.





.

| | | | |

nedeľa 8. marca 2015

Moments in Dark - B u r g u n d y ~ [ kagami x reader ]

Vážení návštevníci.
Je to oficiálne potvrdené. Farah sa oficiálne pomiatla. A začala písať prasačinky, ktoré sa majú tváriť ako umelecký výkrik. Alebo možno pokus o dlhšie drabble. Neviem. Neviem, kam by som tento výplod môjho mozgu zaradila. Isté je však to, že táto jednorázovka nebude jediná, ktorú uverejním, keďže mám už napísané dve podobné. No každopádne, rada by som vám ozrejmila, že o čo ide. Článok nie je vhodný pre maloleté osoby!

Ach, bože. Asi mi to načisto preskočilo, že to nakoniec uverejňujem. Farah je skutočne bez hanby. Neviem, čo si o mne po prečítaní tohoto tu pomyslíte, no v istom okamihu som bola s týmto žvástom aj celkom spokojná a nemohla som sa dočkať, kedy ho uverejním na blogu. Takže som sa k tomu konečne odhodlala a nech už si pomyslíte o mne čo len chcete, aspoň som vás dopredu varovala.

Táto poviedka nie je vhodná pre maloletých čitateľov, keďže sa tu vyskytjú scény pre dospelákov. Áno, Farah je zvrhlá. Takéto niečo zo seba môže vypotiť iba ona. Takže je na vás, či to budete čítať, alebo nie, vopred vám dávam na známosť, že ide o nsfw (not safe for work / 16+) fanfikciu a komu sa priečia adult scény, neodporúčam sa púšťať do čítania.

Ako to celé vlastne vzniklo? Ani sama neviem. Počúvala som svoj hanbatý sexy playlist a napadla mi séria nsfw jednorázových poviedok alebo dlhších drabble na postavy z Kuroko no Basuke (prepáčte mi všetci fanúšikovia, že som tako zhanobila vaše obľúbené postavy z tohoto anime ˘-˘). Už mám napísané ďalšie dve časti podobé tejto na iné postavy a pomaly, ale isto z toho vzniká taká kratšia mini-séria. Nazvala som ju Moments in Dark.

Uch, tak ak niekto z vás bude mať odvahu si to prečítať, tak dajte vedieť vaše názory. Ospravedlňujem sa vopred za psychickú ujmu, ktorá môže byť spôsobená týmto... týmto... uh... dielom? A nočná mora nekončí, ono to totiž bude mať viac častí. Ďalším na rade bude pravdepodobne podľa všetkého Midorima. Dnes začíname s Kagamim. Ak by sa to nedaj bože niekomu predsa len páčilo (Farah, robíš si zbytočné nádeje, po tomto si z blogu akurát tak všetkých odplašíš O.o), tak mi dajte keď tak vedieť, že koho by ste si želali ako ďalšieho.

Ešte upozorňujem, že je to napísané takým zvláštnym štýlom, na ktorý nemusíte byť zvyknutí, ale vyskúšajte, možno vám to bude vyhovovať. Písať v 2. osobe jednotného čísla bola celkom výzva, no nejako sa mi tento štýl zapáčil a preto som v tom pokračovala aj v ďalších častiach. A ešte - každú z týchto jednorázoviek bude sprevádzať jeden track (pesnička) alebo zvaná aj "theme", ktoré každému odporúčam si počas čítania pustiť. Kvôli správnej atmosfére. Tieto výplody vlastne aj vznikli počas ich počúvania.

Tak, to by bola asi všetko. Som zvedavá, že aké bude mať toto ohlasy. Nemyslite si o Farah nič zlé, prosím. Ona je obyčajné, nevinné, neškodné milé dievčatko, len teraz jej akosi ušla pri písaní ruka. Ale, viete čo? Som toho názoru, že je to stále lepšie napísané ako Fifty Shades of Grey xD takže vždy môže byť aj horšie.

Nezabudnite komentovať (alebo... vážne chceš na toto počuť ohlasy, Farah? Srsly?). A napíšte, či by ste chceli viac takýchto vecí, či mám uverejniť aj ďalšie časti.

Vaša Farauška


- Moments in Dark -

Burgundy
~
Kagami Taiga x reader

počet slov: 1 210

pred čítaním si pustite:


Banks - Brain
________________________________________________________________


B u r g u n d y

[ kagami taiga ]

Tags: Anime, Ist, Kuroko no Basuke, Kagami Taiga, Question Mark, Eyebrows, Towel On Shoulders

( theme )

~*~

But it's all the same
I could have foreseen

~*~

Nádych. Výdych. Zahryzneš si do pery, keď sleduješ každý jeho pohyb. Tvoje myšlienky už dávno nie sú nevinné. Nie pri pohľade na neho. Ten pôsob, akým sa jeho prsty dotýkajú drsného gumeného povrchu oranžovej lopty, ktorá pod jeho šikovnými rukami mení smer tak, ako si to praje on. Zaujíma ťa, čo by tie prsty dokázali urobiť s tebou. Kiežby. Kiežby...

That you would act like you are
Oh so cool you seem
Blending with that scene

~*~

Znova sa nadýchneš. Čerstvý vzduch v pľúcach je teraz presne to pravé, čo potrebuješ. Hlava sa ti mierne točí a v krku cítiš horúčavu. Celé tvoje telo akoby bolo v jednom ohni. Hánky na rukách ti obelejú, keď tuho zovrieš chladnú rukoväť zábradlia pred sebou. Ten chladný a drsný kov je v tak veľkom kontraste s tvojou rozpálenou pokožkou. Nespúšťaš oči z jeho chrbta. Číslo 10 sa ti vrýva do mozgu. Pískanie tenisiek šúchajúcich sa o nalakovanú podlahu je ťažké vnímať, keď jediné, čo ti znie v ušiach, je tvoje hlasné, zrýchlene tlčúce srdce.


Wearing what you think is hard

~*~

Konečne sa vaše pohľady stretnú. Karmínová červená sa vpije do tvojich dúhoviek a ty máš pocit, akoby nachvíľu celý svet zmizol. Všetko je rozmazané, všetko je nepodstatné. Utíchne každý jeden zvuk navôkol a jediné, čo dokážeš sluchom vnímať, je zrýchlený dych. Tvoj zrýchlený dych. Riasy sa trepocú, hruď sa zdvíha a klesá v pravidelných intervaloch. Ťarcha jeho pohľadu na tebe spočinie a ty zrazu pocítiš na pleciach nekonečnú ťažobu. Vzduch okolo teba akoby zhustol a zrazu je ťažké dýchať. Srdce tlčie tak nahlas, že máš pocit, že ho môže počuť aj on sám. Zrenice sa ti rozšíria a v tvári pocítiš horúčavu. Prstami ešte pevnejšie zovrieš zábradlie, neodvážiš sa ani len žmurknúť. Nechceš, aby táto chvíľa skončila. Nechceš, aby pohľad jeho očí opustil tvoje telo. Nechceš...

I can see you struggling
Boy, don't hurt your brain

~*~

Jeho pozornosť sa opäť prinavráti k hre, ktorú už ty vnímať nedokážeš. Jediné, na čo sa sústreďuješ, je tá karmínová farba, ktorou sú popretkávané jeho dúhovky. Akoby žeravé uhlíky vhodené do pahreby, stále ťa prenasledujú. Aj keď zavrieš oči. Stále cítiš tie zimomriavky, ktoré v tebe váš očný kontakt vyvolal. Vieš, že ťa vnímal. Tušíš, že medzi vami niečo prebehlo. Tiché, no napriek tomu tak moc intenzívne. Nik iný si to nevšimol a to je na tom najlepšie. Ste len vy dvaja. Nik iný, len vy dvaja...

Thinking what you're gonna say

~*~

Hra sa skončila. Posledný, kto sa dotkol lopty, bol on. Jeho veľké ruky zatlačili na jej gumený povrch a pretlačili ju cez obruč. Sálou sa nesie nadšený krik a jas. Ty však nie si schopná jediného slova. Iba stále sleduješ tie ruky, ako spočinú na pevných kolenách. Ako si utrie pot do nohavíc dresu, ako sa k nemu rozbehnú spoluhráči a začnú mu gratulovať. Živočíšnosť, s akou zasadil posledný úder, dokáže s tebou urobiť zázraky. S päsťami pritisnutými k stále splašene bijúcemu srdcu prejdeš nižšie, čo najbližšie k nemu.


Stále na neho hľadíš a jeho pohľad sa presunie od svetelnej tabule znázorňujúcej jeho víťazstvo späť k tebe. I napriek tomu, že ho zaplavila spleť rúk a hláv ostatných, našiel ťa v dave. Jeho oči sa vpíjajú do tých tvojich a jeho pery sformujú triumfálny úškrn. Sleduješ každý ich pohyb.

"Poď so mnou." Vyčítaš z jeho pier a ten pocit v oblasti žalúdka, ktorý ti je teraz už moc dobre známy, ten pocit je tu zas. Príjemný. Prikývneš. Vieš, že mu nemôžeš odolať. Od prvej chvíle, čo tvoje oči spočinuli na jeho svalnatom tele si vedela, že mu neodoláš...

Cause everything's a game
Always trying to calculate

~*~

Jeho ruky sú drsné a silné. Tvoja dlaň sa v nich stráca, no je to presne ten pocit, ktorý si si priala zažiť. Stisk je pevnejší, keď ťa ťahá so sebou pod tečúcu vodu. Nezáleží na tom, že máš na sebe stále oblečenie. Ani na tom, že zabudol zamknúť, keď ťa vtiahol dnu.

"Čo ak sem niekto príde?" Vysúkaš zo seba, hoci je to to posledné, čo ťa teraz trápi.

"Tak nech sa pozerajú." Odpovie a stiahne ťa so sebou pod sprchu. Na krku pocítiš kvapky vlažnej vody a nadvihneš tvár. Teraz cítiš kvapky na svojom čele, pomaly stekajú po lícach, zastavia sa na brade a zvezú sa drobným potôčikom až ku krku. Vlasy sú ťažšie a lepia sa v zlepených prameňoch na temeno. Oblečenie priľne k telu a keď vyzuješ rýchlo topánky, cítiš, ako ti chodidlá čľapkajú v kaluži, ktorá sa pod tebou vytvorila. Všade je tak mokro. Všade...

Trying to look smart but not too smart
To threaten anything they say

~*~

Znova sa nadýchneš. Tvoje mokré šaty sa z teba pomaly kĺžu. Odlepuje ich centimeter po centimetri a celá tvoja pokožka je premočená. Cítiš na pleci pár horúcich pier, ktoré sa pohybujú po tvojom ramene tak bolestivo pomaly. Každý ich pohyb za sebou necháva neviditeľný plameň, ktorý ťa požiera.

Jeho mokré vlasy sa otierajú o tvoje líce, ich krvavý odtieň pod kvapkami vody stmavol. Zrazu zhíkneš od prekvapenia. Tvoj chrbát narazil na niečo studené. Pritlačil ťa k stene. Nie surovo, no stále so silou, aká ti takmer vyrazila dych. Tvoje prsty vyhľadajú jeho ramená a pevne sa do nich zaprieš, keď jedna z jeho obrovských rúk vezme tvoju nohu a obmotá si ju okolo bedier.

Pevné svaly sa napínajú pod opálenou pokožkou pokropenou kvapkami. Cítiš v sebe každý jeho pohyb, je to také intenzívne, že si musíš zahryznúť do jazyka, aby si nevykríkla. Umlčí ťa ruka, ktorá sa dotkne tvojich pier. Jeho ústa sú blízko tvojho ľavého spánku a obaja počúvate ťažké dýchanie toho druhého. Nechtami sa zarývaš do jeho chrbta, cítiš aký je pevný a rozhorúčený. Voda, ktorá na vás dopadá, by sa mohla každú chvíľu od tej horúčavy vypariť.

Zakloníš hlavu, viečka sú pevne stisnuté. Cítiš na sebe každú jednu kvapku, akoby sa ti zabodávali do kože ako tisícky drobných ihiel. Tvoj dych sa premieňa na paru, voda, ktorá na vás dopadá je už studená. Vaše telá však horia.

"Kagami..." Tvoj šepot prehlušujú bubnujúce kvapky. Dopadajú na vykachličkovanú podlahu a tvoria akýsi zvláštny orchester, protichodným k rytmu, akým sa obaja pohybujete.

"Povedz moje meno." Počuješ náhlivo vedľa svojho ucha.

"K-Kagami..."

"Povedal som moje meno." Jeho hlas je zastrený, plný túžby, cítiš ako moc to potrebuje počuť.

"Taiga!" Vykríkneš, keď sa jeho prsty zaboria do tvojich bokov a chrbtom narazíš opäť na ľadové kachličky obaľujúce stenu.

Rukami zovrie tvoj driek ešte pevnejšie a pery sa prisajú na tvoju sánku. Vedela si, že to skončí presne takto. Od začiatku si to vedela. Dúfala v to, túžila po tom, potrebovala to. Čas sa zastavil a na ničom inom nezáleží. Ste len vy dvaja. Ty a on. Spojení v jedno. Nič iné ťa nezaujíma. Ani ľadová voda zmáčajúca vaše telá, ani mokré šaty pohodené na podlahe vedľa vás, ani kroky, ktoré značia, že niekto práve prišiel do šatne. Nikomu z vás na tom nezáleží.


Tvoje hlasné vzdychy utíši tým, že sa jeho ústa vrátia k tvojim a pohltia každý prejav slasti, ktorý ti unikne pomedzi pery. Odvážiš sa na chvíľu otvoriť oči a znova vidíš tú nekonečnú červenú. Je to to jediné, čo tvoj mozog dokáže vnímať. On je to jediné, čo dokážeš vnímať.

*

______________________________________________________

Ďalšie diely:


1 komentár:

  1. Bože, to je tak... ach...
    Tohle neomrzí. Toto takový tajný sen asi všech... <3 Prostě dokonalost.
    Kagami je prostě taková divoká šelma, která když zvítězí, potřebuje to oslavit po svém.

    OdpovedaťOdstrániť