dobre bavia, uškrnieš sa a ďalej sa tváriš, že si čítaš svoj magazín, hoci spoza tmavých skiel slnečných okuliarov vrháš ukradomky pohľady na svoj nový objekt záujmu.

Take you to a place
Where there's no time, no space

"Hej, slečny, ako si užívate dovolenku?" Jeden z volejbalistov pribehne k vašim lehátkam a obe aj so sestrou na neho zvedavo pozriete od svojich časopisov. Hra ich už zrejme prestala baviť, objekt tvojho záujmu sa presunul na svoju osúšku a z vaku si vytiahol balíček chrumiek. Udivuje ťa, že mu v takejto horúčave chutí jesť a stále nedokážeš odtrhnúť zrak od jeho úst, ako sa lačne vrhnú na pochúťku. Keď si začne jazykom oblizovať prsty, už je toho na teba priveľa. Obrátiš sa na druhý bok a začneš sa ovievať časopisom.

"Úplne skvelo. Bola celkom zábava sledovať vašu malú hru." A je to tu, tvoja sestra už flirtuje. Mladík, ktorý sa pri vás pristavil je celkom fešák. Tmavé vlasy, vyšportovaná postava, opálený a detská tvárička, dokonca mu nechýba ani drobné znamienko krásy na nej. Taký ten typický roztomilý typ, úplne iný ako obor s fialovými vlasmi sediaci o kúsok ďalej. Presne pre moju sestričku, pomyslíš si.

"Ja som Himuro Tatsuya." Predstaví sa a sestra vedľa teba koketne zatrepoce mihalnicami. Prezradí mu vaše mená. Na zvuku toho tvojho sa na neho opäť pozrieš, zložíš si slnečné okuliare a podáš mu ruku.

"Kto je tamten?" Mierne pohodíš hlavou tým smerom, kde sa nachádza objekt tvojho záujmu a Himuro sa usmeje.

"To je Murasakibara Atsushi, môj kolega." Atsushi. Ešte aj jeho meno znie tak lákavo. "Hej, Mura, poď sem, niekoho ti chcem predstaviť!" Okríkne ho jeho kamarát, až ti tak poskočí srdce. Toto sa vyvíja lepšie, ako som čakala.

Murasakibara čaká. Niečo zašomre, no z tej vzdialenosti ho nie je dobre počuť. Pomaly a ťarbavo sa postaví a šuchtavým krokom prejde po piesku až k vám. Jeho postava je zohnutá, v ruke stále zviera takmer prázdny balíček chrumiek a na tvári má akýsi zvláštny, unudený, až otrávený výraz.

"Ako vravím, úplne anti-sexuálny," pošepká ti ako na priek sestra do ucha, ale ty ju odbiješ mávnutím ruky a nespúšťaš oči z pohybujúceho sa obra, ktory zakotví pri vás. Sadne si na prázdne lehátko hneď vedľa teba.

"Čo chceš, Muro-chin?" Obráti sa na svojho kamaráta s mierne mrzutým výrazom. Jeho hlas hlboký, mužný, no má akýsi detinský podtón. Ťahá sa ako med, až ti z neho naskočia príjemné zimomriavky.

"Zoznám s týmito slečnami. Sú tu na dovolenke." Himuro je možno šarmantný a väčšine dievčat sa z neho podlamujú kolená, tvoja sestra nie je žiadna výnimka, no ty máš momentálne oči len pre fialovovlasého obra, ktorý sa nachádza ani nie meter od teba.


I could be your private island
On a different planet

Himuro a Atsushi tu pracujú ako športoví animátori. To vysvetľuje tie vypracované telá, opálenú pokožku a už od začiatku ti bolo jasné, že sú to športovci. Väčšinu času rozprával len Himuro, tvoja sestra sa chichúňala vďaka jeho očarujúcim lichôtkam a flirtujúcim narážkam, ale na teba nezapôsobil. Najradšej by si bola, keby sa ti venoval Murasakibara. Ten však len lenivo polihoval na lehátku, chipsy z jeho balíčka už dávno zmizli a vyzeralo to, že každú chvíľu zaspí.

Potom sa tí dvaja vybrali spolu na vodné skútre - je ti jasné, že dnes večer budeš od sestry počúvať chválospevy na tmavovlasého športovca a úprimne, trochu jej závidíš. Objekt tvojej túžby odmietol zúčastniť sa akejkoľvek aktivity, ktorá by si vyžadovala námahu, preto si sa aj ty rozhodla zostať naďalej leňošiť na pláži.

Oči má zatvorené, čo ti umožňuje ukradnúť si pár pohľadov na jeho mohutné svalnaté telo. Svaly pod pokožkou sa napínajú každým nádychom a tvoje oči zablúdia k jeho bielo-fialovým shortkovým plavkám. Tento chlap je rozhodne dobre vybavený. Samé nemravné myšlienky. Akoby nestačilo, že je vonku takmer štyridsať stupňov aj v tieni, pohľad na jeho polonahú siluetu tú horúčavu násobí.

"Nie si spálený?" Spýtaš sa zvedavo, keď odtrhneš zrak od miesta, kam by si hľadieť nemala a všimneš si začervenanú pokožku na jeho pleciach.

"Hmm, asi som sa zabudol natrieť opaľovacím krémom." Zašomre a nadvihne sa na lehátku, opretý lakťami jeho fialové oči zablúdia k tebe.

"Počkaj, mala by som mať v taške niečo na spálenú pokožku," strčíš ruku do svojej plážovej kabelky a hľadáš v ňom malú fľaštičku s upokojujúcim telovým mliekom, no zarazíš sa. Niečo takmer tekuté a mazľavé obalí tvoje prsty a ty ich s miernym znechutením vytiahneš. Čokoláda. Obaja nadvihnete obočie pri pohľade na tvoju ruku zababranú od roztopenej čokolády.

"Ach, ale som blbá, musela som na tú čokoládu zabudnúť, úplne sa mi v tom teple roztopila."

Anything could happen
Listen to the waves,
Let them wash away your pain.

Murasakibarovi nebezpečne zaiskrí v očiach a jeho obrovská dlaň zrazu obalí tvoje drobné zápästie. Prekvapene zhíkneš, keď si tvoje prsty pritiahne k perám, so zatajeným dychom vyčkávaš, čo sa bude diať. O čo mu ide?

Bez varovania otvorí ústa a jeho horúci jazyk začne pomaly oblizovať tvoju dlaň, tvoje prsty. Zlízava z tvojej pokožky čokoládu, akoby to bolo to posledné, čo bude kedy konzumovať a ten jazyk pracuje tak moc šikovne, až sa ti pomaly zatočí hlava. Možno si to sám neuvedomuje, no spôsob, akým sa ťa dotýka, je tak moc vzrušujúci, že neubrániš roztúženému zastonaniu, aby uniklo pomedzi pery. Zrazu sa ťa zmocní túžba cítiť ten dotyk horúceho svalu z jeho úst všade.

Najskôr nejavil žiaden záujem a teraz toto? Tvári sa stále apaticky, laxne, no ty dobre vieš, že vo vnútri si to užíva rovnako ako ty. Nie je možné, aby niekto s tak šikovným jazykom robil niečo takéto len tak. Keď je tvoja ruka "čistá", pozrie na teba nevinným výrazom.

"Nemáš ešte niečo sladké?" Azda si myslí si, že niekoho obalamutí? Spôsob akým "vyčistil" tvoje prsty bol rozhodne špinavý.

"Ty máš sladkosti asi veľmi rád, Murasakibara-kun, však?" Zvodne sa usmeješ a natiahneš na lehátku stuhnuté telo.

"Úplne najradšej."

"Hmm. Dobré vedieť." Uškrnieš sa. Už vieš ako na neho. Netrvalo dlho a odhalila si jeho slabosť. Rozhodneš sa, že mu oplatíš tú láskavosť, ktorú pre teba urobil dvojnásobným spôsobom. Už teraz sa tešíš na večer.

Underneath the palm trees
You could leave your worries,

Večer pri hudbe a drinkoch v bare neďaleko pláže má vždy svoje čaro. Dnešná noc však nabrala úplne nový rozmer, keď sa tam objavil Atshushi. Brúsiš si na neho zuby už od vášho popoludnia na pláži. Samozrejme, jeho kolega Himuro nesmie chýbať, inak by bola tvoja sestra veľmi nešťastná. Zdá sa, že aj ona sa poobede mimoriadne bavila a nechystá sa so zábavou skončiť.

"Vyzerá to, že dnešný večer bude stáť za to." Pošepká, keď sa vaše pohľady zastavia na dvojici mladých animátorov, ktorí práve prišli zabávať hostí. A že zábava to bude poriadna.

"Tak to si teda píš." Usmeješ sa a objednáš si čokoládovú margaritu. Stojíte pri bare, obe v krátkych letných šatách a sledujete ako vaše nové objavy kráčajú cez miestnosť smerom k vám. Himuro, šarmantný ako vždy, zobral tvoju sestru tancovať. Rytmus exotickej hudby rozhýbal aj tvoje boky, no Atsuhi stojí bez pohnutia, stále ten apatický výraz v tvári, atmosféra akoby na neho nemala žiaden účinok.

Smelo k nemu podídeš, až sa jemne dotknete lakťami. Jeho pokožka je ešte stále horúca, slnko dnes na ňom zanechalo veľa stôp. Zvodne zavrtíš bokmi a si si takmer na sto percent istá, že ťa sleduje. I keď to nedáva nijak najavo. Odpiješ si zo svojho drinku a obrátiš sa celým telom k nemu.

"Ešte stále máš chuť na niečo sladké?" Spýtavo nadvihneš obočie, vidíš ako prehltol hrču, ktorá sa mu nahromadila v krku, no stále si zachováva pokojnú tvár. Prikývne. Iba raz, krátko, no odhodlane.

"Čo keby sme šli na pláž a dali si niečo sladké tam? Spolu?" Pritisneš sa k nemu celým telom a až teraz konečne dostaneš odpoveď, ktorú si chcela. Potvrdí ti, že ťa chce rovnako moc, ako ty jeho, cítiš to. A už to konečne vieš, dodá ti to odvahu a sebavedomie. Na perách máš stále čokoládovo-alkoholovú chuť a v hlave akýsi príjemný chaos.

"Nemal by som, som tu zamestnanec, je to proti pravidlám." Zamumle, no tá horúčava, čo z neho sála, ten pevný a veľmi dobre známy pocit v dolných častiach jeho tela... Hovorí to za všetko.

"Nie je tvojou úlohou starať sa o hostí? Vyhovieť im, aby boli za každých okolností uspokojení?"

"Je, ale..." znova prehltne hrču v krku a jeho hruď, ktorá je v tvojom zornom poli, sa akoby bolestivo nadvihne a znova klesne, očami prechádza po ostatných ľuďoch v miestnosti, "mohli by byť z toho problémy."

"Nikto sa to nemusí dozvedieť." Žmurknutie. Vytiahneš slamku zo svojho drinku, z ktorej kvapká čokoládový sirup. Pridržíš si ju tak, aby sa tmavohnedé kvapky zviezli po dĺžke tvojho krku. Dobre vieš, že sladkému nikdy neodolá. "Za päť minút na pláži." Pošepneš a potom zvodným krokom odkráčaš preč z baru. Svoj drink necháš položený na pulte, ešte poloplný, nedopitý. Teraz je to už len na ňom...

Listen to the waves
So you say you wanna get so high?

Vlny jemne šumia, vzduchom sa nesie ich rytmický hypnotizujúci šepot, vo vzduchu je cítiť slaný opar z morskej vody, na pláži je takmer úplná tma, jediné, čo ju osvetľuje, je strieborný svit mesiaca, ktorý je takmer celý zahalený pod mrakom. Vlasy ti vejú v nočnom vánku, pokožku pomaly obaľuje pot, trasieš sa od nedočkavosti a vzrušenia, bosé nohy sa zabárajú do príjemne chladivého piesku hebkého ako koberec.

Na svojom drieku pocítiš objatie pevnej mužskej ruky, do nosa ti udrie sladkastá vôňa čokolády a nepotrebuješ sa ani otočiť, aby si vedela, že kto za tebou prišiel. Naozaj sladkému neodolá, uškrnieš sa.

Na už tak dosť rozpálenej pokožke pocítiš jeho horúci sladký dych a konečne sa tie jeho pery pritisnú na tvoj krk, celým telom akoby prešiel elektrický náboj, jeho šikovný jazyk konečne môže predviesť to, na čo bol stvorený.

Zobral so sebou aj tvoje pitie, zrejme naozaj očakáva sladkú odmenu, akú si mu sľúbila. Ľahké plážové šaty sa ti lepia na vlhkú rozpálenú pokožku a keď obaja klesnete na zem, cítiš na seba zrnká piesku. V ušiach ti hučí nočný vietor a šum vĺn, na dekolte pocítiš studenú lepkavú zmes. Všetok čokoládový sirup poslušne zlíže spôsobom, ktorý ťa núti zastonať jeho meno. Nevadí ti, že pár kvapiek zašpinilo lem šiat, aj tak ich dnes už potrebovať nebudeš.

"Dúfam, že ti chutí." Tvoj rozochvený hlas preruší šum mora a na chvíľu sa kúsok nadvihne a zadíva sa ti do očí, v nočnom svite sa zdajú takmer čierne, potemneli od túžby.

"Si to najsladšie a najchutnejšie, čo som dnes mal." Hlas má zastrený, mužnejší ako si pamätáš; nechávaš sa hypnotizovať jeho hlbokými tónmi a kolísavým vánkom, ktorý roztancoval palmové listy nad vami. Všetko do seba dokonale zapadá. Prsty zaborené do chladivého jemného piesku, tvoje šaty medzi jeho zrnkami, jeho šaty pod tebou.

Centimeter po centimetri tvoje telo zabaľuje pokrýva sladký nektár, čokoláda sa na rozpálenej pokožke roztápa a hneď na to ju očistí svojim šikovným, osvedčeným spôsobom. Postupne sú zvuky vĺn prerušené tvojimi slastnými prejavmi radosti a nezostane len pri tom. Máte toho veľa pred sebou - noc sa predsa ešte neskončila. Sladkého je veľa a všetko čaká len na vás dvoch, kým si to vezmete.

Okrem toho, že máš plnú myseľ iba jeho a toho, čo s tebou robí, preblesne ti v hlave ešte jedna, jediná myšlienka - na tento rezort budeš musieť napísať naozaj veľmi pozitívnu recenziu, keď sa vrátiš z dovolenky. Počas týchto prázdnin je o teba postarané naozaj kráľovsky.

Breath me in like air tonight
Let yourself unwind and get lost
In the garden of my mind.


~ďalšie diely:

1 komentár:

  1. Jo Murasakibara a sladké! <3
    Prostě tohle je taková oddechovka, milá, s nádechem perverzností. Prostě super! <3
    Zasazení někde u moře je naprosto super, vážně si dokážu představit toho neohrabaného Murasakibaru, který prostě je donucen jet sem! :D
    Ale odměna byla sladká a co víc, třeba nebude jen dlouhá ta jejich noc! ;)

    OdpovedaťOdstrániť