.





.

| | | | |

utorok 31. marca 2015

Moments in Dark ~ S i l v e r [ haizaki x reader ]

Okej, ľudkovia. V prvom rade sa ospravedlňujem, za dlhšiu neaktivitu, ale blíži sa mi deadline na odovzdanie bakalárky a ja nič nestíham, etše len som v polke a ostatné spolužiačky už majú práce hotové a som z toho zdeprimovaná a znechutená a blá blá blá, ale to si nevšímajte :( Už mi z toho preskakuje... Do polovice apríla zrejme nič nepribudne, lebo vážne nestíham, takže snáď to ešte vydržíte. Obkec k dnešnému dielu zo série Moments in Dark bude extrémne krátky, nakoľko ma tlačí limit 40 tisíc znakov ._. Na rad sa dostal náš milovaný ale aj nenávidený bad boy Haizaki Shougo. Úprimne, moc spokojná s týmto dielom nie som, no nejako som sa rozpísala a nakoniec z toho vznikol výplod na 6 strán vo Worde. Možno som to mala trochu skrátiť, no nejako som nevedela, čo odtiaľ vyhodiť, všetko by mi tam zrejme chýbalo, tak snáď vám to nevadí, že tento diel je až exrémne pretiahnutý (lol, zaujímavá voľba výrazu, že?). Nezabudnite komentovať a snáď sa vám aj tento "umelecký skvost" bude aspoň trochu pozdávať. Taktiež nezabudnite na sprievodnú pieseň, aspoň s niečim som trafila do čierneho.

Kapitolu som musela upraviť tak, aby sa mi tam zmestili všetky slová, preto mi jej vydanie trvalo tak dlho. Ospravedlňujem sa za nepekný vizuálny vzhľad, no inak sa mi to spraviť nedalo, musela som časť z nej uverejniť ako obrázok - printscreen z wordu, keď že ten hlúpy limit na blog.cz to inak nedovoľoval a rozhodne som ju nechcela sekať na dva diely a vydať ich po sebe. Tieto oneshoty sú oneshotmi z toho dôvodu, že majú každý jednu kapitolu a časť, ale čo už, musela som sa vynájsť takto. Neznášam toto obmedzenie na počet slov, blog.cz, robs tým niečo! .___.

Prajem príjemné čítanie a ospravedlňujem sa, že je to také zlé. Snáď, keď budem mať konečne viac času, tak vyprodukujem zo seba niečo lepšie. Snáď ma Haizakiho fanúšici neukameňujú.

Vaša Farah




- Moments in Dark -

Silver
~
Haizaki Shougo x reader

počet slov: 2 798

pred čítaním si pustite:


Yaël Naïm - Toxic (cover)

_______________________________________________________________


S i l v e r

[ haizaki shougo]

tumblr_static_tumblr_static_fhgf.png


( theme )

~*~

Baby can´t you see 

I´m calling 

 

Cigaretový dym. Všade naokolo. Vo vzduchu cítiť alkoholový opar a tvoj mozog trhá na kúsky hlasná hudba z reproduktorov. Hudba tebe tak cudzia. Stále nedokážeš uveriť tomu, že si sa nechala prehovoriť. Návšteva diskotékových klubov nikdy nepatrila k tvojim obľúbeným aktivitám.  


Dievča ako ty, dobré dievča, poslušné dievča, také dievča na mieste, akým je tento klub, nemá čo robiť. Napriek tomu ťa tvoja kamarátka presvedčila a ty sedíš pri nej, v ruke držíš pohár sódy; nemáš odvahu objednať si alkohol. Ty predsa alkohol nepiješ, to slušne vychované dievčatá nerobia.  


Okolo teba sa hemžia ľudia, telo na tele, sú až príliš blízko. Príliš... Spôsob, akým sa hýbu, akým sa na seba lepia, je nedôstojný. Nedokážeš si predstaviť seba v takej pozícii.  


„Nechápem, prečo som súhlasila, že pôjdem s tebou.“ Zabodneš sa vyčítavo pohľadom do svojej priateľky. „Prečo sme vlastne na takomto mieste?“  


„Sme tu preto, aby sme sa konečne po dlhej dobe odreagovali, zmena prostredia ti nezaškodí.“ Vrhne na teba svoj typický úsmev. Pozdvihne pohár. Štrngot skla o sklo. Hovorí sa, že by sa nemalo pripíjať nealkoholickým nápojom, nosí to vraj smolu, no ty sa predsa nemieniš opíjať, nemáš na to žiaden dôvod.  


Nemáš dôvod sedieť v tomto disko klube, nechceš tu byť. Najradšej by si sa zdvihla a vrátila sa domov. Tam je bezpečne, žiaden hluk, žiadna masa ľudí, žiaden cigaretový dym, ktorý sťažuje dýchanie. Tento večer sa ti nepáči, chceš odísť. Až pokým tvoje oči neuvidia jeho... 


A guy like you  

Should wear a warning  

It´s dangerous 

I´m falling 

 

Šedé oči sa zabodnú do tých tvojich. Jak je možné, že si si ho tu doteraz nevšimla? Z rovnakej farby akoby boli utkané aj jeho strapaté vlasy. Tá striebristá sivá... Nepotrebuješ päťdesiat odtieňov, stačí ti jeden jediný. A ten uhrančivý pohľad, akým sa pozerá... 


Po celom tele ti naskočí husia koža. Hlboký nádych a zase výdych. Po jeho perách sa pomaly roztiahne lenivý úškrn. Tak nebezpečný úškrn, všetko z neho kričí, upozorňuje ťa. Nebezpečenstvo! Ale tvoja zvedavosť je mocnejšia. Neuhneš pohľadom. Nedokážeš... 


Jeho striebristé dúhovky ťa hypnotizujú, cítiš, ako ti pomaly začínajú horieť líca, rozochveje sa ti spodná pera. Pocítiš horúčavu aj tam dolu. Pomaly sa ti rozlieva do každej končatiny, akoby si sa ponárala do horúcej vody. Doslova cítiš ten elektrický náboj, ktorý sa medzi vami hromadí, i keď ste od seba tak ďaleko.  


Splašený tlkot srdca. Už to dlhšie nevydržíš a nesmelo odvrátiš pohľad. Vyhral váš malý očný súboj, no i napriek tomu na svojej horúcej bordovej tvári neskryješ ten malý úsmev, ktorý ti tento stret pohľadov privolal. Takto by si nemala myslieť. Nemala! 


„Kto je to?“ Opatrne sa nakloníš ku kamarátke a pošepkáš jej do ucha.  


„Kto?“ Zmätený výraz v tvári, zrejme ju nepriťahuje ako magnet tak, ako teba.  


„Ten, čo sedí pri bare. S tými šedými vlasmi.“ Nenápadne pohneš hlavou smerom k nemu, keď sa ubezpečíš, že jeho pohľad už nespočíva na tebe.  


„Ten? To je Haizaki Shougo. Prečo sa pýtaš?“ Obočie sa podozrievavo nadvihne a tvoje líca opäť horia. Zahanbene sklopíš zrak k svojmu poháru a cítiš, že na teba uprela svoj pohľad. Ten vyčítavý pohľad, akým ťa dokáže prebodávať iba ona – tvoja najlepšia priateľka. Ten už veľmi dobre poznáš... 


„Len tak, som zvedavá.“  


„Dávaj si na neho pozor. Nemá dobrú povesť. Vraj dievčatá iba využíva, zahráva sa s nimi a robí si s nimi, čo sa mu zachce. To nie je chlap pre teba.“ Jej varovné slová majú minimálnu váhu. Tvoja myseľ ich odmieta prijať, stále myslíš na tie strieborné oči, ktorými siahol až na dno tvojej duše 


„Vážne, hovorím ti pravdu, nepočula som o ňom nič pekné, dievča ako ty by si malo držať od neho odstup.“ Starostlivosť v jej hlase začína byť otravná. Ty presa sama najlepšie vieš, čo je pre teba dobré. Máš vlastný rozum, no ten akoby zrazu vypovedal, akoby sa tvoj mozog prehrial z toľkej horúčavy, ktorú spôsobil jediný pohľad striebrovlasého mladíka sediaceho pri bare.  


There´s no escape 

I can´t wait 

I need a hit, baby give me it 


„Ten Haizaki z teba nespúšťa zrak.“ Zašepká ti tvoja priateľka zamračene a jej slová spôsobia v tvojom vnútri chaos, ako roj splašených motýľov, cítiš svoje vnútro vybuchnúť, ruky sa trasú a znova sa ozvala tá páľava.  


Cítiš to. Cítiš jeho neúprosný pohľad na sebe, pohlcuje každú bunku tvojho tela. Znova sa ti na pery derie ten drobný úsmev, ešte si sa takto necítila. Je to príjemný pocit, chceš aby sa na teba pozeral. Chceš cítiť tú horúčavu spôsobenú jeho prítomnosťou, chceš... 


Dovolíš si ešte jedno nesmelé zablúdenie očami jeho smerom. Len raz. Iba na chvíľu. Vaše oči sa znova stretávajú, znova ten elektrický náboj, ten pocit horúčavy všade naokolo. Hudba, ktorá sa ozýva klubom, akoby zrazu nachvíľu stíchla. Aj všetky hlasy a pohyby okolo vás dvoch. Akoby všetko ostatné pohltil ten cigaretový dym.  


Stále ťa prepaľuje tá strieborná v jeho očiach a ten zvodný úškrn sa mu objaví na perách zas. Priloží k nim palec a nachvíľu sa ho dotkne jazykom, akoby ochutnával atmosféru okolo seba. Jediný pohľad na ten jazyk ti spôsobuje chvenie. Nie, nie je ti zima, ani nemáš strach. Je to neznámy pocit, doposiaľ si naň nebola zvyknutá. Všetko spôsobuje on 


Keď tento raz odvráti zrak prvý, zdá sa ti, že stratil záujem. Niečo v tvojom vnútri akoby kleslo dolu, prichádza sklamanie a túžba. Obrovská túžba pozrieť sa do toho oceánu sivej v jeho dúhovkách ešte raz. Ešte raz pocítiť to neznáme chvenie a teplo v tvári.  


„Prestaň sa na neho pozerať.“ Začuješ pri svojom uchu, no odmietaš sa podvoliť tomu, čo chcú iní. Dôležité je teraz len to, čo chceš ty sama. A si si veľmi dobre vedomá, že momentálne túžiš iba po ňom 


You´re dangerous 

And I´m loving it 

 

Srdce ti vynechá pár úderov, keď sleduješ, ako sa zrazu postavil a kráča smerom k tebe. Toto si nečakala ani v najbláznivejších snoch. V ruke sa mu lesknú dva poháriky, tekutina v nich má akýsi zvláštny striebristý nádych.  


Zastaví pri vašom stole, obe s tvojou priateľkou na neho vyjavene pozeráte. Pomaly, ale isto sa tvoja tvár znova ponára do tej nekonečnej červene, nedokážeš to zastaviť. Podmanivá, korenistá vôňa, ktorá prišla s jeho prítomnosťou, ti omamuje všetky zmysly. Keď sa k tebe nakloní, akoby si zabudla dýchať.  


Môžem ti ponúknuť niečo na pitie?“ Jeho hlas je drsný, no zároveň ako zamat. Hlboký, predátorský, cítiš, ako sa z neho roztápaš tam vo vnútri. Horúci dych na tvojom uchu, ten zamatový šepot, to všetko spôsobuje, že sa trasieš od vzrušenia.  


Prikývneš. Napriek sľubom, že dnes večer sa alkoholu ani len nedotkneš, nedokážeš jeho ponuke odolať. Bol by hriech niečo od neho neprijať. Pocítiš chladivé sklo, keď ti vtisne do ruky pohár s tvojou odmenou. Naznačí prípitok, pozdvihne k perám ten svoj, stále ti pri tom hľadí do očí.  


„Ale veď ty predsa alkohol nepiješ. Čo sa to s tebou deje?“ Umlčíš otravné slová tvojej priateľky letmým mávnutím ruky a vyprázdniš do seba obsah pohárika. Tá striebristá tekutina chutí zvláštne. Je horká a páli. Tak ako páli on. Mimovoľne ťa strasie a zakašleš. Nie si na takéto niečo zvyknutá, no statočne prehltneš všetko, čo v pohári bolo a on sa uškrnie. Znova 


Smiem ťa pozvať ešte na jeden?“ Pošepne ti do ucha a mysľou ti preblesne, že to bola zbytočná otázka. Má ťa presne tam, kde chcel. V tomto momente by si s ním bola ochotná ísť hocikam.  


To snáď nemyslíš vážne? Ideš s ním preč?“ Vyjavene na teba pozrie tvoja priateľka, keď sa zrazu postavíš. Až teraz si si uvedomila, že neprišiel sám. Doviedol so sebou aj kamaráta, ktorý sa usadil k tvojej spoločníčke.  


„Ideme iba k baru. Nestrachuj sa toľko o mňa.“ Slová pre teba tak netypické. No tvoj mozog odmieta myslieť na ostatných, vždy si bola na všetkých až príliš milá. Je na čase myslieť aj na seba. Rozhodne vložíš svoju drobnú dlaň do jeho ponúkanej ruky. Jeho prsty sú studené, až ťa to prekvapí, no obrovská dlaň, ktorá obopne tú tvoju, pôsobí bezpečne. Aspoň v tento okamih. 


Nemusíš sa báť, dobre sa o tvoju priateľku postarám.“ Slová, ktoré opustili jeho ústa, sú tak presvedčivé. Tak sebaisté. No je tu niečo, to nebezpečné iskrenie v tých sivých očiach, čo by ťa malo varovať. Malo... Teraz je však tvoja myseľ príliš zaneprázdnená, tvoje zmysly opantané ním. Preto sa s ním vyberieš smerom, ktorým ťa vedie on 


Too high, can´t come down 

Loosing my head, spinning round and round 


Objedná ti znova drink. A potom ďalší. Pomaly začínaš strácať aj posledné zvyšky zdravého rozumu, no to je teraz nepodstatné. Podstatné sú len tie striebristé oči, ktorými ťa prebodáva skrz na skrz. Stále nedokážeš uveriť tomu, že si to práve ty, kto s ním trávi dnešnú noc.  


Chladné prsty na tvojej pokožke. Dotyk je cudzí, no nedokážeš sa od neho odtiahnuť. Celé tvoje telo sa mu poddáva, keď jeho ruka spočinie na tvojom kolene.  


Zatancuj si so mnou.“ Znelo to skôr ako príkaz, než požiadanie. Zaváhaš. Ty predsa netancuješ. No dokážeš mu odolať? Tým vyzývavým sivým očiam, ktoré ťa nútia poslúchnuť každé jeho slovo, tým predsa odolať nejde.  


Neisto vložíš svoju dlaň do tej jeho, teraz už tak známy chlad, neprekvapí ťa. Vezme ťa medzi tú masu tiel na tanečnom parkete, niečo, čo by si za iných okolností nikdy nepripustila. Zabúdaš na to, že nemáš rada davy, že nemáš rada túto hlasnú hudbu.  


Už to zrazu nie je také neprípustné, také odpudivé. Keď sa okolo vás točí celý svet a každý nádych akoby mal byť ten posledný, vtedy dovolíš sama seba poľaviť, dovolíš svojmu srdcu zakričať si od vzrušenia a tvoj rozum už dávno nemá hlavné slovo. Užívaš si to. Užívaš si dravý pohľad tých striebristých očí. Všetko naokolo znie zrazu lákavejšie. Všetko je iné, s ním... 


Do you feel me now? 


Pritiahne si tvoje telo bližšie k sebe, no stále je medzi vami pár centimetrový odstup. A to napätie sa stále stupňuje. Túžiš po ňom každou bunkou svojho tela, chceš sa ho dotknúť no on akoby ťa náročky vystavoval tejto hre. Už do dlhšie nevydržíš. Chceš tak veľmi... 


Zrazu pocítiš jemný dotyk na svojom chrbte. Je taký ľahký, až sa ti zdá, že si to len namýšľaš. Už viac nedokážeš odolávať, celým svojim telom sa pritisneš k tomu jeho. Je ti jedno, že tento čin možno vyznel zúfalo. Na ničom nezáleží, ani na tom triumfálnom uchechtnutí, ktoré započuješ pri uchu, ani na tom, že váš všetci môžu vidieť. Okolitý svet akoby naozaj prestal existovať, jediné, čo je skutočné, sú jeho dotyky, ktoré stále smerujú nižšie a nižšie 


Pocítiš tie studené prsty, ako opovážlivo vkĺznu za lem tvojich šiat. Zaváhaš. Mala by si mu toto dovoliť? Je to naozaj bezpečné? Tvoja neistota je rozptýlená, keď pocítiš horúci dych na svojom krku. Šteklí ťa, je tak intenzívny.  


Už dávno sa nehýbete do rytmu hudby. Zvolil si svoj vlastný rytmus, svoje vlastné tempo. Okolité zvuky, diskotékový pach, neónová žiara, ohlušujúci rev reproduktorov... Všetko prestalo nachvíľu existovať. Jedinou hudbou, ktorú dokážete obaja vnímať, sú tvoje roztrasené vzdychy, ktoré sa snažíš potlačiť, no márne.  


Dotyk jeho pier na tvojom krku je ako pošteklenie pierkom. Naskočí ti husia koža, tie zimomriavky sú v tak obrovskom kontraste s horúčavou, ktorá sa pomaly hromadí v tvojom vnútri. Chceš tie pery cítiť, chceš okúsiť ich chuť na svojich, no stále sa ťa nedotýka tak, ako si to predstavuješ. Potrebuješ viac, inak sa z toho všetkého zblázniš. Z neho... 


A on to veľmi dobre tuší. Dostal ťa na hranu a vychutnáva si tú kontrolu, ktorú nad tebou získal. Stále je každý jeden dotyk akoby pohladením motýlích krídel. Príliš intenzívne na to, aby si ich dokázala ignorovať, no stále nie dosť silné, aby si bola spokojná.  


Nepôjdeme von?“ Na tieto slová si čakala. Keď cítiš jeho pery blízko tvojho ucha, no stále sa ťa nedotýka... Nedokážeš povedať nie, i keď by si mala. Nepoznáš ho, nič o ňom nevieš, dokonca sa ťa ani neopýtal na meno. Ale záleží na tom? Jediné, čo od neho chceš, je aby sa ťa konečne dotkol. A on to veľmi dobre vie, vie ako sa má s tebou zahrávať, čo urobiť pre to, aby rozbúril tvoju túžbu, aby ťa prinútil cítiť a chcieť... 


Pomaly prikývneš. Zahryzneš do pery, nie si schopná jediného slova, ak by si vydala zo seba čo i len hlásku, určite by to bol iba rozochvený šepot, ston, možno vyjadrenie tvojej túžby. Preto ho necháš viesť vás pomedzi ľudí pritisnutých jeden na druhom, ani sa neobzrieš za miestom, kde zostala tvoja priateľka. 


With the taste of your lips I´m on the ride 

You´re toxic, I´m slippin under 


Perfektné.“ Počuješ jeho hlboký hlas, keď preskúma tými striebristými očami okolie. Pred klubom je pár ľudí, no nikto vám nevenuje pozornosť. Stiahne ťa za roh budovy, kde sa obaja ocitnete v tmavom kúte. Celkom opustený, rovnako ako vy dvaja. Neváha, nečaká na nič a pritisne tvoje telo k stene. Naozaj našiel perfektné miesto, tá temnota ti nedovoľuje vnímať nič, čo je okolo svojim zrakom. Preto sa prebúdzajú ostatné zmysly.  


´Nemá dobrú povesť; nepočula som o ňom nič pekné, dievča ako ty by si malo držať od neho odstup.´ Varovné slová ti nachvíľu preblesnú mysľou, no vzrušenie a túžba ich okamžite zatienia, nie sú podstatné, slová nikdy neboli podstatné. Dôležité sú činy a to, čo sa práve s tebou chystá urobiť. Nezáleží na tom, čo pre teba chcú iní, dôležité je len to, čo chceš ty, práve teraz 


Srdce ti poskočí, keď cítiš jeho ľadové prsty, teraz už tak dobre známe. Pomaly sa zakrádajú po nahej pokožke stehna, stále vyššie a vyššie. Stále nemôžeš uveriť tomu, čo sa deje. No jedno je isté, nedokážeš ho zastaviť. Nedokážeš, ani keby si chcela. Ten pocit, ktorý ti opantáva všetky zmysly je až príliš intenzívny 


Konečne pocítiš tie chladné pery na svojich. Ich chuť je ako jed – tak ochromujúca a predsa sladká. Návyková... Nedokážeš sa jej nabažiť. Vo svojom vnútri pocítiš iskrenie a všetku pozornosť na seba strhnú jeho ľadové dotyky, tak protichodné s horúčavou, ktorá vychádza z teba.  


Jeho ústa pohltia každý jeden vzdych; nedokážeš ich viac zadržať v sebe; tie prsty, tak drzé... Preskúmavajú všetko. A ten neznámy, no intenzívny pocit; všetka kontrola nad tvojim telom zrazu zmizla, má ho vo svojej kompletnej moci. Spôsob, akým sa dotýka tých najcitlivejších miest... Núti tvoje vnútro kričať. 


Taste of your poison, paradise 

I´m addicted to you 

Don´t you know that you´re toxic 


Nikdy by si si nepomyslela, že skončíš na mieste, akým je toto. Ty, tak dobré dievča. Podľahla si a už je neskoro vrátiť to späť. 


´Vraj dievčatá iba využíva.´ Varovania boli, no tvoja túžba bola väčšia. Preto si sa mu poddala a i keď už teraz vieš, že to budeš ľutovať, dovolíš svojmu svedomiu nachvíľu utíchnuť a načúvaš tej nekonečnej chtivosti.  


Horúci dych sa zráža, je ako chumáčik pary, keď každým jedným výdychom dávaš najavo svoje prejavy slasti. Hoci je vonku zima a jeho prsty sú stále chladivé, tá horúčava, ktorá sa hromadí vo vnútri ťa stále požiera. Trasieš sa, no už si nie si istá, či je to zimou. Celé tvoje telo akoby horelo a každý jede nový pohyb, ktorý je spôsobený ním, každý z tých pohybov tú vášeň iba stupňuje 


Skrehnuté prsty sa mu zarývajú do chrbta. Cítiš saténovú látku saka pod bruškami prstov, nehreje, je chladná, chladná ako on. No i tak pôsobí na teba každá čiastočka ako droga, ktorej stále nemáš dosť. Vypĺňa ťa svojim chladom a i napriek tomu, že tušíš, že od neho nikdy nepocítiš to teplo, pri ktorom zahreje srdce, stále neľutuješ.  


Možno sa ľútosť dostaví neskôr, no teraz ti neostáva nič iné, iba si užívať každú sekundu, každú stotinu strávenú s ním. Hoci sú jeho dotyky chladné, jeho zastrený pohľad ťažký a tak vzdialený; striebristé dúhovky akoby neprítomne hľadia do diaľky, stále si vychutnávaš následky toho, že si sa nechala zviesť. Práve teraz si si ukradla kúsok raja, ktorý ti nepatrí, nepatrí a nikdy nebude. No táto chvíľa je dôležitá, teraz je to živé vo svojej surovej podobe; dostáva sa k tebe skrz všetky zmysly; vnímaš ho a on vníma teba. Kričíš a on kričí s tebou, nechávaš ten slastný pocit, nech ťa úplne pohltí.  


Si veľmi dobré dievča.“ Pošepne, horúci dych znova rozdráždi citlivú pokožku tvojho ucha, tvojho krku. Pomaly sa obaja upokojíte; upravíš sa; čo by povedala tvoja priateľka, keby si sa k nej vrátila takto 


Dobré dievčatá má najradšej, vždy sú poslušné a i tak mu vždy podľahnú. Cítiš v očiach pálenie, hrdlo akoby ti niekto stiahol neviditeľným povrazom. Prečo to musí skončiť? V jeho striebristom pohľade dokážeš vyčítať, že to bolo raz a naposledy 


Obaja odchádzate naspäť k diskotékovému klubu, líca ti pália, možno kvôli pocitu viny. Stálo to za to? Stále myslíš na tie dotyky, ktoré ti pred malou chvíľou ochromovali všetky zmysly, ten pocit... Chladný, ale uspokojujúci. Stálo to za to... 


Intoxicate me now 

I think I´m ready now 

I think I´m ready now 

 

_______________________________________________________________

ďalšie diely:


1 komentár:

  1. to je taková smršť pocitů, že i teď nevím, co bych ti tu měla napsat.
    Haizaki byl vždy takový... Zajímavý... Na to že jsem ho nemusela, tak tato povídka byla strašně super.
    Protože přesně jsem se ztotožnila s tím začátkem a asi s klidným srdcem můžu říct, jo udělala bych to taky...
    Je to naprosto dokonalé <3

    OdpovedaťOdstrániť