.





.

| | | | |

pondelok 29. februára 2016

Moments in Dark - J a d e ~ [himuro x reader]

Ani netuším, že prečo to sem vlastne dávam. Doteraz nechápem, ako som niečo takéto mohla dopísať, ale to je v podstate jedno. Tak nejako som myslela, že sa k tejto ridiculous sérii už vôbec nevrátim, začínam pomaly banovať, že som sa do tohto vôbec niekedy pustila a cca pred rokom mi to prišlo ako dobrý nápad, teraz už nie. Prečo to vlastne znova oprašujem? To tiež vôbec netuším, možno to bude tým, že mám zase úplne plnú hlavu kade čoho a potrebujem to vyprázdniť, preto som tak nejako tento, nazvime to shit, zbúchala a chcem mať s tým už pokoj a snáď sa mi v hlave uvoľní miesto aj na niečo iné, aby som mohla konečne napísať aspoň jednu vec, s ktorou budem spokojná a bude ma baviť. Konkrétne toto tým veru nebude, ale čo už. Vlastne si ani nemyslím, že by toto mal niekto čítať, ušetríte si zbytočne zabitý čas, ale ak si náhodou niekto predsa len prečíta, tak vedzte, že je to fakt o ničom. Pokúšala som sa, ale nejako ma proste toto už písať vôbec, ale vôbec nebaví... ._. Ako vždy, obsahuje scény nevhodné pre maloletých a čítajte iba v tom prípade, že už máte aspoň občiansky preukaz. Tento raz je to Himuro x reader, pretože mi v hlave dookola znela táto pesnička, ktorej sa touto cestou ospravedlňujem, že bola zneužitá na tak nepekné účely. Upozornenie: je to dosť angsty, mala som divnú náladu, keď som to písala...


- Moments in Dark -

Jade
~
Himuro Tatsuya x reader

Počet slov: 2 808

pred čítaním si pustite:





J a d e

[ himuro tatsuya ]

Himuro.Tatsuya.full.1255023.jpg

~*~

My arms are open for you look at me now
Baby if you want you got me


Jak moc hlúpe je zamilovať so do svojho najlepšieho priateľa? Vie to niekto? Snáď to pochopí iba ten, kto si niečo také zažil na vlastnej koži. Ako ja, pomyslíš si. Sleduješ ho, toho, kto môže za ten chaos v tvojom vnútri, ktorý nie a nie utíchnuť. Každý jeden jeho pohyb poznáš už takmer naspamäť. Každý švih pevnými dlaňami, každý výskok, každé nadýchnutie a ten spôsob, ako si odhrnie vlhké vlasy z tváre, keď je dolu, na ihrisku. Iba niekto, to sa s Himurom pozná tak dlho ako ty, tuší, že vždy, keď pevne zovrie svoje pery, tie, ktoré ťa vždy vytáčajú do nepríčetnosti, tuho premýšľa, aký bude jeho ďalší ťah. Vždy, keď zovrie dlane v päsť, je zahnaný do úzky, ako zviera a jeho inštinkty sa prebúdzajú naplno. A kto iný, ako ty vie, že keď sa niekto čo i len jemne dotkne jeho zátylku, začne vyvádzať, pretože je tak moc šteklivý...

Prvý raz si si uvedomila ako beznádejne ten oheň v tvojom vnútri horí nadarmo, keď si si všimla, ako sa díva na ostatné... Ostatné dievčatá, ten jeho pohľad je vždy rovnaký, keď uvidí niečo, čo sa mu páči. Jeho zrenice sa vždy rozšíria, adrenalín sa zvýši, žila na jeho krku mierne vystúpi a ty môžeš takmer cítiť tie kvapky potu, ktoré sa mu pomaly derú na povrch, po celom tele, ako by vystúpili aj na tvoje pokožke. Vieš, že má veľmi rád spoločnosť žien, videla si ho už nespočetne veľa rázy nejakú z nich očariť. Je to úplne prirodzené, niekto ako on... Ako by inak mohol? A potom... Pozrie na teba a jeho pohľad je úplne iný.

Žiaden oheň, žiadna spaľujúca túžba v jeho vnútri. Si pre neho len kamarátka. Iba priateľka, ktorá ho pozná od detstva a ktorá napriek tomu, že ho miluje z celého srdca, je a vždy bude iba ten človek, ktorý mu je blízky, ako súrodenec, ale nikdy neprekročí tú tenkú, no v tomto prípadne veľmi pevnú hranicu túžby. Nikdy sa mu nerozšírili oči, nikdy. Nezažila si to, hoci si o tom vždy tajne snívala. Jeho pohľad vždy znežnie, keď sa stretne s tvojim očami, ale ten spôsob... Iba kamarátka. Vždy iba kamarátka.

Jak moc hlúpe je zamilovať sa do svojho najlepšieho priateľa?

Veľmi hlúpe...

~*~

I know you're broken darling and I won't let you down
Baby I've been waiting for you


Nespočetne veľa rázy si ho videla stratiť pre nejakú hlavu. Vedela si, že koľko krát sa sklamal a koľko krát zase sklamal on, koľko dievčenských sŕdc potešil a potom zlomil. V poslednej dobe sa rozhodol hodiť city za hlavu a užívať si. Vie, že môže mať každú, ktorú chce a vie ako dosiahnuť svoje. Ale ty... Ty nemôžeš mať toho jediného, po ktorom túžiš. Vždy iba kamarátka...

Nikdy by ti nedal možnosť dokázať mu, že si tu pre neho, v každom možnom ohľade. Akoby úplne prehliadal tie city, ktoré z teba priam sálajú, vždy v jeho prítomnosti. Vždy ten rovnaký úsmev, to rovnaké gesto, nežné pohladenie. Jeho pery sa dotkli tvojej pokožky, už nespočetne veľa rázy, ale nikdy tak, ako by si si želala. Vždy iba letmý bozk, na čelo. Nikdy nie na pery, nikdy nie s tou túžbou a s tými emóciami, aké ťa priam rozožierajú zvnútra.

"Prepáč, mi, zlato, viem, že som sľúbil, že sa ti budem venovať, ale..." Znova ten vyčítavý pohľad, previnilý, až ti z neho zovrie srdce. Položí svoju dlaň na tvoje plece a tvoje vnútro je opäť tak moc rozochvené jediným dotykom. jeden jediný dotyk stačí. A presa to nevidí, nevidí tú úzkosť v tvojich očiach, tú túžbu a beznádej.

Jeho dlaň má v moci iná... Sleduješ ako ho ťahá so sebou preč, vieš dobre, že dnešnú noc sa bude venovať jej a ty, jeho najlepšia kamarátka, opäť tu zostaneš tak sama.

"Chápem." Nesmelý pohľad k svojmu poháru s pitím, tá úzkosť je takmer zaplavujúca, takmer ti znemožňuje dýchať, no snažíš sa to všetko skryť. Nepotrebuje to vidieť, nepochopil by...

Falošný úsmev na tvojich perách priam až bolí, no všetko je v poriadku, nič si nevšimol, je to jeho život, jeho rozhodnutia. Nemôžeš ho prinútiť cítiť... Nemôžeš.

"Vedel som, že s tebou môžem rátať."

"Bav sa." Ľahké zamumlanie, odvrátiš hlavu, nechceš sa pozerať, ako sa prsty tej ženy dotýkajú jeho pokožky. Ako sa chichoce lebo vie, že dnes vyhrala. Zásah do čierneho. Ale nikdy nebude vedieť plne oceniť, nikdy nie tak ako ty. Žiadna k nemu nebude nikdy cítiť to, čo ty.

Sleduješ ich, ako sa vzďaľujú. Jeho ruka omotaná kolo jej pása. Priala by si si, aby si bola na jej mieste ty, i keď je pravda, že to, čo s ňou plánuje, plánoval už s ďalším veľkým počtom tých, ktoré boli pred ňou. Nemá ju rád, nemá tak moc, ako teba a predsa ten spôsob ťa privádza do zúfalstva. Si len kamarátka, nič iné. Žiadne napätie, vzrušenie, roztúžené pohľady, zahmlená myseľ. Iba kamarátka...

´Vedel som, že s tebou môžem rátať.´

Nevidíš, že som tu vždy pre teba? Prečo tu nemôžeš by aj ty pre mňa? Celý? Iba pre mňa?


~*~

I know you like acting like you don't care
But I can be distant don't want to be distant anymore

I know you like acting like you don't care
But I can be distant don't want to be distant anymore


"Prečo si toto robíš, Himuro?" Zúfalo hľadíš na postavu, ktorá zhrbene sedí na tvojej pohovke, dlane pritisnuté k tvári, jeho prsty zúfalo prechádzajú pomedzi jednotlivé pramene tmavých vlasov. Frustrácia a rozhorčenie z neho doslova sála. Tvrdohlavo pokrúti hlavou.

"Ty tomu nerozumieš, je to všetko komplikované..."

Stisneš pery, ruky založíš v bok, už sa na neho nemôžeš ďalej pozerať, ako sa trápi. A znova kvôli nejakej inej... Nič nie je komplikované, všetko je tak krásne a smutne jednoduché. Ani ti nedal šancu pochopiť to, pochopiť jeho... Vieš dobre, ako moc sa v ňom zmietajú pocity. Hnev, znechutenie, sám si ich vytvára. Sám sa púšťa do vecí, ktoré ho ničia a pri tom nevidí, koho má celý ten čas pri sebe.

"Skús ma zasvätiť," prisadneš k nemu, opatrne sa dotkneš jeho ramena, jeho pokožka je zakaždým akoby posiata miliónom drobných častíc, ktoré spôsobujú elektrické napätie zakaždým, keď sa jej dotkneš. Je to tak moc beznádejné, sedieť vedľa neho a nemôcť sa ho dotknúť tým spôsobom, po akom túžiš. A pri tom by stačilo tak málo, začať vnímať... Prečo je tak slepý?

"Nechcem ťa tým zaťažovať, to sú moje sračky."

Áno, trápenie je jeho, ale čo to snáď nevidí? Že všetko, čo prežíva, prežívaš aj ty, s ním. Pre neho si iba kamarátka, ale i napriek tomu, akoby ste boli spojení, neviditeľným putom, ktoré je ťažké pretrhnúť. A ktoré ťa núti cítiť takmer každú emóciu v jeho vnútri, akoby si na neho bola nedobrovoľne napojená, akoby ste zdieľali rovnakú myseľ.

"Neznášam, keď ťa takto vidím," vydýchneš. Dala by si všetko na svete za jediný kúsok toho citu v ňom, ktorý prežívaš ty. Keby tak mohol vidieť, cítiť... Keby to mohol pochopiť, keby to bolo také jednoduché, ukázať mu, ako sa veci majú. Vieš však dobre, že pre neho si len niekto, o koho sa môže vždy oprieť, komu nikdy nebude patriť.

Pritiahne si ťa k sebe, jeho tvár sa zaborí do krivky medzi tvojim plecom a krkom. Cítiš jeho šteklivý horúci dych, tvoje srdce akoby na malú chvíľu znehybnelo, akoby všetko prestalo existovať a ty dokážeš vnímať iba tohto utrápeného mladého muža v tvojom náručí. Ktorý ti napriek tomu, že ho tvoje ruky pevne zvierajú, že slastne priviera oči a nechávať tvoje prsty, aby jemne prechádzali pomedzi pramene jeho tmavých vlasov.

Ten dotyk je tak moc intímny, no i napriek tomu z neho necítiš všetko to, čo sála z teba. Nie je to rovnaká túžba, chtivosť, potreba byť a cítiť. Vzrušenie, či oheň, ktorý vypĺňa celé tvoje vnútro. Je tak chladný, možno ťa má rád, svojim spôsobom, ale nikdy to nebude dosť, nikdy dosť na to, aby si zažila ten pocit uspokojenia...

"Prečo nemôžu byť aj iné také ako ty?" Povzdychne si a opäť pocítiš to šteklenie na krku. Prečo ti to robí? Prečo ťa takto trápi, hoci sám o tom netuší. Raz mu to budeš musieť povedať, priznať sa. Odhaliť, čo vo svojom vnútri prežívaš už tak dlho. Ale za akú cenu? Rozbije sa naše priateľstvo? Bude ťa vnímať inak ako pred tým? Chceš o neho naozaj prísť za každú cenu? Radšej po jeho boku a nevypočutá ako to všetko pokaziť. Naozaj to ešte vydržíš?

"Ach, ty blázon, keby si tak vedel..."

Hľadáš niekoho ako ja a nevidíš, že niekto je rovno pred tebou...

~*~

Darling look at me standing here
This is my promise, cross my heart promise, this is all yours

Netušíš, ako sa ti to podarilo, no napokon na to prišiel. Už si viac tú neistotu, ten chaos nedokázala potláčať, tvoje vnútro by inak explodovalo. A hoci sa trasieš nervozitou, úzkosťou, možno je to posledné zrnko piesku, ktoré nachýli váhu a vaše krehké puto, vaše priateľstvo sa rozpadne. Ale stálo to za to. Ťaživý pocit bol už neúnosný.

"Nemôžem, ja... Naozaj nemôžem."

"Prečo nie?" Do očí sa derú slzy, frustrácia napĺňa to prázdno, ktoré jeho slová spôsobili. Prečo nie? "V čom som ja iná ako ostatné? Prečo nie som dosť dobrá?"

"Tu nejde o to." Rezignovane prejde dlaňou po svojej tvári. Jeho šokovaný výraz sa pomaly zmenil na niečo iné, nedokážeš v ňom čítať, tento raz nie. Tvoje slová ho šokovali, to si očakávala a hoci ti konečne spadol kameň zo srdca, jeho činy a hlavne jeho myšlienky ťa zraňujú. A o čo teda ide?!

"Nechcem ti ublížiť, si iná ako ostatné. Ty si predsa človek, na ktorom mi záleží najviac."

"Nechápeš, že mi ubližuješ týmto? Už nie som malé dievčatko, viem sa o seba postarať a viem, čo chcem."

Jeho dlane zovrú tvoju tvár. Červenú od hnevu, emócie ťa takmer požierajú, zabraňujú ti normálne myslieť, formulovať slová. Jeho prítomnosť a ťažoba tohto okamihu ťa takmer dusí. Keď palcom jemne prechádza po tvojej lícnej kosti, nedokážeš pochopiť o čo mu ide, ako sa k tomu všetkému stavia. Čo s nami bude?

"Nechcem o teba prísť." Vydýchne a pritisne svoje čelo k tomu tvojmu. Už nechceš viac opatrných dotykov, vieš dobre, že to nebudeš ľutovať a vieš aj to, že on je to jediné, čo naozaj chceš, za akúkoľvek cenu.

Už to konečne pochop, Himuro. Chcem ťa a túžim po tom, aby si aj ty chcel mňa.

See these feelings are outta control
Talk about losing losing all my shit for you
Cause I've been thinking about thinking about
Putting my body body body on top of you

"Nezaslúžim si niekoho ako ty." Jeho hlas je takmer chrapľavý, netušíš, či cíti rovnaké pocity ako ty, ale jeho prsty pomaly putujú po nahej pokožke tvojho chrbta, keď vkĺzne pod lem trička. Spánkom sa oprie o tvoje čelo, vzrušenie, ktoré sa ťa zmocňuje, prichádza vo vlnách, jedna za druhou ťa obmývajú a už niet cesty späť. Niečo v tvojom vnútri sa ťa pokúša varovať, že možno dopadneš ako ďalšia z mnohých... Ale dokážeš v takejto chvíli vôbec myslieť na dôsledky? Veď si sa mu predsa už dávno odovzdala celá, na niečo takéto si čakala tak moc dlho.

Ukončiť toto úmorné, vyčerpávajúce a trpké čakanie znie tak oslobodzujúco. Ak konečne prijme to, čo sa mu pokúšaš tak dlhú dobu ponúknuť, čo viac môže byť lepšie? Čo môže byť sladšie ako pocit, že si v jeho náručí tak ako je on v tvojom a vaše pocity sú vzájomné? Že sa na teba konečne pozrie tým spôsobom, ktorý ťa núti strácať svoju myseľ, utápať sa v sladkej extáze, ktorá ti zaplavuje mozog, celé telo, každý jeden zmysel...

Upokojuje tvoju myseľ a zároveň vyvoláva uragán v tvojom srdci. Chlad a horúčava sa miešajú dokopy. Cítiš, ako konečne prijíma to, čo sa mu pokúšaš odovzdať už dávno. Odovzdať ten obrovskú kus seba, až z teba nezostane nič, veď mu patríš celá. Už veľmi, veľmi dlho...

"Povedala som ti predsa, že tu vždy budem len a len pre teba."

~*~

You know how I see you, we should be one
Cause I already told you baby
Last time that I tried to sing you this song
Couldn't get the words out baby


Keď sa jeho pery dotknú tých tvojich po prvý raz, je to ako keby niekto založil v tvojom vnútri oheň. Nanovo, omnoho silnejší a pálivejší ako pred tým. Každý jeden centimeter tvojho tela priam horí, ale je to tak príjemný oheň, tá horúčava je tak úžasná, že by si bola ochotná nechať sa spáliť na prach. Každým jedným zachvením tela, privretím viečok a slastným povzdychnutím dávaš najavo, ako moc si po tom túžila. Po ňom

Niečo podobné si očakávala len vo svojich snoch, no táto realita je lepšia, ako čokoľvek iné. To, že je tu teraz s tebou, je stále takmer ako zo sna. Jeho postava sa týči nad tvojou a on si vychutnáva pohľad na teba, akoby ťa snáď videl prvý raz, akoby konečne po dlhej dobe otvoril oči a začal vnímať... Možno ťa konečne uvidel v novom svetle - v takom, akom si ho ty videla už dávno pred tým.

Vaše oči sa navzájom stretnú, nemo mu dávaš najavo, čo všetko sa ukrýva v tvojom vnútri a on to prijíma. Prijíma tak, ako by si nikdy ani nedúfala. Konečne si uvedomil, že hoci nie si ako statné, neznamená to, že nie si jeho. Patríš mu a on konečne môže patriť tebe. Tá krehká linka, ktorá vás oboch už oddávna spája sa nepretrhne a ak by náhodou aj, urobíš všetko pre to, aby si jej druhý koniec nikdy nepustila. Si pripravená, vieš, že to chceš, viac ako čokoľvek iné na svete.

Skloní hlavu, opäť ochutná tvoju pokožku, venuje sa každému miestu s takou precíznosťou a dôkladnosťou. Akoby si bola niečím, čo si odopieral veľmi dlhú dobu, zakázané ovocie, do ktorého chuť konečne podráždi jeho zmysly. A pokračuje stále nižšie, rúca všetky bariéry, ktoré kedy boli vystavané, to, čo je medzi vami dvoma, sa kompletne zmení. Nie sú žiadne tajomstvá, žiadne obmedzenia.

I napriek tomu nedokážeš prehliadnuť ten výraz v jeho tvári. Akoby ho trápila neistota, pevne stisnuté pery, jeho ruka sa chveje, keď prechádza po tvojom nahom tele, akoby sa snáď bal dotknúť, cítiť. Akoby si sa mala pod jeho prstami každú chvíľu rozplynúť.

"Čo sa deje? Nie je to niečo, čo by si pred tým už nerobil," zašepkáš a jeho oči sa opäť uprú k tvojej tvári. Je to neistota, váhanie v jeho očiach. Himuro, vždy tak sebavedomý, presne vie, čo kedy urobiť, no tento raz ti pripomína toho neistého mladého chlapca ako kedysi, pohľad, ktorý nedovolil vidieť nikomu inému, len tebe.

"Tento raz je to úplne iné," vydýchne. "S tebou je to úplne iné."

Tá opatrnosť, s akou sa ťa dotýka, správa sa k tebe ako k porcelánovej bábike, akoby si bola to najkrehkejšie, čo kedy vo svojich rukách zvieral. Napriek tomu zrejme už pocítil tú odovzdanosť a pochopil, ako moc mu dôveruješ a ako moc toto všetko chceš.

Je pravda, že si o tomto snívala už mnoho rázy, vždy to bolo príliš opovážlivé, príliš nedosiahnuteľné. A keď pocítiš to neznáme spojenie ktoré medzi vami práve prebehlo, prehneš sa v slastnom kŕči. Už sa nedrží späť. Pochopil to, že chceš niečo, čo ti môže dať jedine on. A iba v tom prípade, že sa tomu poddá tiež.

Zažívať niečo takéto s osobou, ktorej už odjakživa patrilo tvoje srdce, je úplne iné, ako kedy kto popisoval. Ani tie najprecítenejšie diela nedokážu slovami popísať, aký je to pocit. Byť v jeho náručí, cítiť každý jeho pohyb a zdieľať to všetko s ním. Odovzdať sa jeho skúseným rukám a dovoliť mu, aby si ťa vzal celú. I tak si mu vždy patrila bez ohľadu na to, či to chcel, alebo nie.

Možno sa tá krehká hranica medzi tým, čo by si mala a čo nie práve zrútila. Možno sa to puto medzi vami jedného dňa predsa len pretrhne, možno to priateľstvo, ktoré ste celé tie roky pevne budovali bude naštrbené. Ale kvôli tomuto všetkému sa oplatí riskovať.

Aspoň raz okúsiť ako chutí raj a potom už môžem zhorieť aj v pekle.

Do I have to write it on your bedroom wall, you fool?

"Nemôžem uveriť, že sme to urobili." Zamumlanie, ktoré mu unikne pomedzi pootvorené pery ťa opäť pošteklí na krku, ku ktorému ma pritisnutú tvár, akoby malé pohladenie pierkom.

Pousmeješ sa, kto by niečo takéto povedal? Konečne.

"A nemôžem uveriť, že som to doteraz nevidel," pousmeje sa aj on. Presne vieš, o čom hovorí, no nedokážeš sa na neho za tú doterajšiu zaslepenosť hnevať. Sľúbila si mu, že tu vždy budeš s ním, i keď ťa mnoho rázy privádzal do šialenstva. Za ten pocit, byť v jeho náručí a cítiť to, čo cíti aj on, to stálo. Prešla by si si tým peklom zas s znovu. Kvôli nemu. Kvôli vám obom.

Už si to konečne pochopil, ty blázon?



Ďalšie diely:

2 komentáre:

  1. Proč?!
    Na začátku mám chuť řvát jak malé dítě, prostě friendzone se vším všudy... Tohle je nejhorší, co snad může být, když chceš, ale on to nechce vidět.
    A kolikrát ti ten člověk pak brečí na rameni... oh bože... Tohle mě vždy rozseká!

    A pak to, jak mu to došlo, tu paniku jeho jsem cítila i přes tu obrazovku.
    Co následovalo pak, bylo už jen prostě skvost, pomalý začátek, kdy zjišťoval, zda vlastně může nebo ne a pak když přišel na to, že může...
    AH... tohle stálo si to znova přečíst. :) <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ešte raz! ♥ Friendzone je hrozný... a zaujímavé je to, že chlapi stále všade fňukajú, že sa to týka iba ich. No, veru netýka!

      Odstrániť