.





.

| | | | |

utorok 29. septembra 2015

Lady & Tramp


Assassin's Creed Syndicate fanfiction

 [ Jacob Frye x OC ]



~

Dovoľte mi predstaviť vám svoju úplne prvú fanfikciu na herný fandom Assassin's Creed. Táto hra patrí k mojim úplne najobľúbenejším a všetky jej pokračovania som si mimoriadne obľúbila. V októbri 2015 vyšlo jej nové pokračovanie s podtitulom Syndicate s hlavnými hrdinami Jacobom a Evie Frye. Asasína Jacoba Frye som si už od prvých uverejnených videí a trailerov mimoriadne obľúbila, preto som sa rozhodla písať fanfikciu na túto postavu. Pôvodne bola táto poviedka iba jednorázovka, no rozhodla som sa urobiť z nej sériovú poviedku na pokračovanie.

Upozorňujem, že som začala túto poviedku písať pred tým, ako vyšlo samotné pokračovanie hry a tým pádom som ešte nemala dostatok informácii o deji herného pokračovania AC Syndicate, ani o Jacobovom kompletnom príbehu a charaktere. Ospravedlňujem sa, ako po vydaní celej plnej hry Jacob nebude taký, ako ho vykresľujem v tejto poviedke. Snažila som sa vyvarovať OOC, ale môže sa stať, že sa tomu nevyhnem, snáď to pochopíte.

Všetky postavy - okrem mojich vlastných OC - a miesta, ktoré sú použité v tejto fanfikcii sú majetkom Ubisoftu a ja si na ne nevyhradzujem právo. Táto poviedka nebolo písaná za cieľom nadobudnutia finančnej odmeny. Moje vlastné OC patria mne a preto by som bola rada, keby ste ich nikto nevydával za svoje, za pochopenie ďakujem.



Poviedka Lady & Tramp - vznikla v septembri 2015

* * *

~ venujem všetkým, ktorí majú radi historickú fikciu a Assassin's Creed hry





* * *

"As far back as I can remember, I've always wanted to be part of London. Part of the greatest city in it's grandest moment. And if you believe it, you are a bloody fool. When you steal from the rich, it's criminal. But stealing from the poor, that's capitalism."

- Jacob Frye _________



t r a i l e r


"I am no criminal, I just do as I please..."

"No matter how rich our foes, no matter how deadly.
We will not fail.
With every swing of my wrist, I'll break control.
And together we will take London back."

* * *

I wish that I was in your shoes.
Maybe I'd understand the pressure.

My temper's alway on the loose.
I made a wow to forget her,
forget her.

You break the fall
It's not easy to trust

I wanna love you
but I'm just too cynical

* * *



I N F O


Názov: Lady & Tramp

Fandom: Assassin's Creed Syndicate

Hlavné postavy: OC - Rose Dashwood | Jacob Frye | Evie Frye | OC - Emily Bouchard

Vedľajšie postavy: Henry Green | Crawford Starrick | Pearl Attaway | Charles Darwin | Alexander Graham Bell | Clara O'Dea | Mary Anne Disraeli | Maxwell Roth

Žáner: romantika | dobrodružstvo | historická dráma | akcia

Čas deja: 19. storočie / viktoriánska éra

Miesto deja: Londýn, Spojené kráľovstvo

Dej: Rose Dashwoodová je mladé dievča žijúce v Anglicku počas viktoriánskeho obdobia, pochádzajúce z bohatej vidieckej rodiny. Keď ju jej matka pošle na istý čas bývať k tete Emily, ktorá žije v Londýne, musí sa vysporiadať s obrovskou zmenou v jej živote a taktiež s tým, že sa od nej očakáva, že si čoskoro nájde nejakého snúbenca významného postavenia. Ulice Londýna však vedia byť nebezpečné a práve vtedy sa z tmy vynárajú záhadní pouliční gangstri, ktorí nie sú úplne takí, ako si ich Rose predstavovala. Jeden z nich jej dokonca zachráni život a vzbudí v nej záujem, ktorý doposiaľ nepoznala.

Stav: rozpracované

Rozsah: cca 10 kapitol

Prístupnosť: 12+ (neskôr sa môže zmeniť na 15+)

Varovanie: násilie, krv, nadávky, chudoba a bieda

Betareader: n/a



P L A Y L I S T :


* * *








K A P I T O L A _ 3

K A P I T O L A _ 4

K A P I T O L A _ 5

K A P I T O L A _ 6

K A P I T O L A _ 7

K A P I T O L A _ 8

K A P I T O L A _ 9

~



~

Rose Marie Dashwoodová - mladá dievčina žijúca v Anglicku, ktorá pochádza z bohatej rodiny. Ich rodinné sídlo leží v malebnom vidieckom prostredí a preto Rose nie je zvyknutá na rušný život vo veľkomeste. Jej pokojný život sa zmení, keď ju matka pošle na istý čas bývať k tete Emily do Londýna za cieľom, aby sa vzdelávala. Rose doposiaľ nepoznala žiadnych iných mladých mužov ako tých, ktorí patrili k jej rodine a príbuzným. Očakáva sa však od nej, že si čoskoro nájde manžela z dobrej spoločnosti, keďže je najstaršia z troch sestier Dashwoodových. Dievčina je zmätená, o láske a vzťahoch toho vie zatiaľ len toľko, čo sa dozvedela z milostných románov, ktoré ju počas dospievania sprevádzali. Obáva sa života v Londýne, no podvedome túži po dobrodružstve. Je trochu naivná a neskúsená, no má veľký zmysel pre spravodlivosť. Okrem toho jej nechýba ani súcit a určitá dávka zvedavosti a napriek tomu, že je bohatá, život v prepychu nie je vylúčene to, po čom túži.


Jacob Frye
- mladý muž, ktorý pochádza z Londýna. Žije vo veľmi nebezpečnej štvrti tzv. Diablovom kotli a je vodcom jedného z najobávanejších a najnebezpečnejších pouličných gangov Londýna - ktorý sa nazýva The Rooks. Jacob spolu so svojou sestrou - dvojčaťom - Evie sú členmi britského rádu asasínov, ktorý sa snaží vyhladiť témplárov a prevziať späť kontrolu nad mestom. Jeho hlavným cieľom je zbaviť Londýn korupcie a konšpirácie, z čoho pramení, že má veľký zmysel pre spravodlivosť a túži pomôcť tým, ktorí si sami pomôcť nedokážu. Okrem toho je však aj dosť zbrklý, nerozvážny a sebavedomý, do všetkého sa vrhá bez rozmýšľania a nerobí mu problém pobiť sa s niekým do krvi. Napriek jeho divokej povahe sa však vie správať aj ako gentleman a svojej sestre je nadovšetko oddaný, bol by pre ňu ochotný urobiť čokoľvek. Viac info tu.


Evie Frye - táto mladá žena je Jacobovo staršie dvojča, ktoré je rovnako ako jej brat súčasťou rádu asasínov. Evie je dokonca ich majstrom a jej schopnosti sú pozoruhodné na tak mladú ženu. Vychovávaná bola v duchu kréda asasínov, ktoré do nej vštepoval jej otec. Spolu s Jacobom pracujú na vyčistení Londýna od templárov, korupcie a biedy. Na rozdiel od svojho brata, Evie je jeho presný opak - je rozvážna, rozumná, vždy najskôr premýšľa a potom koná a nerada sa vystavuje pozornosti. Jej zručnosti sú vskutku výnimočné a je obávaná i medzi najtvrdšími chlapmi. Napriek svojmu drsnému imidžu je v skutočnosti veľmi milá, láskavá a chápavá a leží jej na srdci dobro nevinných, preto bojuje za nich - za tých, ktorí sa nemôžu brániť. So svojim bratom má dobrý vzťah a hoci nie je príliš ženský typ, má radšej akciu, rada by si našla aj nejakú spriaznenú dušu rovnakého pohlavia.


Emily Bouchard
- je mladšou sestrou matky Rose, ktorá sa odsťahovala so svojim manželom do Londýna. Emily nikdy nemala vlastné deti a pred dvoma rokmi bol jej manžel George zavraždený za veľmi záhadných okolností. George Bouchard bol veľmi zámožný a vplyvný muž a zanechal svojej žene obrovské bohatstvo a rozsiahlu rezidenciu v bohatej štvrti Londýna. Emily Bouchardová je veľmi poprednou osobnosťou s významným postavením a viacerými dôležitými kontaktmi po celom Londýne. Hoci nemá vlastné deti, často navštevuje panstvo rodiny Dashwoodových a k dcéram svojej sestry sa vždy správala štedro. Privolila na to, aby šla Rose bývať na nejaký čas k nej do Londýna, je ochotná poskytnúť jej potrebné vzdelanie, aké by mala mladá dáma mať a taktiež ju uviesť do spoločnosti. Občas býva nekompromisná a zásadová, no na Rose aj celej jej rodine jej naozaj záleží.

* * * 



Ďakujem všetkým za prečítanie a komentáre.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára