.





.

| | | | |

sobota 21. marca 2015

Moments in Dark - S a p p h i r e ~ [ aomine x reader ]

Zdravím vás, zlatúšikovia moji. Prečo takéto familliárne oslovenie? Zaslúžite si, urobili ste mi neskutočnú radosť úžasnými komentármi k predchádzajúcim dielom tejto série. Ako som už v predošlom oneshote spomínala, ďalší na rade je Aomine Daiki a preto práve o ňom je dnešná časť série Moments in Dark. Farah sa nejako s týmito oneshotmi rozbehla, že? Ani neviem, že prečo, no nejako sa ma ešte stále drží múza, tak snáď neodíde. A i keď nič nestíham, na písanie tohoto som si čas proste musela nájsť.

Písala som už, že Aomine (♥) je moja srdcová záležitosť, a naozaj je tomu tak. Od prvej chvíle, čo som ho videla na fanartoch, som sa do neho zapozerala, dalo by sa povedať, že čiastočne aj kvôli nemu som sa konečne dokopala pozrieť si Kuroko no Basuke, o ktorom som pred tým nechcela ani počuť. No pár fanartov na tumblr mi stačilo, aby som sa nakoniec nechala presvedčiť a ako už viete, závislosť bola na svete. Takže na jeho časť som sa... ani nie, že tešila, ale mala som od toho veľké očakávania a nie som si istá, či som ich splnila a či som s týmto tu vôbec spokojná. Ale posúďte vy. Možno je Aomine pre mňa až príliš nedosiahnuteľný stupienok a písať na neho mi nie je dovolené (lol, teraz tu kecám úplne odveci, neviem, či vôbec niekto pochopí, čo týmto chcel básnik povedať :D). Každopádne, ospravedlňujem sa ti, milovaný Daiki, že som si dovolila o tebe napísať tento výplod.

Pri minulom oneshote s Midorimom ste sa moc romantiky nedočkali, no snáď sa vám páčil i tak. Tu som sa to snažila trochu vynahradiť, takže na niekoho vkus môže byť tento oneshot trochu moc presladený. Ak sa vám to bude zdať a bude vám to proti chuti, tak sa vopred ospravedlňujem, akosi som sa nechala uniesť.

V dnešnej jednorázovke je použitá jedna z mojich najobľúbenejších pesničiek vôbec - od úplne famóznej interprétky menom Banks, vážne robí dokonalú hudbu, som na nej závislá už dlho. Jej piesne som už použila pri písaní na Kiseho a Kagamiho a ešte sa ďalších dočkáte. Perfektne mi ku konceptu sedia.

Snáď sa aspoň niekomu bude tento oneshot páčiť, užite si čítanie, pustite si pesničku a nezabudnite vyjadriť názory v komentároch, veď viete, že Farauška je na ne neskutočne moc zvedavá a ako moc sa z nich dokáže vytešovať :P Na nasledujúci diel, ktorý výjde, si budete musieť počkať, pretože by mal teoreticky ďalej ísť Murasakibara (úprimne, Murasakibara mi ako postava nepríde ani za mak príťažlivá, takže si neviem predstaviť, ako budem písať niečo o ňom, no pokúsim sa), no ešte som ho ani nezačala písať, miesto toho som rozpísala oneshot na Imayoshiho, takže pravdepodobne to bude nabudúce on.

Prajem príjemné čítanie a nezabudnite komentovať, naozaj, ak by aj iba jediným slovom, dajte mi vedieť vaše názory :)

Farauška

__________________________________________________________________________


- Moments in Dark -

Sapphire
~
Aomine Daiki x reader

Počet slov: 1 417

pred čítaním si pustite:


Banks - Waiting Game

_________________________________________________________

S a p p h i r e

[ aomine daiki ]


tumblr_ngffhmeoW01twl2o5o1_500.jpg

( theme )

~*~

I'm thinking it over
The way you make me feel all sexy but it's causing me shame

~*~

Po lícach stekajú horúce slzy. Krv sa ti búri v žilách a ten adrenalín je takmer neznesiteľný. Chveješ sa od hlavy po päty a sleduješ dianie pred sebou. Údery lietajú z jednej strany na druhú, na zem dopadajú kvapky čerstvej krvi. Jej kovovú pachuť môžeš cítiť zakaždým, keď sa nadýchneš.

No tušíš, že už sa viac nemusíš báť. Je tu s tebou. Prišiel si po teba. Zachráni ťa.

"To máš za ňu." Slová, ktoré boli vyslovené, už nejde vrátiť späť. Aj napriek tomu, že sa nedokážeš sústrediť, neunikol ti ich nebezpečný podtón. Počuješ náraz pästi a praskanie sánky. Ston a krik. Opäť tá horká pachuť krvi vo vzduchu. Opäť ten zvuk dopadajúcich kvapiek, ktoré ako rubíny sfarbia podlahu dočervena.

Viečka máš pevne stisnuté. Nechceš sa pozerať na ten výjav pred sebou. Už si toho videla dosť. Pocítiš, ako sa tvoje ruky vyslobodia zo zovretia pevného povrazu, ktorý za sebou zanechal stopy. Odreniny pália, no nie tak moc, ako pália slzy v tvojich očiach.

"Daiki..." Roztrasenými prstami sa jemne dotkneš jeho lícnej kosti. Tvár mu hyzdí pár zranení. Z kútika úst steká jemný pramienok krvi. Napriek tomu sa usmieva. Jeho dúhovky akoby odrážali farbu polnočnej oblohy. Jediné, čo chýba, sú žiarivé hviezdy v nich.

"Si v poriadku." Vydýchne a opatrne priloží svoje doráňané čelo k tvojmu. Je horúce, v tak veľkom protiklade s tvojou ľadovou pokožkou. "Nedovolím, aby ti ktokoľvek z nich viac ublížil." Prestaneš sa triasť. Pevné ruky si privinú tvoju drobnú postavu k sebe. Sála z neho teplo. Po dlhej dobe sa opäť cítiš v bezpečí. Opäť sa cítiš ako doma.

Tmavomodré vlasy ťa pošteklia na nose, keď sa skloní, aby nežne pobozkal miesto nad tvojou sánkou a telom ti prebehne elektrický náboj. Opäť sa zachveješ, no tento raz to nie je od zimy. Ani od strachu. Spôsobil to on.

"Poď, vezmem ťa odtiaľto preč." Šepot. Jeho hlas je tak hlboký a predsa z neho ide akýsi láskavý tón. Taký si u neho ešte nepočula. Srdce akoby zovrela železná päsť a každý tvoj nádych je odrazu ťažší a ťažší.

Vezme ťa do náruče a spolu opustíte to špinavé páchnuce skladisko, nechávajúc za sebou bezvládne telá tých, ktorí sa ti pokúsili ublížiť. Vykročíte do tmavej noci. Na nebi svietia hviezdy a ich žiara sa odráža v sklenených tabulách okien. Jeho rozohnený pohľad svieti v tme. Ako pár zafírov.


I wanna lean on your shoulder
I wish I was in love but I don't wanna cause any pain

~*~

"Urobil ti ten hajzel niečo? Kde sa ťa dotkol?" Polnocou sfarbené oči pomaly preskúmavajú celé tvoje telo. Sedíš na jeho posteli. Si tu prvý raz, ešte si jeho apartmán nikdy nenavštívila, hoci si o tom neraz tajne snívala. Nikdy by ti však nezišlo na um, že to bude za takýchto okolností.

Nedokážeš vnímať ani mäkkosť a zamatovú jemnosť tej postele, ani tlmené svetlo vychádzajúce zo svitu mesiaca, ktorého drobné striebristé lúče nepatrne presakujú skrz zatiahnuté závesy. Jediné, na čo sa dokážeš sústrediť, sú jemné dotyky, ktorými obdarúva tvoje končatiny. Na čele sa mu objaví drobná vráska pri pohľade na odrené zápästia. Zamračený pohľad, nepatrné zavrčanie na znak nesúhlasu.

"To je v poriadku, Daiki. Budem v poriadku." Hlas tak roztrasený, že nepresvedčíš ani samú seba, nie to jeho. Vymaníš svoje ruky z jeho nežného zovretia a skryješ rany, ktoré spôsobujú bolesť nie len tebe, no i jemu.

~*~

And if I'm feeling like I'm evil, we've got nothing to gain

Nesúhlasne zakrúti hlavou, no priloží svoju dlaň k tvojmu krku a opatrne pritisne horúce pery k chladnému čelu. Privrieš slastne viečka, ten dotyk ti spôsobuje obrovský roj motýľov v bruchu, pocit, ktorý si si tak zamilovala. Odkedy ho poznáš. Odkedy ho poznáš, nič nie je také, ako bývalo. Zrejme si dáva za vinu situáciu, do ktorej ťa dostal. Možno je pre teba jeho prítomnosť príliš nebezpečná. Možno by si s ním nemala byť. Možno...

Nedokážeš si ani len pomyslieť, že by si ho mala opustiť. Nie teraz. Nie takto.

"Zostaň so mnou, Daiki." Ten roztrasený šepot možno znie až príliš zúfalo.

What if I never even see you 'cause we're both on a stage
Don't tell me listen to your song because it isn't the same

~*~

"Si si istá, že mám pokračovať ďalej?" Jeho pohľad prepaľuje celé tvoje vnútro. V očiach sa mu zračí neistota. Na niečo také nie si u neho zvyknutá. Vždy vystupoval tak sebavedomo, vždy sa ti z neho podlamovali kolená.

"Áno, prosím." Už bolo dosť čakania. Chceš ho. Potrebuješ ho.

Palcom opatrne prejde pozdĺž tvojej spodnej pery. Trochu to zaštípe, no jeho dotyky akoby mali schopnosť liečiť. Nechceš na to spomínať znova. Na pocit, ktorý si cítila, keď sa ti do pery zahryzli cudzie zuby, myseľ ti zahmlil ten odporný pach nasiaknutý alkoholom. Všade naokolo bol cigaretový dym. Dusila si sa. Už to nechceš znova, nechceš...

"Prinútim ťa zabudnúť na všetko, čo ti urobil." Jeho hlboký hlas spôsobil, že si sa znova vrátila do prítomnosti. Jediné, čo dokážeš vnímať, je ten horúci dych, šteklenie, ktoré cítiš dole v bruchu. "Teraz sme tu len my dvaja."

I don't wanna say your love is a waiting game

~*~

Horúce brušká prstov pomaly putujú po tvojej pokožke a každý ich dotyk akoby do nej vypálil trvalý odtlačok. Ten spaľujúci pocit... Nosom pomaly prechádza po okraji tvojej sánky a ty zakloníš hlavu dozadu, nechty zaryješ do hodvábnych perín, ktoré sa nachádzajú pod tebou. Ponúkneš mu viac zo seba. Viac...

Vaše pery sa znova spoja a ty cítiš textúru tých jeho na svojich. Je iná, no nie je to nepríjemné. Práve naopak. Nemáš ich prítomnosti dosť. Nedokážeš sa ich nabažiť. Nedokážeš sa nabažiť jeho.

Tvoje prsty si nájdu cestičku až ku krivke jeho chrbta. Pevné svaly sa ti hýbu pod končekmi prstov, tmavá pokožka príjemne hreje. Už sa viac netrasieš zimou, ale vzrušením. Pomaly prejdeš od jeho chrbta až k šiji a uchopíš pevne za hrsť tých polnočne modrých vlasov.

Stisneš zovretie, keď jeho horúci jazyk vkĺzne do tvojich úst bez opýtania, bez varovania. Vždy si robil, čo sa mu zachcelo. Aj tak dobre vieš, že by si neodolala. Vždy si mu všetko dovolila.

Baby I'm thinking it over
What if the way we started made it something cursed from the start

~*~

Mesiac sa vytratil a v miestnosti ostalo akési zvláštne šero. Blíži sa východ slnka, no ty si ešte stále stratená v opojení noci. Polnočná obloha na teba uprene hľadí skrz dve zafírové dúhovky a tvoje oči sú tiež dokorán. Ústa otvorené, každý jeden vzdych hlasnejší ako ten pred tým.

Na kľúčnej kosti pocítiš ostrú bolesť, jeho zuby sa zarývajú do tvojej pokožky. Požiera ťa páľava, požiera ťa ten slastný pocit, nechtami škriabeš po jeho chrbte, no neprekáža mu to. Sám zo seba dostáva toľko živočíšnej energie, že celá izba akoby horela. Jeho veľká ruka stisne tvoju, drobnejšiu, vo svojej. Medzery medzi tvojimi prstami sú vyplnené tými jeho, tak ako on vypĺňa to prázdno v tebe. Nechceš sa od neho už nikdy oddeliť. Toto je presne to pravé miesto, kde chceš zostať navždy. S ním. S nikým iným, iba s ním.


What if it only gets colder
Would you still wrap me up and tell me that you think this was smart

~*~

Jeho rameno tlmí tvoje hlasné výkriky. Dotkla si sa obzoru, prešla si až k hviezdam. Zafírové nebo sa roztrhlo, mračná sa rozutekali a nastal nový deň. Vo vlasoch cítiš zapletené prsty, ktoré ti zabraňujú mykať hlavou zo strany na stranu. Cez poodchýlený záves dopadá na vaše spletené končatiny pás svetla. Slnce sa pomaly vracia na oblohu a zafarbuje všetko navôkol do oranžova.

Polnočná modrá už dávno zmizla, no ty si ukradla kúsok z nej pre seba. Stále je s tebou, stále ho cítiš pri sebe, v sebe. Ohňostroj pomaly dohasína, no ešte stále ten pocit blaženosti pretrváva. Všetko, čo bolo, je už dávno zabudnuté. Jediné, čo je podstatné, je jeho prítomnosť. Všetky rany z minulosti sa zázrakom zahojili.

"Buď už navždy iba moja." Zašepká ti do vlasov, keď si pritisne tvoje telo k tomu svojmu. Sťažka dýchaš a snažíš sa upokojiť. Necháš jeho ruky objať tvoj driek, zamatová prikrývka vás oboch zahalí. Hoci sa všetko navôkol prebúdza k životu, pociťuješ ťarchu na viečkach. Bol to príliš dlhý deň a ešte dlhšia noc. Zaslúžite si obaja odpočinok.

"Vždy som bola iba tvoja, Daiki."

´Cause lately I've been scared of even thinking ´bout where we are...

~*~

I don't wanna say your love is a waiting game

______________________________________________________________________




ďalšie diely:




1 komentár:

  1. To začalo takovým dramatem a skončilo naprosto dokonale.
    Tady jsem snad i zapomněla, jak to celé probíhalo... A jakože sakra tohle je opravdu skostík! <3
    100% vím, že určitě si dala do toho kus sebe, když je Aomine tvoje oblíbená postava z KNB... a já jakožto jedna z jeho "bývalých" uf... to je prostě dokonalé, tohle byl ten Aomine, který si pak uvědomil, že se musí o Moniku postarat. <3

    OdpovedaťOdstrániť