.





.

| | | | |

utorok 1. apríla 2014

April's Fools: NHL style / Aprílové žartíky v štýle NHL

Hello to all of my readers (I know, there is soo many of you, hahahah)!

I'd like to wish you all happy First April Fools' Day! This holiday has been always linked with many of
pranks and jokes, we all like to a fool anyone around and troll them and shout in their face with enthusiastic "Gotcha!". Trolls and freaks are celebrating today all around the world and I hope you are celebrating as well by fooling your friends and relatives and making fun of them. Hopefully no one has trolled you yet today and you had fun. If not, I have some of pretty hilarious videos that might make you smile a bit.

I decided to share some of April pranks videos. They are not just some ordinary videos, but NHL related. The website www.nhl.com has posted series of pretty funny videos of players trolling thier teammates or other employees. I would like to show you some of them, they are worth watching ;)

Zdravím svojich čitateľov (ktorých je tu ako maku, haha)!

Všetkým Vám prajem krásny Prvý apríl. Tento sviatok sa odjakživa spája s množstvom žartíkov a prvoaprílových "nachytávačiek", keď si nejeden z nás s radosťou z nikoho vystrelí a do tváre mu vykričí "Nachytal som ťa!". Trollovia a blázni majú dnes sviatok a dúfam, že ste sa dnes nenechali nachytať a boli ste to vy, kto si z niekoho vystrelil a dobre sa na tom zabával. Pre tých, ktorí tak neurobili, mám aspoň pár videí, ktoré by vám mohli aspoň sčasti vyčariť mierny úsmev na tvári. 
Rozhodla som sa pridať prvoaprílové videá s tématikou NHL. Na stránke nhl.com sa dnes objavil výber tých najlepších hokejových trollov a žartíkov, ktoré sa hráčom podarili. Chcem sa s vami o ne podeliť, niektoré naozaj stoja za to ;)
Firstly I definitely had to share this video starring half-naked Ryan Kesler. Bitchez love half-naked Ryan Kesler ♥ And what could be better than Ryan Kesler without a shirt who is feeding himslef some good pizza and is trying to distract his teammate? You are right. Nothing! :P Look at him... that tattoo... *drools* Oh, right we are not here for drooling over this shirtless half-god.  His trolling is the one thing that matters :D However, Raffi didn't let Kesler caught him off guard and easily resisted tempting pizza.

Úplne prvé musím uverejniť video s polonahým Ryanom Keslerom. Všetci milujú polonahého Ryana Keslera ♥ A čo môže byť lepšie ako Ryan Kesler "hore bez" ktorý sa kŕmi pizzou a snaží sa zabávať a vyviesť z rovnováhy spouhráča? Máte pravdu, nič! :P Pozrite na neho... a to tetovanie... *sliny* Ale áno, nie sme tu kvôli tomu, aby sme slintali nad odhaleným polobohom. Pretože ide o jeho trolling :D Ale Raffi sa nenechal vyviesť z rovnováhy a pizzovému pokušeniu ľahko odolal :D




The second video show Blackhawks rookie. His teammates let him skate out of the tunnel onto Ice alone and staied in tunnel instead of skating out as they were supposed to. They laughed pretty hard at this and watched poor Matt Carey wandering all over the ice like a lost puppy and waiting for his comrades to skate out. This prank entertained all of the fans and they had reall good laught thanks to this.

Druhé video zachytáva nováčika Blackhawks, ktorého jeho spoluhráči nechali vykorčuľovať samého na ľad pred stovkami divákov a miesto toho, aby vyšli hneď za ním, zostali stáť v tuneli a so smiechom sa pozerali na chudáka Matta Careyho ako sa zmätene potuluje po ľade ako stratené šteniatko a čaká, či jeho kolegovia vyjdu von tiež. Takýto počin samozrejme nenechal divákov chladných a všetci sa na tom náramne zabávali. 




Oilers mad up really creative prank for their teammate Linus Omark. They dressed thier flight-attendant as some kind of monster or whatever and put her into the space for luggage. When Omark wanted to put his bag there she hissed at him and nearly gave him heart attack. Funny, dont't you think? I would kill them all for this If I were in his shoes! :D

Oilers vymysleli skutočne kreatívny žartík pre svojho spoluhráča Linusa Omarka. Svoju letušku obliekli za nejaké monštrum a umiestnili do priestoru pre batožinu. Keď si Omark chcel uložiť svoju tašku, vyskočila na neho a chudák chlapec skoro dostal infarkt. Vtipné, že? Ja byť ním, tak ich asi zaškrtím! :D



In the fourth video there is starring hockey player from Pittsburgh Penguins - James Neal. His teammates put a picture of a fish on his back without him knowing. This is main April Fools joke in France. Clueless Neal had no idea and he hapilly skated and was enjoing extra attention he was getting from other players. He thought of himself as big macho, but little did he know that they were all laughing behind his back that had a pic of little fishy on it xD

Vo štvrtom videu účinkuje ako hlavná hviezda hráč Penguins James Neal. Jeho spoluhráči mu bez jeho vedomia prilepili na chrbát rybu - čo je vo francúzsku zvykom robiť ako hlavný žartík na Prvého Apríla. Neal si vôbec nič nevšimol a veselo si korčuľoval a ešte sa tešil z toľkej pozornosti od okolia, že aký je on pán. Chudák, netušil, že jeho kamoši sa mu vysmievajú, že sa po ľade promenáduje s rybou na chrbte xD



And the last one is favourite toothpaste prank. This time it was Connor Corrick of Washington Capitals who got toothpaste to his face, but he is probably used to this kind of things because he carried on giving an interview as if nothing happened. If I was him, I would be pretty pissed. 

A posledným žartíkom je obľúbený žartík so zubnou pastou. Tento raz ju do tváre schytal Connor Corrick z Washingtonu Capitals, ktorý je zrejme na takéto veci zvyknutý a vôbec si z neho nič nerobil. Pokračoval ďalej v rozhovore, ako keby sa nič nedialo. Ja na jeho mieste by som bola pekne naštvaná. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára