.





.

| | | | |

piatok 13. marca 2015

Moments in Dark - G o l d e n ~ [ kise x reader ]

Okej, keďže predchádzajúca úchyláčina v podobe oneshotu s Kagamim z Kuroko no Basuke mala prekvapivý úspech, uverejňujem teda ďalší diel z tejto hanbatej série s názvom Moments in Dark. Už som vás vopred varovala, že pri jednom oneshote to nezostane, postupne si na paškál vezmem viacerých z našich starých známych basketbalistov. Ktorý z nich to schytal dnes? Na mušku som si nevzala nikoho iného ako kopírovacieho miláčika ženského publika a modela - blonďavého Kiseho. Upozornenie: NSFW ~ Článok nie je vhodný pre maloleté osoby!

Písať o Kisem v tomto štýle nebolo až tak priveľmi náročné. Ženy sa o neho trhajú, je azda najpopulárnejším medzi dámami, čiže môžeme Kiseho nepriamo označiť za lámača ženských sŕdc. Paradoxne som však s dokončením jeho oneshotu mala najviac problémov, ani neviem, že prečo. Proste som sa po stránke a pol zasekla a nevedela vymotať z miesta, čo sa mi pri predchádzajúcich troch nestalo. No nakoniec som to nejako doklepla a vzniklo z toho dielko, ktoré máte možnosť si prečítať.

Upozorňujem, že v článku sa nachádzajú scény pre dospelákov, takže všetci, ktorí ešte nemajú občiansky preukaz, okamžite článok zatvorte a vráťte sa k čítaniu o pár rôčkov neskôr. Alebo čítajte na vlastné riziko, no nehovorte, že som vás vopred nevarovala :D

Áno, viem, Farah je bez hanby, že takéto veci uverejňuje na svojom blogu, no keďže mi niektorí z vás napísali, že sa tešia na ďalší diel, prakticky ste si o to sami povedali, takže mi neostáva nič iné, len vyhovieť. Dnes máte možnosť prečítať si o Kisem. Túto postavu je ťažké si neobľúbiť, či už je to kvôli jeho bubbly osobnosti, alebo luxusnému vzhľadu (priznajme si to, Kise je krásny chlap a kto tvrdí, že nie je, klame sám seba).

Nezostáva mi už nič iné, len vám popriať príjemný zážitok a určite si nezabudnite pustiť sprievodnú pesničku (theme), aby ste si navodili tú správnu atmosféru. A taktiež nezabudnite na komentáre, veľmi ma zaujíma, ako sa vám pozdáva ďalší diel do tejto série :)

Vaša pervy Farauška

_____________________________________________________________

- Moments in Dark -

Golden
~
Kise Ryōta x reader

počet slov: 1 635

pred čítaním si pustite:


Banks - This is what it feels like

______________________________________________________________


G o l d e n

[ kise ryōta ]


https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/13/2f/ca/132fca0501a61b588ed7c278bba2afde.jpg


~*~
I hang on everything that you say
~*~

Znova sa na teba pozerá. Nechceš tomu veriť, no zimomriavky, ktoré ti naskočili na chrbte, to potvrdzujú. Stačí jediný jeho pohľad a celé tvoje telo akoby zasiahol elektrický prúd. Jeho zlatavé oči žiaria vo svetle reflektorov, ten zlatistý lesk v nich pôsobí až predátorsky. A ty si jeho korisť. Už niekoľko týždňov. Číha na teba, poľuje, vyčkáva. Kedy bude vhodná príležitosť?

Objednal si ďalší drink. Jeho priatelia sa veselo o niečom zhovárajú, no zdá sa, že on im nevenuje pozornosť. Jeho pohľad je stále uprený iba na teba. Pod jeho ťarchou sa cítiš tak odhalená, akoby si pred ním stála nahá...

Jeho meno? Je ťažké v týchto končinách nepoznať ho. Kise Ryōta, ten známy model, kvôli ktorému by bola nejedna žena ochotná urobiť čokoľvek. Ale prečo sa pozerá práve na teba? Možno to bude tým, že ako jediná sa mu nevrháš k nohám. Máš predsa svoju dôstojnosť a iba kvôli tomu, že niekto dobre vyzerá a šalejú po ňom stovky žien, nemusíš po ňom šalieť aj ty.

Pevne stisneš pohár vo svojich rukách a utieraš ďalej. Je to iba náhoda, že začal navštevovať bar, v ktorom pracuješ, tak často. Čoskoro ho to tu omrzí a prestane sem aj so svojimi kamarátmi chodievať.

I keď jeho pohľad hovorí niečo iné. Prepaľuje každý centimeter tvojho tela, až sa ti začali triasť ruky. Snažíš sa mu nevenovať žiadnu pozornosť. No je to ťažké, keď každá bunka v tvojom mozgu sa ide zblázniť za jediným pohľadom na neho. Odolávať je márne, aj tak ťa nakoniec dostane. Čosi v tvojom vnútri ti našepkáva, že Kise Ryōta vždy dosiahne to, čo chce.

You know I can see all the things that imply
You secretly are in love

Dnes máš miesto zvyčajnej rutiny utierania a umývania pohárov vzadu za barom službu v obsluhe. A zhodou okolností je tu tento večer znova.

Roztrasenými rukami zovrieš podnos a nesmelo vykročíš k jeho stolu. Každým jedným krokom vpred sa tvoje dýchanie zrýchľuje. Tie veci, čo s tebou dokáže... Netušíš, prečo toľká nervozita. No keď svojim zlatavým pohľadom opäť zavadí o teba, roj motýlikov si znova nájde cestu na to známe miesto vo vnútri.

"Čo si prajete?" Snažíš sa, aby tvoj hlas znel nevzrušene, nezaujato. Musíš si udržať odstup. Musíš prestať myslieť na tie dúhovky akoby tepané zo zlata, na tie nezvyčajne dlhé riasy, ktoré sa chvejú každým pohybom viečka, na tie úzke pery, ktoré pritisne k svojmu poháru. Musíš...

"Tequilu, Gold." Pomerne drahé pitie na to, že večer ešte ani poriadne nezačal. Prikývneš však a poslušne odídeš späť k baru. Jeho oči sa stále zabárajú do teba, cítiš ich ťažký pohľad ako ti vypaľuje dieru do hlavy. Ak by jediný pohľad dokázal naozaj páliť, už by si dávno zhorela.

"Nech sa páči, prajete si ešte niečo?" Položíš pred neho jeho objednaný drink, no on sa naň ani nepozrie. Jeho oči znova sledujú tvoju tvár, snažíš sa zabrániť tej horúčave, ktorá sa ťa každou sekundou zmocňuje stále viac a viac.

"Áno." vezme do ruky svoju tequilu, no váš očný kontakt zostane neprerušený. Pomaly si oblizne pery a pritisne k nim pohár. Odpije si len trochu, stále neuhýba pohľadom. A ty nespúšťaš oči z jeho pier, predstavuješ si, aký to musí byť pocit cítiť ich na sebe... "Teba."

Po jeho slovách zostaneš bez dychu. Akoby ťa niekto zmrazil, no miesto chladu prichádza ešte väčšia horúčava ako doteraz. Stále nemôžeš uveriť tomu, čo si práve počula. Jeho priamočiarosť ťa desí, no fascinuje zároveň. Bolo by tak ľahké poddať sa tomu. Tak úžasné, oslobodzujúce.

Ale je tak opovážlivý. Uráža ťa to? Možno... Ale možno práve to je to, čo ťa zároveň k nemu tak veľmi priťahuje. Hoci si to nechceš priznať, no dlhšie už samu seba nedokážeš klamať. Rýchlo sa ospravedlníš a odídeš späť k baru. Počuješ uchechtnutie jeho kamarátov. On sa však nesmeje, aspoň to nevidíš, nedokážeš sa otočiť a ubezpečiť sa, že to nebol len žart. Nedokážeš v tejto chvíli vôbec nič. Len utiecť...

And finally when I let myself fall hard for you,
I see you trying to pretend, like I'm making it up
This is what it feels like

Srdce bije splašene, dych je zrýchlený. Kolená sa podlamujú a všade navôkol je tak neznesiteľné teplo. Snažíš sa upokojiť. Priložíš si ruku k hrudi, no nič nepomáha. Potrebuješ sa dostať von, inak sa roztopíš.

Vybehneš zadným vchodom na ulicu. Jemný nočný vánok pôsobí príjemne na rozhorúčenú tvár. Trasú sa ti ruky a sťažka dýchaš. Prečo má na teba jeho prítomnosť takéto účinky? Prečo?

"Prečo si odišla?" Ten hlas. Znova ten hlas. Zamatový. A opovážlivý. Svojimi slovami šetrí, no každá slabika ťa núti túžiť po ňom ešte viac. Ovládať sa je zrazu tak ťažké...

"Prepáčte, ale nemám rada, keď si zo mňa niekto robí posmech."

Nečakala si ho tu. Nezišlo by ti na um, že ťa bude sledovať. No stojí tu pred tebou, v tom predraženom saku šitom presne na mieru, s tými hodinkami na zápästí, ktoré určite stáli viac ako tvoj trojmesačný plat a s tým šibalským úsmevom pohrávajúcim sa na zvodných perách. Tá zlatá v jeho dúhovkách sa do teba opäť zabára, ťarcha jeho pohľadu je takmer neúnosná.

"Myslel som to vážne." Podíde k tebe a každým krokom tvoje srdce vynecháva úder. Ďalší a ďalší...

Položí ruku na chladnú kamennú stenu vedľa tvojej hlavy a ty cítiš, že ťa má v pasci. Pokúšať sa ujsť by bolo márne. To, že ťa vlastní, že patríš iba jemu, to všetko cítiš v každej bunke svojho tela. Tie zlatavé oči ti prenikajú až do duše. Ich triumfálny pohľad ti dáva najavo, že vyhral.

"Čo vlastne odo mňa chcete?"

"Ty veľmi dobre vieš..." Dych tak horúci, že by dokázal roztaviť železo. Jemná pokožka tvojho krku páli, no ty chceš zrazu viac...

"Ale ja nie som ako všetky ostatné!" Pokus o odpor je márny a obaja to tušíte. I napriek tomu, že sa mu nevrháš k nohám ako každá iná, i napriek tomu nedokážeš odolať. Pousmeje sa. Páči sa mu táto hra, táto výzva. Vždy mal výzvy rád.

"Viem, práve preto som si vybral teba." Znova tie motýle v žalúdku, znova ten pocit tam dolu...

Jemné zachvenie pier, pootvorené viečka a roztrasený šepot. Poddávaš sa mu, už ďalej nedokážeš vzdorovať. Tie horúce pery na tvojom rozochvenom hrdle... To je presne to, po čom si túžila, po čom si prahla. Bolo len otázkou času, kedy dosiahne svoje.

Bring it down, bring it on
Bring it now, bring it on
This is what it feels like now

Vzal ťa do hotelovej izby, no to je teraz nepodstatné. Všetko navôkol je nepodstatné, jediné, čo dokážeš vnímať, na čo sa dokážeš sústrediť, sú tie pery, ktoré preskúmavajú každý jeden centimeter tvojho tela.

Cesta taxíkom sa zdala byť nekonečná a vaša túžba tiež tak. Už vtedy si cítila jeho letmé dotyky, každý z nich pálil ako žeravé uhlie, sotva ste sa dokázali udržať na uzde. Jeho dlhé tenké prsty sa nepozorovane zakrádali po tvojom tele a jediné, čo si si v tej chvíli priala, bolo, aby ste konečne boli sami.

Všetky tvoje tajne túžby sú nič v porovnaní s tým, čo s tebou robí teraz. Tvoje prsty pevne uchopia plachtu pod tebou. Je čerstvo vypraná, aj ostatná bielizeň. Nos máš naplnený inou vôňou. Jeho vôňou. Luxusná, presne ako on. Ale tvoja myseľ sa stále stráca v tom nekonečnom ohni, ktorý za sebou zanechávajú jeho dotyky. A stále smerujú nižšie a nižšie.

"Ki-Kise-san." Šepot je dosť hlasný na to, aby ťa počul. Unikol ti, keď si pocítila jeho horúci dych vo svojom lone. Vieš, že by si mu nemala toto dovoliť. Tvoja myseľ kričí, no telo sa ani nepohne, je mu odovzdané na milosť, napriek tomu, že tvoj mozog vraví, nie.

"Ryōta." Počuješ v jeho hlase ten nezbedný úškrn, ktorý spôsobuje chvenie po celom tvojom tele. Jediné, čo ti ostáva, je prestať sa vzpierať. Prestať myslieť a úplne sa tomu poddať. Aspoň tento jeden, jediný raz. Neistota v tvojich očiach pomaly mizne, keď pocítiš na vlastnej koži, čoho všetkého sú tie pery schopné. Hovorí sa o ňom, že nikdy nezabudne vrátiť láskavosť. Máš možnosť presvedčiť sa o tom sama...

Remember the first love that we made
You said that you couldn't sleep 'cause of me
told me, I caught you off guard

Ryōta. Ryōta. Ryōta! Tvoja myseľ kričí. Nie si schopná jedinej rozumnej myšlienky, pred očami sa ti všetko zahmlilo a tá nekonečná páľava akoby dosiahla najvyšší stupeň.

Jeho pevné dlane zvierajú tvoje zápästia v železnom väzení. Nie surovo, no stále dosť na to, aby si mu bola vydaná napospas. Horúci dych ťa šteklí na krku, občas to až páli, ale je to taká úžasná horúčava, že jej nemáš dosť. Najradšej by si sa pod jeho dotykom celá vznietila. Vybuchla ako ohňostroj, ku ktorému sa určite schyľuje.

Niečo sa v tebe hromadí a ty nedokážeš ovládať svoje hlasné výkriky. Nie si však jediná, on si tiež za svoje láskavosti berie daň, aj s úrokmi. Vychutnáva si ťa všetkými možnými spôsobmi a ty vieš, že to odmietanie a odolávanie nakoniec prinieslo svoje ovocie. Stálo to za to. Pocit viny sa dostaví neskôr, možno zajtra a možno vôbec. No práve teraz chceš iba jeho. On je to jediné, po čom túžiš každou bunkou svojho tela.

Chceš sa pozerať do jeho očí, ktorých farba pripomína roztopené zlato. Chceš ten horúci kov z jeho pohľadu cítiť na sebe, v sebe. Chceš ho a vždy si ho chcela, len si sa to bála priznať. Vycítil šancu a pevne sa jej chopil. Budeš to zajtra ľutovať? Záleží na tom? Jediné, čo je podstatné, je táto chvíľa. Jediné, čo je dôležité si ty a on. Vy dvaja. A tento pocit. Tu a práve teraz.

And then when you saw I felt the same, you pulled away
Started acting like being with me was too hard

This is what it feels like
This is what it feels like now

*
_____________________________________________________________________



ďalšie diely:


1 komentár:

  1. Když jsem jí četla poprvé, tak jsem s ní byla unešená, a musím říct, na to že ji čtu už poněkolikáté nevycházím z údivu. Prostě tohle je typ povídek, které miluji, možná je to trochu odvážnější, ale nic, co by té povídce uškodilo, co by mi tam vadilo. Všechno je dokonalý, jako On.
    Tohle se ti fakt povedlo. <3

    OdpovedaťOdstrániť