.





.

| | | | |

utorok 17. marca 2015

Moments in Dark - E m e r a l d ~ [ midorima x reader ]

Takže, úchylná Farah opäť útočí a preto sa môj blog dnes dočkal nového príspevku v podobe nového, ďalšieho oneshotu do série Moments in Dark. Dnes si to odniesol náš zelenovlasý tsundere Midorima Shintarō. Keby ten videl na vlastné čo, čo som o ňom popísla, tak by zrejme nebol nadšený a čoskoro by ma dostihol jeho hnev. Toto zrejme Oha-Asa nepredpovedala xD Ale čo už, nájde sa veľa fanúšikov Kuroko no Basuke, ktorí majú radi práve Midorimu, preto ani on nebude výnimka, čo sa týka mojich hanbatých drabble. Upozornenie: NSFW - nasledujúci článok nie je vhodný pre maloletých čitateľov!

V tomto oneshote sa role trochu obrátili a vy sa môžete ocitnúť v roli čitateľa (respektívne čitateľky), ktorá je tou, kto v tomto vzťahu - nevzťahu zvádza. Midorima je totiž typický tsundere typ a úprimne, neviem si ho predstaviť v roli zvodníka, na to je až príliš hrdý a príliš... tsundere :D Preto som tento raz jeho postavila do role koristi, ktorá je lovená. A použitá pesnička (theme) sa k tomu všetkému dokonalé hodí. Tento oneshot sa mi písal prakticky sám, jedna radosť.

Je to také netradičnejšie, možno to nebude každému vyhovovať, možno to dokonca niekoho pobúri alebo zhrozí. Ja som sa pri písaní však náramne bavila, mučenie úbohého frustrovaného Midorimu som si užila najviac, ako sa dalo a snáď si aj vy užijete čítanie. Opäť vás upozorňujem, že ide o NSFW materiál, takže všetci nezletilí ruky a oči preč! Čím ďalej sú tieto drabble úchylnejšie a úchylnejšie. *evil grin*

Moc romantiky sa tu pravdepodobne nedočkáte, no vynahradím vám to v ďalšom dieli tejto série. Nabudúce sa môžete tešiť na môjho milovaného Aomineho (♥), na tom som si dala extra záležať. Príjemné čítanie vám prajem a nezabudnite komentovať, viete, že vaše názory sú to, čo ma zaujíma najviac :)

Farauška

_________________________________________________________________________

- Moments in Dark -

Emerald
~
Midorima Shintarō x reader

počet slov: 1496

pred čítaním si pustite:


Meg Myers - Desire

_______________________________________________________________

E m e r a l d

[ midorima shintarō ]

MidorimaShintaroufull1499597_zps6814c6d0.jpg

( theme )

~*~

Baby, I wanna to touch you
I wanna breathe into your well

Sedíš v triede, v ruke zvieraš pero, až ti z neho belejú hánky. Tvoj pohľad je stále upretý na neho. Jeho smaragdovo zelené vlasy sú to jediné, na čo sa môžeš dívať. Ich smaragdový odlesk púta tvoju pozornosť a nedokážeš vnímať nič iné, len mladíka sediaceho pred tebou. Určite musí cítiť tvoj spaľujúci pohľad na chrbte, na svojej šiji.

Pootočí hlavou aj celým telom dozadu a vaše pohľady sa nachvíľu stretnú. Zelené dúhovky sa vpíjajú do tvojich a s pobavením sleduješ, ako sa mu zrenice od prekvapenia rozšírili. Priložíš zvodne vrchnák pera k svojim perám a zahryzneš. Svoj zrak nespúšťaš z toho jeho. Jeho oči na druhej strane sledujú tvoje pery, tvoj jazyk a tvoje zuby.

Nedokážeš v sebe zadržať drobné zachichotanie, keď si všimneš, ako sa jeho snehobiela pokožka na lícach pomaly zafarbí doružova. To všetko si spôsobila ty. Nikto iný. Na tvári sa mu objaví otrávená grimasa, obviazané prsty okamžite vyletia k jeho hranatým okuliarom, ktoré si popraví vyššie na nose. Odkašle si. Otočí sa naspäť k tabuli, akoby sa celá táto situácia vôbec nestala.

Ale ty dobre vieš, že práve bojuje s tou nespútanou červeňou, ktorá sa mu hrnie do tváre. Tú horúčavu, ktorá z neho vyžaruje, môžeš cítiť až sem. Znova sa uškrnieš.

Midorima sa vždy rád hral na netykavku. No ty si zase vždy vedela ako na neho.


See, I gotta to hunt you
I gotta to bring you to my hell

"Dobré ráno, Midorima-san." Zvodne zatrepotáš riasami a oprieš sa o dvere skrinky, ktorá zhodou okolností nepatrí nikomu inému ako smaragdovovlasému mladíkovi, ktorý nemá inú možnosť, len pustiť sa do reči s tebou, ak sa chce dostať k svojim veciam.

"Zavadziaš mi, chcem sa dostať do svojej skrinky." Nevrlý hneď z rána. Nie je to nič, na čo by si nebola zvyknutá. Jeho otrávený výraz nie je pre teba žiadnou novinkou. Tón jeho hlasu znie vždy tak pohŕdavo. No ty veľmi dobre tušíš, že v skutočnosti sa musí premáhať. Dostala si ho na hranu a teraz obaja balansujete na tenkom ľade.

Páči sa ti, ako sa pokúša odolávať. Je to... roztomilé.

Baby, I wanna fuck you,
I wanna feel you in my bones

´Spôsob, akým si obväzuješ svoje prsty, ma núti nad nimi premýšľať, Midorima-san.´ Stlačíš tlačidlo odoslať a sleduješ ako zelenovlasému mladíkovi na druhej strane miestnosti zapípa mobilný telefón. Tvoju správu už dostal. Nespúšťaš oči z jeho tváre a výraz, ktorý sa mu na nej usadil po prečítaní toho, čo si mu poslala, je na nezaplatenie.

´Ty si šialená. Odkiaľ máš vlastne moje číslo?´ To, že z jeho správy dokážeš presne vyčítať všetku tú frustráciu, ktorú práve pociťuje, je viac ako vtipné. Poznáš sa s ním už nejaký ten piatok, preto dobre vieš, za aké páky treba zatiahnuť, aby si ho dostala presne tam, kam chceš.

´Kto hľadá, ten nájde. Vráťme sa ale k tvojim prstom. Aké by asi bolo cítiť ich na sebe? Alebo skôr v sebe?´ Možno si to teraz už trochu prehnala, no nevieš si pomôcť. Robí ti dobre vidieť, ako moc ho privádzaš do šialenstva. Keď znovu dostane tvoju správu a prečíta si odpoveď, ktorú si mu poslala, náročky sa otočí chrbtom. Tým lepšie pre neho, aspoň ti nedal možnosť vidieť jeho rozpálenú tvár.

Neodpíše ti. Vidíš iba ako unáhlene opustí preplnenú triedu. Zrejme bola tvoja správa na neho naozaj až príliš. Znovu ti na perách zahrá ten uspokojený úsmev. Nebude to trvať dlho a podľahne. Cítiš to zo spôsobu, akým zovrel kľučku dverí, keď utekal preč z miestnosti, preč na vzduch. Zrejme ho bude potrebovať viac, než dosť.

Boy, I'm gonna love you
I'm gonna tear you into soul

Nebolo u teba zvykom zúčastňovať sa jeho tréningov. Dnešok je však výnimočný, aj tak by si nemala poobede nič lepšie na práci. Sledovať Midorimu, ako sa naháňa za basketbalovou loptou, pot mu steká po čele a dres sa mu lepí na telo, s tebou robí divy.

Keď mali všetci nachvíľu pauzu medzi trénovaním, rozhodla si sa konať. Zoskočíš z diváckej lavičky, vezmeš jeden z uterákov, ktoré ležia na kôpke vedľa striedačky a sebavedomým krokom sa vyberieš k vysokému mladíkovi v okuliaroch. Všetci ostatní navôkol nechápu, čo sa deje, jeho spoluhráči na teba upierajú zvedavé pohľady.

Podídeš až k nemu a prehodíš mu uterák okolo pliec. Stále ho nespúšťaš z rúk. Pritiahneš si ho čo najbližšie k sebe, vaše telá sa navzájom dotýkajú a vôbec ti neprekáža, že je upotený z tréningu. Cítiš jeho tvrdú, svalnatú hruď na svojej a jemne mu uterákom vyšúchaš vlasy na temene hlavy. Tvoj horúci dych šteklí citlivú kožu na jeho krku a ty zo seba nevydáš ani hlásku. Iba sa mu na okamih zvodne zadívaš do jeho smaragdových očí a potom so záhadným úsmevom pustíš konce uteráka a odkráčaš späť na lavičku.

Všetci ostatní prekvapene pozerajú raz na Midorimu, raz na teba. Nikto nechápe, čo sa práve stalo. Iba ty vieš, že tvoja snaha priniesla ovocie. Cítila si to. Cítila si ho, keď si sa k nemu pritisla. Reakcie jeho tela hovoria za všetko, zbytočne sa to pokúša skryť. Jeho slová sú nepodstatné, dôležité sú činy.

"Čo to malo znamenať, Shin-chan?" Prvý sa ozval Takao, jeho spolužiak, ktorého je možné často vídavať s vysokým basketbalistom po boku.

"Nevyzvedaj, Takao." Midorimov hlas znie ešte strnulejšie ako inokedy. Zrejme sa musí premáhať, aby sa ovládal. "A ty, pôjdeš teraz so mnou." Zvolal za tebou a čoskoro si počula jeho blížiace sa unáhlené kroky.

Obviazané prsty stisnú tvoje drobné zápästie v železnom zovretí. Začal ťa ťahať preč z telocvične a úsmev na tvojich perách sa ešte viac prehĺbi. Konečne si dosiahla, čo si chcela.

Desire, I'm hungry
I hope you feed me

Midorima sa s tebou nemazná a necitlivo ťa strčí do prázdnej triedy, ktorú ste našli ako prvú. Nevadí ti to, páči sa ti táto agresívna, neprebádaná stránka jeho osobnosti.

Pritisne ťa k stene, až narazíš chrbtom na tabuľu. Jeho ruka sa usadí popri tvojej hlave a neprestáva ti hľadieť do očí. Dych sa zrýchľuje, srdce akoby sa pokúšalo vyskočiť z hrude. Teraz si na rade ty, aby si sa červenala.

Jeho pevné ruky ťa uchopia v páse a zvalí tvoje telo na triednu katedru. Ležíš v šoku, nad tebou sa týči jeho vysoká postava. Neprestávate si hľadieť navzájom do očí. Vaše pohľady sa do seba vpíjajú a napätie v miestnosti by sa dalo krájať.

"No teda, Midorima-san. Nečakala som, že na to pôjdeš tak zhurta. Ešte k tomu na školskej katedre..."

"Dosť už!" Jeho slová ťa drsne prerušia a tvoje ústa sú umlčané jeho obviazanými prstami. "Už mám dosť tejto provokácie."

"Tak si ma už konečne vezmi, Shintarō." Tvoje tiché, roztrasené slová akoby v ňom vyvolali nový impulz. Zahryzneš si do pery, tvoj pohľad je zastretý od túžby. Nedočkavosť, napätie, dráždenie, túžba... To všetko akoby sa zrazu uvoľnilo a Midorima nedokáže odolávať už ani sekundu. Čosi v ňom konečne povolí a ty cítiš, ako sa jeho obrovská túžba odrazu uvoľní.

Obviazané prsty zablúdia pod školskú sukňu a tvoja spodná bielizeň je stiahnutá až k členkom. Mala si šťastie, že ju v návale túžby neroztrhal na franforce.

How do you want me, how do you want me?

Jeho dýchanie je plytké a nestále. Tvoje vzdychy sú zase pridusené, jeho ruka spočíva na tvojich ústach pre prípad, že by išiel niekto okolo. Nesmú vás tu nájsť, boli by z toho veľké problémy. Myslieť je však v tejto chvíli takmer nemožné.

Jediné, čo dokážeš vnímať a čomu sa dokážeš venovať, je on. Jeho dotyky. Nie práve najjemnejšie, ale presne takto si si to predstavovala. Každý jeho pohyb ti spôsobuje mučivú rozkoš, presne tak, ako si to chcela. Jedna z jeho rúk zviera obe tvoje zápästia nad tvojou hlavou v pevnom zovretí. Nemôžeš sa takmer vôbec pohnúť a si mu vydaná na milosť. Ale presne táto situácia je to, po čom si tak dlho túžila.

Keď svoju druhú ruku nachvíľu stiahne z tvojich úst, zovrie v nej jeden z tvojich bokov. Privinie si tvoju nohu pevnejšie k sebe a jeho pery sa surovo vrhnú na tie tvoje. To máš za všetku tú provokáciu, za všetko to dráždenie.

Obaja sa vyšplháte spolu až na vrchol a je to ešte lepšie, ako si si pôvodne myslela. Miestnosťou sa nesie tvoj prerývaný dych a on sa tiež snaží polapiť ten svoj. Opatrne sa posadíš na učiteľskom stole a svoje rozpálené čelo oprieš o jeho pevné rameno.

Stálo to za to. Všetko to dlhé vyčkávanie a dobíjanie sa k nemu. Dosiahla si presne to, po čom si tak dlho túžila.

Keď sa konečne obaja upokojíte, navlečieš si svoje šaty, ktoré z teba stihol strnúť, naspäť na seba a zoskočíš z katedry. Prv, než sa stihneš vydať von z triedy, na svojom predlaktí pocítiš jeho pevný stisk.

"Kam ideš? Ešte sme spolu neskončili."

Takže to nebolo z jeho strany všetko. Mimovoľne sa znova pousmeješ. Midorima Shintarō má s tebou ďalšie plány. Nemala by si ho teda nechať čakať.

How do you want me, how do you want me?

*

______________________________________________________________________



ďalšie diely:


2 komentáre:

  1. Nenapsat ti tu nějaký nový komentář by byl hřích!
    Bože, možná tuhle povídku čtu asi už po dvacáté, ale nepřestáváme bavit.
    Je to tak... ani nemám slov, prostě božské. <3
    Ta hudba, ty slova a její činy. ah... Slast toto číst, jo možná jsem zvrhlá, ale jako tohle je dokonalé po všech směrech, když chceš upustit uzdu své fantazii. :)
    A krom toho Midorima, bože on mi navždy zůstane jako top postava v KNB.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem T_T najviac ma štve, že k všetkým starým dielam sa mi pomazali komentáre, tak ma tento tu potešil :D Toto je jeden z najobľúbenejších dielov z tejto série :D Ale, úprimne, po tom, čo poznáme Hawksa sa na neho postavy z KnB nechytajú, aspoň u mňa xD

      Odstrániť