.





.

| | | | |

utorok 10. februára 2015

Staré portréty nepodstatných ľudí

Ahojte všetci!
Po veľmi dlhom čase som sa rozhodla uverejniť na blogu novinky z mojej umeleckej tvorby. Konkrétne je to tento raz digitálna tvorba veľmi starého dáta. Obrázky sú ešte z roku 2008, preto s nimi v súčasnosti už tak moc spokojná nie som. Pridávam ich i napriek tomu, keďže by som bola rada, keby sa moja galéria konečne aspoň trochu zaplnila. Posledný príspevok do nej je ešte z roku p. n. l. a bolo načase to tu trochu aktualizovať, aby ste si nemysleli, že stále kreslím ako malé dieťa :P

Dnes pridávam tri digitálne portréty, ktoré som kreslila ešte starým tabletom od Trust v photoshope. Sú to veľmi staré portréty speváčok, ktoré si mi v súčasnosti už ukradnuté a pred siedmimi rokmi, keď som sa rozhodla ich namaľovať, boli ešte "in". No napriek tomu si myslím, že na to, že to boli jedny z mojich prvých digitálnych diel, tak celkom ujdú. Čo poviete?
______________________________________________________________________

Prvý obrázok, ktorý som si pre vás pripravila, je môj starý portrét speváčky Lady Gaga. Ako môžete vidieť, pochádza ešte z roku 2009 a nachádza sa aj na mojej DeviantArt stránke, kde dokonca zožal pár pridaní do obľúbených a nejeden komentár.

Na toto dielo som bola kedysi veľmi hrdá, všade som ho postovala, no dnes ho už považujem za podpriemer. Na mojom profile na pokeci mám dokonca jeden fotoalbum, kde som nahrala všetky kroky, ktoré som počas kreslenia tohoto tu vykonala + môj komentár k nim, niečo ako tutorilál.

Obrázok bol kreslený tabletom v programe Adobe Phothoshop CS 2 a jeho tvorba mi zabrala cca 4 - 5 hodín. Lineart bol kreslený podľa predlohy - fotky Lady Gaga.

Pre zväčšenie treba kliknúť na obrázok.

_____________________________________________________________________

Ďalším portrétom, ktorý dnes uverejňujem, je portrét inej speváčky, v súčasnosti stále populárnej, hoci ja jej hudbu už nepočúvam. Keď som kreslila tento digitálny obrázok, bola som sčasti jej fanúšičkou, preto som sa rozhodla venovať pár hodín z môjho života kresleniu práve Katy Perry.

Kreslený bol približne rovnakým spôsobom ako Lady Gaga pred ňou a taktiež sa nachádza na mojom DeviantArt profile, kde si vyslúžil ďalšie komentáre a "favy". Nie je ich veľa, ale v tej dobe náramne potešili.

Obrázok bol vytvorený taktiež v Photoshope, použila som na jeho kreslenie tablet a výroba mi zabrala takmer celý deň. Páči sa mi viac ako Gaga pred ním, hoci dnes by som to vedela urobiť aj lepšie, inak.

Katy Perry je známa popová speváčka, ktorá sa môže tešiť množstvu fanúšikov po celom svete a preslávila sa hitmi ako I Kissed a Girl, Hot 'n' Cold, neskôr to boli pesničky ako Firework, California Girls, Roar alebo Dark Horse.

Pre zväčšenie kliknite na obrázok.

___________________________________________________________________

Posledný fanart, ktorý vám sem pridávam, je obrázok komixovej postavy - konkrétne Poison Ivy (v preklade jedovatý brečtan). Je to jedna zo záporných postáv z Batmana, z komixov, kresleného seriálu a dokonca sa objavila aj vo filme.

Ako postavu ju mám vcelku rada, hoci moja najobľúbenejšia DC comic žena je Harley Quinn. Poison Ivy bude dokonca môj najnovší cosplay, v ktorom sa chystám ísť na AnimeShow 2015 spolu s kamarátkou, ktorá bude oblečená za Harley. Potom vám sem pridám fotky a aj nejaký DIY návod ako si vyrobiť brečtanový kostým :P

Kreslené to bolo opäť v photohsope tabletom a čas? Nekonečne dlho, najmä tie vlasy mi dali dosť zabrať a to som s nimi spokojná nie som. Znovu klik pre zväčšenie.

______________________________________________________________________

To by bolo všetko z mojej dnešnej dávky fanartov, vážení. Snáď sa vám moje diela aspoň trochu páčia a nebojte sa písať komentáre, vaše názory aj kritiku.

Vaša Farah

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára