.





.

| | | | |

streda 14. februára 2007

F A R A H



[ všetko, čo potrebujete vedieť o adminke tohto blogu ]

. .

Zdravím. Keďže ste si otvorili tento článok, znamená to, že ste sem prišli za účelom dozvedieť sa viac o adminovi tohto blogu, čiže o mne, Farah. Musím vás dopredu upozorniť, že nie som tak trochu čudáčka, preto niektoré veci v tomto článku nebudú dávať zmysel, iné vás pohoršia a počas čítania si zrejme niekto môže aj klopať na čelo. Nemusíte sa ma báť, i napriek tomu, čo sa o mne dočítate, vedzte, že som tak, ako vy, len ďalšia humanoidná forma, ktorá obýva túto planétu, v podstate zväčša neškodná. Taktiež neberte všetko, čo tu uvidíte, vážne. Niektoré veci treba chápať s nadhľadom, aby ste si nemysleli, že som AŽ taký blázon, ako sa vám môže zdať. Nie som. A možno som. Kto vie... Našťastie je medzi nami hrubá stena virtuálnej anonymity a i keby ste mi sem čokoľvek napísali, ja s tým nič neurobím a vám sa možno nič nestane, ešte zatiaľ totiž neovládam cyberwoodo na diaľku. Je dosť ťažké písať o sebe, i keď sa máte akokoľvek moc radi, či naopak, nemáte. Ja som sa však o to pokúsila, aby ste mali aspoň akú-takú predstavu, kto to tu vlastne všetko riadi a píše tie výplody, ktoré ste vy nútení čítať.


Takže, kto je Farah? Čítajte ďalej a dozviete sa.




Kto je Farah? Humanoidná forma života ženského pohlavia, ktorá má vo svojom rodnom liste zapísané meno Lucia. Nie, že by toto meno mala rada, v skutočnosti sa jej vôbec nepáči, ani ako znie. Ak by si mohla vybrať, rozhodla by sa pre celkom iné. Ale rokmi sa s ním čiastočne vyrovnala a tak necháva ostatných, aby ju tak nazývali. Vo svete internetu však pôsobí pod iným menom - Farah. Čitatelia, ktorí na tento blog chodievajú, ju familiárne prekrstili na Faraušku, čo jej príde veľmi milé.

Ak by sme túto osobu chceli charakterizovať jedným jediným pojmom - zrejme by bolo vhodné zvoliť slovíčko "fangirl". Áno, Farah je skutočne obrovská fangirl, ktorá dokáže prežívať všetko tak moc, že jej to až škodí. Ale o tom potom. Táto dievčina má nespočetné množstvo záujmov a koníčkov, ktorými si vypĺňa svoj voľný čas. A že je ho požehnane, pretože ide o osobu veľmi osamelú. Ako správny samotár v jej genetickej výbave figurujú aj pojmy typu introvert, melancholik, pesimista či naivka. A ako to už s mnohými osamelými introvertmi, ktorí majú večne hlavu v oblakoch a večne na niečom "frčia", aj Farah si musela jedného krásneho dňa založiť blog a začať zverejňovať svoje písané, či kreslené diela širokej verejnosti.

Táto 25-ročná slobodná mladá žena sa narodila v jednom zabudnutom meste na západe Slovenska. Vyštudovala ekonomickú strednú a prvý stupeň vysokoškolského štúdia strávila v Nitre. Podarilo sa jej ukoristiť bakalársky titul v odbore manažment kultúry a turizmu, čo jej však v reálnom živote bolo na dve veci. Pretože táto slečna napokon po pár mesačnej praxi na mestskom úrade v rodnom meste skončila niekde úplne inde, ako by ktokoľvek (a aj ona sama) mohli hádať. Pracuje v kancelárii, má na starosti papierovačky a predáva hydroizolačný materiál a momentálne už 4. mesiac býva sama na byte v hlavnom meste a pracuje 5 dni v týždni v rýdzo mužskom kolektíve.

Čo sa týka vzhľadu, človek by povedal, že predchodcovia Farah boli v nejakých dávnych dobách chameleóni. Dosť často strieda svoj výzor, mení sa podľa nálady a chuti a možností. Ak by ste ju stretli 10 rokov dozadu, našli by ste hnedovlásku s blond melírom. Ďalších 5 rokov na to mali jej vlasy sýtočervený odtieň. A teraz? Po ďalších 5 rokoch je momentálne Farah špinavá blondína. Sama sa považuje za brunetku, prinajhoršom plavovlásku, ale okolie nesúhlasí. Neraz ju už označili s jej novým imageom za blondínku, no už si na to akosi zvykla. Jediné, čo sa nemení, sú jej hnedé oči. Kedysi nedbalá "i don't care" adolescentka s nedbalým štýlom sa časom pretransformovala na slečnu, ktorá sa snaží utriediť si svoj vlastný štýl a vkus a pomaly budovať šatník dospeláčky, ktorá sa snaží rozbehnúť sľubnú kariéru. Jej práci si vyžaduje, aby chodila každé ráno do kancelárie aspoň minimálne upravená. Každý deň prichádza do styku s kopou osôb mužského pohlavia, čo ju motivuje k tomu, aby sa o seba starala, ako sa na ženu patrí a aby vyzerala pred toľkými chlapmi (a že niektorí sú veľmi sympatickí) prezentatívne.

Z farieb obľubuje najmä čiernu, no momentálne prepadla neónovým a výrazným farbám, ktoré všetko oživia. V jej šatníku by ste i tak našli väčšinu tmavých kúskov, medzi ktorými svieti pár tých pestrejších. Neznáša vysoké podpätky, preto v jej botníku nemajú takmer žiadne zastúpenie. Nie, že by neboli pekné, no Farah sa za tých 25 rokov svojej existencie s nimi stále ešte neskamarátila a nenaučila sa na nich chodiť tak, aby ich mohla bežne nosiť medzi ľuďmi. Najradšej má sneakersky a čím pohodlnejšie, tým lepšie. No a na čo je naozaj maniak? Na kabelky! Už sa jej ich doma namnožilo celkom dosť a veľa z nich je viac extravagantnejších, ako by si mohol bežný človek dovoliť. No a ešte jedna posledná úchylka? Kostýmy a cosplay! Či už ide o vintage kúsky, gotický korzet, či anime parochňu, aj toto všetko by ste u Farah doma našli, ak by ste sa poriadne pohrabali v skrini.

Z jej záujmov by sme mohli v prvom rade spomenúť cestovanie! Keď konečne začala zarábať nejaké peniaze a niečo málo z toho si aj odkladať, otvorili sa jej dvere do novej sféry. Farah skutočne miluje cestovanie a ak sa dá, tak sa snaží odložiť si na ďalšie nové výlety. Ešte toho nepochodila veľa, no na jej zozname figuruje mnoho miest, kam by sa raz určite chcela pozrieť. Už sa jej podarilo splniť si sny v podobe návštevy nádherného gréckeho ostrova Santorini a hlavného mesta čarovného Talianska - krásneho Ríma. Jej Instagram pomaly a postupne zapĺňajú fotky z rôznych miest, ktoré navštívila a pevne verí, že ich tam ešte mnoho pribudne.


Ďalší koníček sú fandomy, fanfikcie a fanarty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára